banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    "SW mmo ha nem lenne olyan szar én is elmennék tesztelni,de az a játék elég gáz,legalább 30 éve vagyok SW fan de ez a játék nagyon nem tetszik."

Azt már a korábbi hozzászólásaidból, még a mostani arty vita is észrevettem hogy éppenséggel nem te vagy a legokosabb lény a fórumon, ezt a vita során felhozott "érveid" szépen meg is erősítették, de ez a mondat azért mindent visz.

Áruld már el nekem te kis zseni, hogy miért is találod szarnak és gáznak azt a Star Wars MMO-t, aminek még a bétája sem indult el, nemhogy nem jelent még meg. Pontosan hogyan is ítélsz meg egy olyan játékot, amivel a fejlesztőkön kívül ember még nemigen játszott?

Ja tudom, neked csak roppant markáns véleményed van, amit érvekkel képtelen vagy alátámasztani. Meg trágárságok. Hát tudod ez a VV villában még talán elmenne, értelmes, felnőtt emberek között viszont nagyon kevés.