A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi a WoT-Kánaán leírását. 
Még egyelőre nincs tier 10-em, de stug III-amat bármikor felajánlom a köz szolgálatára. Igazából most leginkább az amcsi heavykre gyúrok, a T34-es elég vonzó számomra főleg egy KV5 mellé. Kissé unok már mindig ügyeskedni, szeretnék végre én is szemtől-szembe nyers erővel gyilkolászni. Talán karaácsonyra a fa alá meg is lesz a t110. De előre is tájékozódom.
Legutóbb mikor megpróbáltam valahova felvetetni magam, a klánvezetés első körben beledumált a játékomba. Mit fejlesszek, miért stb. Ok tudom, hogy a klán érdeke előbbre való mint a saját érdekem. De ha már hajlandó vagyok szétlövetni magam, legalább olyan tankban szeretném, melyet szeretek vezetni. Meg olyan klánokról is hallottam, ahol csak a tankodra figyelnek és hogy minél több területet szerezzenek meg, ahelyett hogy mindenki öröméért játszanának. Bár lehet, rosszul látom.