banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Az előbb fejtettem ki, hogy miért éri meg jobban odatenni magunkat minden csatában, mint legyilkoltatni magunkat viszonylag hamar, ha kicsit rosszul áll a csapatunk szénája, vagy campelni kell 2 percet valamilyen oknál fogva. Minél kevesebb ideje van valakinek játszani és minél nagyobb az első kör szorzója, annál nagyobb előnyt élvez azzal szemben, mint aki a mennyiségre hajt a minőség helyett.

Elsősorban a fejlődést lassítja be az általad alkalmazott módszer, de ami a legnagyobb hátránya, hogy nem hagy elég időt a tank kiismerésére, és mivel kevés a játékban töltött időd, nem tehetsz szert igazán tapasztalatra se. Tapasztalatra, amire szükséged lesz majd a komolyabb csatákban.

Igazság szerint én nem a grindelés miatt megyek be randomra, hanem egyszerűen élvezni szeretném a játékot. Ha ez sikerül, jönnek az eredmények, akkor a grindelés másodlagossá válik, de mégis előrébb vagyok attól, - mind játékélmény és XP szempontjából - mint aki görcsösen a fejlődésre koncentrál.