418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #75998 Elég ha teszed a dolgod.
Ha szopó meccs van, akkor egyedül kell tegyed a dolgod ezért hamar vége lesz.
Nem kell öngyilkos rush-t csináljak a 2 perces meccshez.
Elég ha pl., Malinovkán az 5 medből csak én egyedül indulok fel a dombra, és a többi med beáll a bokor mögé vagy középen rushol.
Te egyedül teszed a dolgod.
Ha mákod van az ellenfél is hülye és akkor nem 2 perces meccs lesz, akár még nyerés is lehet.
Ha az ellenfél profi, akkor meg 3 med ér fel veled együtt a dombra és akkor meg 2 perces csata lesz belőle.
Mindenképp jól jársz!
-
Trailer már van a 0.7-hez :)
-
Ez szerintem az abbey, csak egy fejlesztett változata nem? Nem tudom, jól emlékszem-e de mintha mondták volna, hogy azt a térképet is átdolgozzák egy kicsit.
A sima Su-85-sel nem veszi fel a versenyt ilyen kaliberű ágyúval. Mekkora lehet ez? 76 talán 85 mm? Xp farmernek talán jó lesz. -
A sima tankok repeszlövedékeit tápolhaták egy kicsit, izgalmasabb lenne a játék, ha nagyobb sebzést lehetne elérni szemből is. -
Ahh értem mint fallikus-jelkép, hát nekem nem épp ez esett le elsőnek, hanem inkább az, hogy mindent tarol mint egy tier 11-es arty tenné. Amúgy nem vagyok artysta! -
Gunslinger #75993 Még egy új pálya, ez is valami digó terület, mint Abbey.
http://worldotanks.ru/blog/worldoftanksnews/58.html
SU-85I
http://worldotanks.ru/blog/worldoftanksnews/57.html
Tier 5-nek nem lesz nagy szám, de ha valami csoda folytán beraknák t4-be, akkor ütni fog. -
Gunslinger #75992 Az majd kiderül, inkább csak unikum egyenlőre. Sztem nem fog többet tudni egy fullos PzIII/IV-nél, sem mozgékonyságban, sem tűzerőben, bár mivel prémium, így a hp-ja minimum 5-600 körül fog alakulni. -
Gunslinger #75991 Valszeg a Nr.1 magyar játékos, mindenféle nyalás nélkül. -
Teljesen igazad van,nekem van időm,mivel még suliba járok,de pl. akiknek ott a munka meg a család,azoknak bizony nem sok idejük marad még erre is,pláne,ha pont rossz szériába hajítja bele a játék -
Gunslinger #75989 Én is már tegnap átmásoltam egy copyt a mostani verzióból, hogy majd azt felpeccselem, ehh, gonoszok.
A PzIV Hydro meg nagyon kis pofás szerzet, az a torony elég jól néz ki. -
Ohyner #75988 Amúgy minden elismerésem, most hogy írták megnéztem az adatlapod, nagyon jól játszol. -
Mások vagyunk ... nekem erre sem időm, sem idegzetem nincs néha ... -
Ohyner #75986 És mitől lesz ez a hidro oylan fasza? -
Szakesz #75985 Szerintem hagyjuk ezt ennyiben. Ha esetleg itt leszel még 10K csatával és pár top tier tankkal a hátad mögött, talán majd megváltozik a véleményed. :) -
Nazarov77 #75984 Már írták is neki Q&A topikban hogy "I hate you". -
Nazarov77 #75983 Képek Panzer IV Hydroról, pofás darab és kötényezett tornya van, kár hogy a rendes panzer IVnek nem ilyen van hanem schmalturm.
Link -
ezek szórakoznak????? :D:D:D:D:D -
Nazarov77 #75981 Jajj de örülök ennek:
Performing the final tests and checking the client. Shouldn't take long. There will be no patch available, only a full 7.0 client. ~ 2.5 GB.
Szedhetek le 2.5 Gigát úgy hogy a szerverek rongyosra lesznek terhelve, remélem lesz torrent belőle.
Vagy 2 hete fel van rakva az orosz 6.7 kliens ami csak arra várt hogy kijöjjön a teszt patch de most egyben lesz :D -
Én például még sosem léptem ki egy csatából azért,mert szar a meccs.Amit tudtam,kihoztam a helyzetből,de nem húztam el,az utolsó lőszerig harcoltam,és harcolok is:) -
Én nem vagyopk Pro, de én is úgy kezdem a csatát, hogy megfigyelem ki merre megy ... Ha nagyon lemming a brigád, akkor kicsit megpingelem a mapot, esetleg be ís írok pár dolgot ...
HA scoutolok, akkor is csak bizonyos mapokon rohanok, ahol tudom, hogy gyorsan kell a kedvenc bokromba érni ...
És tényleg néha azok a legjobb csaták, amikor a tuti bukó meccset az utolsó pár percben fordítjuk meg ...
Viszont nagyon sokszor elgondolkodok én is a rage quiton ... sajnos ez van ... két kezemen meg tudom számolni hányszor léptem így ki, de minden esetben hozta az játék amire számítottam ... -
Ritka, mint a csatát túlélő T1 :) -
Hmm meglepő,milyen mozgékony jószág ez a t1 heavy,az előbbi csatában majdnem top tank voltam,csak mentem előre és daráltam:D -
Herkulles #75976 Nagy bumburnyák aki kilép játék kezdetét követően, nagyban lerontva a csapata esélyeit, főleg tier 9.-en, az ilyen ne is játszon.. -
A másik dolog ami a "játékélményt" illeti.
A lejátszott 2.911 meccsemen egy kezemen meg tudnám számolni hányat hagytam ott, hogy új csatát kezdjek.
Lehet, hogy perverzió de én mindet végignézem a halálom után is!
-
Ohyner #75974 Nekem az, ha kilőne rögtön a legelején ugyanúgy egy szar meccs mintha végigszopok 15 percet. De ha "végigszenevdem", lehet azért egy két szép mikrocsata. Ha neked ez okoz örömet akkor játssz így, nekem ez még bőven a szar csata kategóriéjéban van.
Viszont egy dolgot nem értek, azt írtad azért játszol így mert hogy nem szereted a szopóágat, de honnan tudod, hogy mikor tudsz majd rendesen hosszan játszani egy élvezetes csatát, hogy állapítod meg, hogy ha lassabb tempóval játszol nem nyertetek-e volna?
Na de nem kötekszem te így szeretsz játszani akkor ez a te utad, élvezd aj átékot. -
Egyébként számtalan példa van a bukottnak látszó meccs megfordítására.
Na annál felemelőbb érzést nem tudok elképzelni mint amikor egy elhanyagolt oldalt védesz akár egyedül és nagy mértékben ennek köszönhető a győzelem! -
Dean108 #75972 Így van.
Csak ilyenkor ugye romlik majd a túlélési számlálód.
Bár elsőnek haltál és alig sebeztél.
Mégis miattad nyert a csapat, mert veled baszakodott X Heavy és Y med, pedig már rég zászló húztak volna ha te is birka mód a többiek után mentél volna.
Persze a te statod majd jó szar lesz így.
Főleg hogy sokszor egyedül nem tudsz annyi időt nyerni, hogy ezzel csatát nyerjetek, tehát még bukta is lesz majd a meccs.
De persze az ember megpróbálja, hátha ...
-
"Te lehet reszketsz ha win rate-ed nem elég magas, mert akkor mit fognak szólni majd a többiek?
Lehet ez nyomja rá a bélyegét a játékodra."
Te megnézted már szakesz statját?
Nekem nem úgy tűnik mint aki a bokorban reszket...
-
ha előbb tölt be mint ahogy elindulna a játék, akkor én is nyomni szoktam :D -
Dean108 #75969 Hát pedig a szopóág az szopóág.
Ha valaki végigolvassa ezt a topicot bizony rengetegen írnak ilyen jelenségekről.
Persze sokan becsülettel végigszenvedik, mert ugye bármi lehet.
Csak tudod amikor úgy csináltam ahogy te azt írod ("minőség nem pedig mennyiség"), akkor sokkal kevésbé élveztem a játékot.
Így én most a szopóág 5-10 meccsét lerövidítem 10 * 10 perc helyett 10 * 2 percre.
100 perc helyett 20 perc
Nem mindegy.
Amikor meg pl. a P2-vel megyek és egyszerre mozdulok a többi meddel és együtt vonulunk tudva a dolgunkat falkában, akkor meg 5-8 perces hihetetlen izgalmas és élvezetes meccseket tolok le.
Azokért az 5- 8 percekért éri meg nekem játszani a játékkal.
Ezek a 2 percek pedig csak töltelék.
Néha úgy indul, hogy úgyis csak 2 perces lesz, de az ellenfél még hülyébb a saját csapatomnál és bár egyedül indultam el egy pontért, egyedül végig is tudom vinni azt a taktikai oldalt.
Van ilyen is, sose tudom előre.
Épp én vagyok aki nem a mennyiségre hajt.
Pont én szarom le magasról a statokat.
Szóval akkor ki is játszik a minőségre és ki a mennyiségre?

Te lehet reszketsz ha win rate-ed nem elég magas, mert akkor mit fognak szólni majd a többiek?
Lehet ez nyomja rá a bélyegét a játékodra.
Nem az XP-t grindeled mert úgyis sokat játszol.
A statokat grindeled.
Inkább szívsz egy eleve bukó 10 perces csatával csak ne lőjjenek ki, így majd javul a túlélési rátád, ha meg közben legalább kettőt belelősz valakibe, akkor meg növekszik a meccsenként kitolt sebzés átlagod.
Neked lehet megéri, mert úgy látszik időből van bőven.
Én viszont szarok a statomra.
Csak a játékélmény / perc számít!
Már írtam. -
Ismerős. Bár én még nem is értem el az 50%-ot, viszont párhuzamosan nyomom az IS-sel. Az IS-sel röhögve van 50% felett a nyerési esélyem, pedig rosszabb a T29-nél. Megfigyeltem, hogy többször előnyösebb a csapat kiosztása a csapatom javára, ha IS-sel vagyok. Persze biztos csak paranoia... -
Rosszul teszi, hogy kilép. Ilyenkor én egyedül (jobb esetben 1-2 társsal) próbálom elég ideig feltartani azon az oldalon az ellenséget, így nyerve időt a másik, jóval nagyobb csapatnak, hogy elérjék az ellenfél bázisát. Nem egyszer nyertünk e miatt, mert elég volt az az 1-2 perc, amíg kilőttek. Ha nem mentem volna oda védeni, valszeg hamarabb elfoglalta volna az ellenség a mi bázisunkat. Persze ez nem mindig jön be, de időnként igen. -
Dean108 #75966 Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már a visszaszámlálásnál feltolom a motort ('R' billentyű) és csak kb a csata 2. percétől kezdve használom először a 'W' billentyűt még az E-75-tel is nemhogy a medekkel.

Így általában vagy elsőnek érek oda, vagy egyszerre az ellennel.
Ezért utálom ha olyan kezdőhelyre rak be, ahol többen is előttem vannak, mert kemény másodperceket vesztek mire kikerülgetem őket.
Főleg ha van 1-2 barom, aki azért jön nekem, hogy a kb 5 méterre lévő kempelő helyére időben odaérjen (pl El Hallouf). -
Ohyner #75965 Nagynehezen elértem, hogy 50% legyen a win ratem T29el kaptam is 12 zakót utána 500-600 xp-s bukott meccsek sora. -
Szakesz #75964 Az előbb fejtettem ki, hogy miért éri meg jobban odatenni magunkat minden csatában, mint legyilkoltatni magunkat viszonylag hamar, ha kicsit rosszul áll a csapatunk szénája, vagy campelni kell 2 percet valamilyen oknál fogva. Minél kevesebb ideje van valakinek játszani és minél nagyobb az első kör szorzója, annál nagyobb előnyt élvez azzal szemben, mint aki a mennyiségre hajt a minőség helyett.
Elsősorban a fejlődést lassítja be az általad alkalmazott módszer, de ami a legnagyobb hátránya, hogy nem hagy elég időt a tank kiismerésére, és mivel kevés a játékban töltött időd, nem tehetsz szert igazán tapasztalatra se. Tapasztalatra, amire szükséged lesz majd a komolyabb csatákban.
Igazság szerint én nem a grindelés miatt megyek be randomra, hanem egyszerűen élvezni szeretném a játékot. Ha ez sikerül, jönnek az eredmények, akkor a grindelés másodlagossá válik, de mégis előrébb vagyok attól, - mind játékélmény és XP szempontjából - mint aki görcsösen a fejlődésre koncentrál. -
Dean108 #75963 Én meg olyanokat is látok hogy elkezdődik a csata, a nép elindul egy oldalra (20 mp), majd hallok egy robbanást.
Odanézek és ni egy E-75 füstölgő roncsa.
Pedig már ment néhány métert.
Biztos csak motorhiba miatt belobbant, mert ennyi idő alatt csak nem töltenek be az artyk.
Szerintem csóri egyedül indult a másik oldalra, és mikor ezt észrevette nyomott egy laza ESC-et. ("Fogok én itt veletek szarozni" felkiáltással) -
de te maximalista és profi vagy...:D -
Dean108 #75961 Időmillimos!
-
Szakesz #75960 Pedig de, leállok tökölni. -
Én azt látom, hogy aki kilép, az már a visszaszámlálás közben kilép, vagyis meg sem várja, hogy milyennek fog tünni a csapat taktikája.