418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem pont úgy értette, hogy amíg nem tudtad kifejleszteni a tankod, ne tegyen be téged top tanknak úgy, hogy az ellenfél top tankja ki van maxolva. -
a modulfigyelést nem igazán értem mire lenne jó. Akkor mi értelme fejleszteni? Nem rakom fel a legjobb cuccost hogy kisebb tier ellen mehessek? eléggé bugyutaság -
hellokitty92 #75836 Állitólag ma elkezdődik valamikor a test szerver, akit érdekel...
Ebben milyen változások lesznek mm tekintetében? -ha lesznek. Figyelni fogja már a tankok moduljait, vagy azt csak később? -
Gunslinger #75835 Bocsi a tudatlanságomért, de a HE gránátok hogy is lesznek buffolva? Sztem a kompenzáció csökkenés nekik is nerf, vagy van valami más? -
bekescsaba #75834 Sziasztok!
Segítségetek kérném egy témában. Lehet, ezerszer átbeszélt dolog, de én kezdőként kimaradtam belőle.
Szóval, a páncélvadászom legénysége elérte a 100 %-os ácálzási szintet. A tankomon van ventilátor, plussz álcaháló. Kérdésem, hogy levehetem-e az álcahálót, azaz a 100 %-os skill + venti elég rejtőzést biztosít-e a tankomnak, vagy szükséges -e még az álcahaló? Összeadódnak-e a camuflage bónuszok, azaz a legénység skilljéhez hozzáadódik-e az álcaháló búnusza, vagy csak a legnagyob érték számít? (hisz a 100 %-is skill és az álcaháló is egyformán 25 %-os rejtőzést biztosít).
Vagy csak azért van az álcaháló a játékban (szerszámos láda
), hogy tudjál rejtőzni addig, míg el nem éred a legénység ezen skilljének 100 %-át?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
hellokitty92 #75833 És még h az artysták nem buzik. Meglátsz egy ekkora tehetséget és neked egyből az artykról kell vizionálnod!?:D:P -
Adjunktus #75832 "Már ideje volt a robbanó lövedékek javításának."
Ha valóban javítanák,(értsd,reálisabbá tennék)akkor már a közepesen páncélozott tankok ellen sem érnének egy kalap szart sem.
De ezeket még buffolni is akarják.Lehet,hogy szerintük gyengék az artyk HE sebzése.
Nyomorodjanak meg... -
Nazarov77 #75831 Innen szedtem le. -
változó. Naygobb tankkal gyorsabban összejön az XP, de egy scout rádió nélkül nem sokat ér pl. -
na de ezaz, hogy én is csak a duplázókat csinálnám meg :D de amikor egyik nap 7.jére sikerül, szted milyen statom lesz hozzá? :D -
Jó ez a 3-as szorzó, mert így most belevágtam az USA oldalba és egész gyorsan lehet haladni. :)
USA-nál ez a rádió dolog nagyon durva, hogy az első tanknál már ott kell kaparni 5000 xp-t. Kérdés, hogy ezt ti kifejlesztitek, vagy átugorjátok és később foglalkoztok vele? -
Tier 11 SPGs.
-
Egy valag tank hitboxán változtatni fognak, többek között az IS3-én is, szóval nem csak torony csere lesz ... (Ráadásul annak szemből nagyobb a páncélzata ...) -
GW Panther legalábbis remélem... -
Hali, voice pakkokat honnan tudnék szerezni? Én csak egy Starcraftos csomagról hallottam eddig. -
Már ideje volt a robbanó lövedékek javításának. Én úgy hallottam, az Is-3nál csak annyi lesz a változás, hogy az alap toronyt rakják be max. toronynak, kevesebb páncélzat és nehezebb is. -
Amit mondtak fentebb. De az alap tornyot általában minden könnyen átviszi, csak a 2.-kel lesz jobb a helyzet. Míg nem szerzed meg a hosszú 88mm-es ágyút inkább csak ágyútöltelék vagy. -
Nem tudom, nekem ez a face-hug (magyarul ezt hogy lehet lefordítani? arcra puszi???) nem jött be soha, mire közel értem volna hozzá kilőttek. Vagy pedig tudták a gyenge pontokat a tornyon, egyszer pedig úgy állt be egy tigris, hogy ne tudjunk teljesen összeölelkezni, volt is annyi helye, hogy a páncéltestem lője. -
Hmmm... a francia csodákra is áll ez a megállapítás? Csak mert amikorra azokat a krumplikat az ember szépnek látja, már el is patkol alkohol mérgezésben. -
Vezető függő. Mondjuk egy meccsen, Himmelsdorfban, Type horda özönlött le - mint ahogy szoktak - a dombról egyenest egy kv5-nek, és az én su-100-omnak, engem könnyen kilőttek, de a KV5 leszedett 2-őt a 3-ból a harmadik pedig elódalgott, pedig 3 med simán kilőhette volna a kv-t. Talán azért tűnik olyan jónak a t59, mert gazdáik jó sokat játszanak velük és már tudják mire is képes, mik az erősségei. Egy tankot ki kell ismerni. Bár a type 59 tényleg túl jónak tűnik, hisz végeredményben csak a lassúsága szól ellene. De 1 v 1-ben elvileg a premnek kellene alulmaradnia, nem véletlen, hogy a t-44 is új ágyút kap. -
Seriallkillah #75818 az a tank nagyon szar főleg amikor harcol az ember ellene . Amikor én ültem benne a csatatér legszarabb tankja volt, egyszerűen egy szenvedés volt. -
bgabor #75817 Na de nem 35.000 XP-ért basszus, az a következő tank XP árának több mint harmada. Nagyon nem éri meg. -
bgabor #75816 Hú de utálom ezt a 30%-ot változhat plusz vagy mínusz az áthatolás és a sebzés.
Most toltam bele E8 M1A2 löveggel tizenhat!!! lövést egy nyamvadt kis T1 Heavybe, ebből tizenkettő AP, négy HE volt. A tizenhat lövés nulla sebzést eredményezett! A távolság volt vagy 100 méter.
Nevetséges. -
ilsalon #75815 Merthogy egyszer adtak vagy ötöt ajándékba. Majd ha elfogy, akkor repül az ötven árany. -
Nazarov77 #75814 Lehet van a depódban pár darab azért, még réégen kaptunk ajándékba 5 darabot. -
nem irja ki nalam hogy 50 aranyba kerulne -
T29-nél elehet érezni a különbséget a középső és a legnagyobb motor között is. Igaz, nem egetverő a különbség, de azért van. Érdemes kifejleszteni, ha nem nagyon sürgős továbblépni tier-ben. -
Nazarov77 #75811 50 aranyba -
Nemet tankoknal a csokolade kerul vmibe? -
Ohyner #75809 Én is kiszoktam mindent fejleszteni (kivétel a leenél a rádió, ahhoz nem volt erőm) CSak annyian azt írták, hogy felesleges, hogy gondoltam rákérdezek. -
ilsalon #75808 Én kifejlesztettem és a T32-re is egyből fel is raktam. Mondjuk én mindig mindent kifejlesztek, de fordulékonyságon és toronyforgáson érezni szeirntem a nagyonbb motor erejét. -
Ohyner #75807 Srácok Komarin meccs, 3 arty oldalanként, top tankként egyedül védekezek, hál isten, most nem hozzám kerültek a balfaszok, ugyanis a két tigris az m6 és egy kis td nem rohantak le hanem csikicsukiztak. Szépen folyik a harc, begyűjtöm a negyedik killem, már csak artyk vannak elindulok, de pont oldalba kap az egyik meghalok. A végére már csak egy egy arty van oldalanként, és nálunk egy afk med. Mit gondoltok mi lett av ége?
A két arty egyszerre lőtte ki magát, így az AFK med megynerte a meccset:) -
PetiPetiHUN #75806 Csak a középső motrot fejlesztettem ki és nem voltam lassabb mint más T 32-esek. Vagy nem számít lényegesen a motor vagy senki sem fejleszti ki. T 34-nél meg úgyis megkapod kifejlesztés nélkül. Nem hiszem hogy 23k xp-vel a hátralévő meccseken többet szereznél (vagy vesztenél) miatta.
Mivel úgy is utoljára fejleszted ki ezért azt gondold meg hogy 185k xp megszerzése alatt a motor hoz-e neked 23k xp-t. (szerintem nem) -
Ry0K3N #75805 Nem nem éri meg az a kis mobilitás hogy eltűnj ha arty lövöldöz rád vagy arctámadózni kell valakit :D
Mindenképp fejleszd ki a motorokat! -
Nazarov77 #75804 Én kifejlesztettem T29nél az összes motort. -
Ohyner #75803 Most akkor tényleg ennyire nem éri meg am. hevy ágon motort fejleszteni? PEdig úgy látom a T32 is ezzel a motorraé megy majd. -
PetiPetiHUN #75802 A T 34-en én csak a duplázókat (triplázókat) csinálom meg amíg gyengédebb velem az MM. Eddig 7 meccsből 5 győzelem. Így is van hogy 6-an vagyunk T9-esek. Stock-al ez kimondott élvezet. :(
Tolom a T-46-ost is. Rendszeresen a végén vagyok a tornasornak de innen is élvezet vele játszani. Ezen a szinten a játékosok nagyrésze még azt se tudja mit kell csinálni. A múltkor félpályáról én értem vissza a bázisra legelősször az összes jobb pozícióba lévő közül. Utánnam mindenki felért és ott álltunk 5-en a bázisunkon és csak álltak. Kilőttem még egy támadót átrobogtam az ellen bázisára kilőttem egy artyt meg egy M2-t (nem volt több) és a többiek még mindig a bázisunkon voltak. Összesen 25 bekapott lövésem volt és túléltem a csatát. -
Nazarov77 #75801 Nekem még 1000xp kell a toronyhoz aztán már "csak" 60k a 120as ágyúhoz :D -
Ry0K3N #75800 Még nem próbáltam, épp most töltögetem steamen a crysis warst hogy kipróbáljam majd vele, MWO topicban meghozták a kedvemet hozzá
. Sajnos MW5 nem lesz helyette csinálják f2p modellre alapozva a MWO-t. Egyik nagy kiadó sem merte bevállalni ezért kényszerültek felhagyni a MW5 projectel.
#75797 tegnap is van egyetlen pöcsköszörű arty (Su-26) ami naná hogy kipécézi a VK3601-esemet és első dolga hogy kigyújt a legelső lövésével. Erősen csábít a sötét oldal hogy beruházzak egy S-51 és egy M12-re mert normális tankkal lassan lehetetlen lesz normálisan játszani kiölve teljesen a fun faktort a játékból.
#75791 azért a motor erősen meglátszik rajta igencsak megnöveli a mobilitást, jó ha ki van az fejlesztve
#75799 kitartást hozzá átérzem min mész keresztül, de én vagy 36 csata abból 8 győzelem jellegű statommal inkább megvárom míg lecserélik
de legalább a lánctalp megvan
-
Na T34-el legalább 23 meccsből meglett a 6. győzelem... persze akkor amikor kőkemény 3-at sebeztem egy IS-3ba HE-vel, egy E75-be nullát oldalról, IS-3-ról lepattanó, és egyedül egy szaros tigrisbe vittem egy darab normális sebzést. Fak it :D