banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Amit Ximix linkelt az a löveg amit te keresel. Csak Kw41 L/58 nem létezett, mivel ez harckocsilöveget jelent és olyan soha nem készült. Csak Pak41 létezett, ami a németeknél tankelhárító löveg. ÉS mint a nevéből is kiderül 1941-ben kezdték a fejlesztését. A Vk3601-hez szerintem nem ezt a löveget tervezték.

Az elv valami olyasmi lesz amit Rue East és én is írtam. Rue East jóvoltából pontosítva lett, hogy a lövedék egy 55 mm-es, amin egy perem van (ennek az átmérője 75 mm) ami hátragyűrődik, amikor az 55 mm átmérőjű részhez ér a lövedék. Ez a kialakítás nem nagy meglepetés, sok megoldás nincsen, bár egy keresztmetszti képet megnéznék róla.
    Hát ez ballisztikailag tényleg nem a legjobb megoldás.

Mintha olvastam volna olyat, hogy a későbbiekben a wolfram penetrátort más anyagra cserélték.