418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Fura, nekem többet mutat mindig mint papíron a maximum. Ping mennyi volt?
  • R3nton
    hát ha wifi kódold le ha meg nem akkor nem tudják lopni:D
  • redsting
    Azt hogy tudom menézni,hogy nem-e lopják a netet?Lefuttattam a speed tesztet!Eredmény:le 16Mbps
  • patchaou
    Csata betöltésénél néha (naponta egyszer-kétszer) nekem is kilép só nélkül a játék, de ez nem vészes.
  • ximix #75514
    Ez bőven elég kéne legyen,
    Testvér esetleg aki torrentet feltolja és vigyorog a másik szobában ?
    Wifi router minimum mec cím szűrővel, hogy a szomszéd ne érezze jól magát ?
    Vagy amit Patchaou ír esetleg nem US szeron vagy?
  • patchaou
    Ha előjön ez a magas ping, akor menj fel valami speedtest oldalra és csinálj egy tesztet, ha azon is magas a pinged, akkor a vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.
  • BlaZze01
    Míg Upc m volt nekem is ez volt folyamatosan.... Nem tudtam vele én sem mit kezdeni :S.Olyankor kihúzod a gépből meg vissza gyorsan vissza is jön minden kb ennyi :S.Más megoldást nem találtam.
  • redsting
    patchaou : Win7-s van.
    Nem!Biztos hogy EU-son vagyok!
    JasonF : Engem is kiszokott dobálni a játék(néha)
  • patchaou
    Az nem lehet véletlenül, hogy nem az eu szerveren játszol?
  • ximix #75509
    egy Tipp
    Ha van routered azon szokott lenni egy beállítás, milyen gyakran bontsa a vonalat azt átállítod .
    Lease Time > Forever
    The length of time the DHCP server will reserve the IP address for each computer.
  • HunAnFionn
    Hull-down és még egy Tier 10 se lövi át, de még így is több esélyem lesz mint a KV5-ben
  • redsting
    Nemrég fizettem elő a UPC-nél erre a csomagra!
    Fiber Power 25

Maximális letöltési sebesség
    25 Mbps

Maximális feltöltési sebesség
    1,5 Mbps

Garantált leltöltési sebesség
    8192 kbit/s

Garantált feltöltési sebesség
    512 kbit/s

Nem tudom mond-e neked ez valamit?!
  • HunAnFionn
    Miért népszerűek a német masinák?
    1. sok a német játékos (tán fel akarják újítani 3. birodalmat - virtuálisan, ha lenne magyar tier 10 én is abban harcolnék legszívesebben
    2. a német tankoknak van egy aurája, nem tömeggyártott ágyútöltelék tankok, mint orosz vagy akár amcsi társaik, hanem a igényes harcjárművek, melyek igényességre alapulnak, ezért vesztették el a háborút
    3. őszintén szólva én is szívesebben harcolnék egy valódi, megépített, harcoló tankban, mint egy olyanban melyet csak vázlatokból ismerünk
    4. a felsőbb tierek nagy részében, a német tankok nyújtják a legjobb eredményeket
  • patchaou
    Nem hiszem hogy a memóriától lenne magas a ping, itt valami tényleg a nettel lehet. Másfél gigának amúgy is elégnek kell lennie, hacsak nem vista oprendszered van.
  • redsting
    1+fél giga.Minden nap kitakarítom az Adveced system care nevű programmal.Ebbe olvastam a Game booster-ről is(de lehet hogy itt is írták már)Reggelente meg mikor kevesen játszanak sammi baj nincs vele.Igaz néha mielőtt indul a csata kiirja hogy kevés a memoria de akkor is ngyon jól játszható.
  • JasonF
    Hali!
    Nekem lenne egy hatalmas problémám, abban reménykedek hogy vkivel fordult már ez elő. Az a helyzet hogy bizonyos idő közönként megszakad az internet és ez amióta van hogy feltettem a WoT-ot. Játékközben is előfordul, van amikor 1-2 óra után van amikor 20 percenként...nem tudom mi az oka. Felhívtam egy ismerősömet, azt mondta hogy szerinte a tűzfal blokkolja a játékot de azt kikapcsolva is fenn a helyzet.

Kérem szépen aki tudja a megoldást az írja le mert nagyon zavar már mivel lassan 2 hónapja játszok. Köszönöm!
  • Sippie
    szemtől szembe nyers erő és a T34 egy mondatban? Szemből még egy Tier5 is átlövi
  • ximix #75501
    Szerintem ha reggel minden klafa akkor az interneted nem bírja ilyenkor , valami olyan lehet mintha az internet szolgáltatód kicsire méretezte volna a "kábelt" és csúcs időben amikor sokan vannak fent, akkor eléri a korlátait a rendszer anno a csillagpont rendszerű internet volt hasonló ha jól emlékszem volt egy sáv szél és azt osztották több felé ha hárman voltak fent reggel akkor annyifelé, ha ötvenen este akkor annyi felé.

Persze kipróbálhatod a WoTTweaker-t és a tömörített azaz csökkentett méretű textúrákat is.
  • patchaou
    Csodákra nem képes, gyenge gépből nem csinál középkategóriást, de azért hasznos. Kikapcsol minden szirszart a gépen, ami nem szükséges a játékhoz, ezzel akár pár száz megányi memóriát is felszabadíthat, attól függ mennyire van tele szeméttel a géped. Egyéb dolgokat is művel, de azokról fingom sincs. Egyébként mennyi memóriád van?
  • pointer4
    Sajnos a T-29 eleinte eléggé nyőgve-nyelős volt nekem. De miután meglett a nagy cső, olyan 1800dmg/csata megvolt. Ami végül is nem sok, 5 lövés, ami azért viccesen kevésnek tűnik így.
  • HunAnFionn
    Köszi a WoT-Kánaán leírását.
    Még egyelőre nincs tier 10-em, de stug III-amat bármikor felajánlom a köz szolgálatára. Igazából most leginkább az amcsi heavykre gyúrok, a T34-es elég vonzó számomra főleg egy KV5 mellé. Kissé unok már mindig ügyeskedni, szeretnék végre én is szemtől-szembe nyers erővel gyilkolászni. Talán karaácsonyra a fa alá meg is lesz a t110. De előre is tájékozódom.
    Legutóbb mikor megpróbáltam valahova felvetetni magam, a klánvezetés első körben beledumált a játékomba. Mit fejlesszek, miért stb. Ok tudom, hogy a klán érdeke előbbre való mint a saját érdekem. De ha már hajlandó vagyok szétlövetni magam, legalább olyan tankban szeretném, melyet szeretek vezetni. Meg olyan klánokról is hallottam, ahol csak a tankodra figyelnek és hogy minél több területet szerezzenek meg, ahelyett hogy mindenki öröméért játszanának. Bár lehet, rosszul látom.
  • Hell Girl #75497
    Csak ésszel. Megfontoltan kell vele küzdeni, mivel nem egy T54 típus. A legtöbb gondolkodást az amcsi med igényli. Lehetőleg csapatba mozogj vele, vagy a heavyk mögött tisztogass, esetleg a heavy vs. heavy párharc közben artyra ráugrás. ;) Rendkívűl jól mozog, kevésbé jól gyorsul (nem vészes). Használd ki a tereptárgyakat, ne oldalasan menj ki vele a házak mögül. :)

Jah és sniperkedni is elég jól lehet vele. Patton majd még jobb lesz. ;)
  • majonur
    Nemsoka meglesz a Pershing, esetleg van valakinek valami meglatasa ezzel a tankkal kapcsolatban?
    Barmilyen tanacs, vagy eszrevetel erdekelne.
  • redsting
    Segitsetek már,ha tudtok!Azt írják a Game Booster programról,hogy optimalizálja a számítógépet hogy kiegyenlitettebben és még könnyebben lehessen futtatni a játékprogramokat.A játékhoz nekem csak a ram kevés.Akkor is segít ez a program?
  • HunAnFionn
    Random meccseken persze, mert ott senki sem használ gold ammot, de CW-n tényleg csak akkor nem lőnek ki ha nem találnak el, vagy 2000+ HP-d van legalább. Ezért is várom a csigaevő tankokat, gyorsak, és elég lesz csak pár percenként kibújni a fedezék mögül. E-50 pedig nem med, inkább mozgó TD toronnyal.
  • tigrincses
    http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691&nid=6065447 ennyit a fps ről nem az számít !
  • ximix #75492
    © davidbog-t zaklatom még egy linkel ez ügyben :)
    angol nyelvjárásban Tapered Bore = Kúpos furatú ként emlegetik

Pak41-re keresve a Lone Sentry oldalon

Úgy néz ki ez a három német változat volt
    7.5/5.5 cm Pak 41
    4.2/2.8 cm Pak 41
    2.8/2.0 cm Pz. B. 41
  • Nazarov77
    L/70 után egy "és" szó lemaradt
  • Nazarov77
    Közben achtung panzeren megnéztem a vk36ot ( régen is olvastam csak nem emlékeztem rá ), L/70 88L/56ot terveztek hozzá, nem tudom miért kónikus rémlett.
    Mindenesetre köszönöm az olvasmányokat, működési elvére voltam kíváncsi és azt hiszem megkaptam a választ :)
  • Redmaster
    Most csak én érzem úgy hogy egy kicsit sem éri meg a bázist foglalni?

Ezek után fog a tököm zászlótfoglalni inkább levadászom az utolsó jegenyét is azzal lehet többet érek.
  • ximix #75488
    Ha megnézitek a wikin alul a hivatkozást ott van kép az angol változat skulójáról is.

http://www.lonesentry.com/articles/ttt/75mm-tapered-bore-antitank-pak-41.html
  • redsting
    Engem meg állandóan.Volt ugy,hogy egymás után 2x is.Bármejik tankkal mentem.Meg mondom az aznapi legelső csatáim mind városban kezdődnek.
  • davidbog
    Amit Ximix linkelt az a löveg amit te keresel. Csak Kw41 L/58 nem létezett, mivel ez harckocsilöveget jelent és olyan soha nem készült. Csak Pak41 létezett, ami a németeknél tankelhárító löveg. ÉS mint a nevéből is kiderül 1941-ben kezdték a fejlesztését. A Vk3601-hez szerintem nem ezt a löveget tervezték.

Az elv valami olyasmi lesz amit Rue East és én is írtam. Rue East jóvoltából pontosítva lett, hogy a lövedék egy 55 mm-es, amin egy perem van (ennek az átmérője 75 mm) ami hátragyűrődik, amikor az 55 mm átmérőjű részhez ér a lövedék. Ez a kialakítás nem nagy meglepetés, sok megoldás nincsen, bár egy keresztmetszti képet megnéznék róla.
    Hát ez ballisztikailag tényleg nem a legjobb megoldás.

Mintha olvastam volna olyat, hogy a későbbiekben a wolfram penetrátort más anyagra cserélték.
  • Rue East
    a legnagyobb Gerlich-elven alapuló ágyú az a lentebb belinkelt Pak41, a google valószínűleg azért nem dob ki mást, mert az egy nem létező ágyú
    a vk36ot (tornyát) biztos, hogy nem dedikáltan ahhoz tervezték, de én abban is erősen kételkedek, hogy komoly lehetőségként felmerült egy ilyen ágyú alkalmazása
  • Ohyner
    ALig ad be ezekre a pályákra, pedig imádom őket:(
  • redsting
    Na,azt hiszem mára befejeztem!Úgy gondoltam este csinálom a duplázóst,de valószínű hogy a szerver tudja hogy gyenge a gépem.Először Ruingberg,ezt még nehez de vitte!Második Enszk ez már ping999!Megpróbálom hajnalba mikor még kevesen vannak.Olyankor érdekes hogy nem szaggat be a játék!Ki érti ezt?

Jók ezek a Murphy törvénye bejegyzések!Sok igazság van bennük!
  • Animefox
    Okééé meg se szólaltam :)
    Igen a Light Tank háború nekem jobban tetszik, platoon segítségével belekóstoltam egy közepes csatába és elszörnyülködtem, valahogy a lassú lomha taktikai háború kis bújócskával fűszerezve egyenlőre bejövős nekem ;)
  • ximix #75481
    Modern kori dugós puska elv kb. :)
    nagy durranás, fejlődnek a gázok lökik előre a lövedéket ami nem sutty kiszalad mint a hagyományosból hanem, mint egy eltorlaszolva a kijáratott ezáltal hagy némi időt a nagyobb lőportöltetnek "elégni", hogy az még nagyobb gáznyomást elérve kigyorsítsa a lőszert, amit szerintem hagyományos lőszerrel csak hosszabb ágyúcsővel tudtak volna elérni én kb így képzelem el.
  • Nazarov77
    Na igen valami ilyesmi rémlik nekem is, volfrám hiány miatt volt gyártási probléma.
  • Nazarov77
    Ez nem egészen a kónikus. Az valami más lesz meg 1941 körülinek kell lennie mivel a vk3601et ahhoz az ágyúhoz készítették de mivel gyártási probléma vagy mi volt vele ezért nem lett belőle semmi.

Amúgy a google a woton kívül mást nem nagyon dob ki erre:
    7.5 cm vagy 75mm KwK 41 L/58 konisch