banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Még nem próbáltam, épp most töltögetem steamen a crysis warst hogy kipróbáljam majd vele, MWO topicban meghozták a kedvemet hozzá . Sajnos MW5 nem lesz helyette csinálják f2p modellre alapozva a MWO-t. Egyik nagy kiadó sem merte bevállalni ezért kényszerültek felhagyni a MW5 projectel.
    #75797 tegnap is van egyetlen pöcsköszörű arty (Su-26) ami naná hogy kipécézi a VK3601-esemet és első dolga hogy kigyújt a legelső lövésével. Erősen csábít a sötét oldal hogy beruházzak egy S-51 és egy M12-re mert normális tankkal lassan lehetetlen lesz normálisan játszani kiölve teljesen a fun faktort a játékból.
    #75791 azért a motor erősen meglátszik rajta igencsak megnöveli a mobilitást, jó ha ki van az fejlesztve
    #75799 kitartást hozzá átérzem min mész keresztül, de én vagy 36 csata abból 8 győzelem jellegű statommal inkább megvárom míg lecserélik de legalább a lánctalp megvan