banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    A T 34-en én csak a duplázókat (triplázókat) csinálom meg amíg gyengédebb velem az MM. Eddig 7 meccsből 5 győzelem. Így is van hogy 6-an vagyunk T9-esek. Stock-al ez kimondott élvezet. :(
    Tolom a T-46-ost is. Rendszeresen a végén vagyok a tornasornak de innen is élvezet vele játszani. Ezen a szinten a játékosok nagyrésze még azt se tudja mit kell csinálni. A múltkor félpályáról én értem vissza a bázisra legelősször az összes jobb pozícióba lévő közül. Utánnam mindenki felért és ott álltunk 5-en a bázisunkon és csak álltak. Kilőttem még egy támadót átrobogtam az ellen bázisára kilőttem egy artyt meg egy M2-t (nem volt több) és a többiek még mindig a bázisunkon voltak. Összesen 25 bekapott lövésem volt és túléltem a csatát.