A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #75969 Hát pedig a szopóág az szopóág.
Ha valaki végigolvassa ezt a topicot bizony rengetegen írnak ilyen jelenségekről.
Persze sokan becsülettel végigszenvedik, mert ugye bármi lehet.
Csak tudod amikor úgy csináltam ahogy te azt írod ("minőség nem pedig mennyiség"), akkor sokkal kevésbé élveztem a játékot.
Így én most a szopóág 5-10 meccsét lerövidítem 10 * 10 perc helyett 10 * 2 percre.
100 perc helyett 20 perc
Nem mindegy.
Amikor meg pl. a P2-vel megyek és egyszerre mozdulok a többi meddel és együtt vonulunk tudva a dolgunkat falkában, akkor meg 5-8 perces hihetetlen izgalmas és élvezetes meccseket tolok le.
Azokért az 5- 8 percekért éri meg nekem játszani a játékkal.
Ezek a 2 percek pedig csak töltelék.
Néha úgy indul, hogy úgyis csak 2 perces lesz, de az ellenfél még hülyébb a saját csapatomnál és bár egyedül indultam el egy pontért, egyedül végig is tudom vinni azt a taktikai oldalt.
Van ilyen is, sose tudom előre.
Épp én vagyok aki nem a mennyiségre hajt.
Pont én szarom le magasról a statokat.
Szóval akkor ki is játszik a minőségre és ki a mennyiségre?

Te lehet reszketsz ha win rate-ed nem elég magas, mert akkor mit fognak szólni majd a többiek?
Lehet ez nyomja rá a bélyegét a játékodra.
Nem az XP-t grindeled mert úgyis sokat játszol.
A statokat grindeled.
Inkább szívsz egy eleve bukó 10 perces csatával csak ne lőjjenek ki, így majd javul a túlélési rátád, ha meg közben legalább kettőt belelősz valakibe, akkor meg növekszik a meccsenként kitolt sebzés átlagod.
Neked lehet megéri, mert úgy látszik időből van bőven.
Én viszont szarok a statomra.
Csak a játékélmény / perc számít!
Már írtam.