418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    V.7.0 Patch kliens
  • Bmsrt
    Elkezdődött a test:
    http://worldoftanks.eu/news/573-public-test-update-v70-started/
  • MatchDiabolo
    Videó fasza giccs külső vizualitás az van sőt még audió-zálás :-D is a dudájukkal minden külsőséggel foglalkoznak.

az optimalizálás a játékban le esik az fps az effektek miatt.
    WG fix: még látványosabbá tesszük=nagyobb felbontással hogy jobban szaggasson mindenkinek.

Nem baj mostantól mindenki wottwikerrel lesz kénytelen tolni low-on még 6magon és gtx600al is
  • noname23
    l0l valahogy úgy lesz
  • pointer4
    1.7.... unokáink is látni fogják alapon ? :D
  • noname23
    @MM: Kezd fejlődni, hiszen már képes arra, hogy ha 2 scout van a csatában akkor egy oldalra tegye őket, a stockokat berakja a fullok ellen, és elszeparálja az artykat a scoutoktól ... mire 1.7 lesz, addigra már lehet képes lesz ezeket mixelni is ...
  • virkir
    Ezúton kérném, mivel elő szoktak fordulni itt a HAC-S tagjait, hogy LaposTetu-nek próbáljanak már egy kis taktikát, gerincességet, kooperációt tanítani mert nevéhez méltóan játszik random-ba.
  • davidbog
    Azért az AMX 65t jól hátba lőtte a T30-ast. Aztán gyorsan vissza is vonult, jelezve nem ebben a patchben jön. :)
  • Attiska
    Az előbbi csatában a mi oldalunkon csak négy AFK volt, köztük a top tank, ami egy E75 volt. Buktuk is a meccset.
  • DummyBoy
    Nos, ma esti best of IS4 - meglett az S70 :) Alapvetően imádom :)

De ... szépen leamortizálva 0 AP-vel és 300 HP-val beleszaladtam egy E75-be (le volt sebezve, de nem emléksze mennyire ...) ...

Odáig jutottunk, maradt 200 HP-ja, erre nekemjött ... Nekem pedig épp betöltődött a következő HE ... És akkor jöhet a kegyelemdöfés - gondoltam vidáman - didnátgótrú - miazaznyád? - és kilőtt ... (előtte 3 HE lövés sebezte ...)

Következő csatában enemy Object 704 szembefordult, pofánlőttem - didnátgótrú ... hmmm ... megint - didnátgótrú ... ??? ... namégegyszer - didnátgótrú ... o.O

Ekkor ment az enemy 8 - 0 -ra ...

@MM: Kezd fejlődni, hiszen már képes arra, hogy ha 2 scout van a csatában akkor egy oldalra tegye őket, a stockokat berakja a fullok ellen, és elszeparálja az artykat a scoutoktól ... mire 1.7 lesz, addigra már lehet képes lesz ezeket mixelni is ...

Bár én annak örülnék a legjobban, ha továbbvinnék ezt a vonalat ... pl: egyik oldal csak arty, másik csak med meg scout ... vagy folytatódjon a szeparálás, de szeparálja el a heavy , med és td tankokat is az artyktól ... Hú, mekkora népünnepély lenne :)
  • virkir
    Ja ez a MM kb olyan inteligencs mint a mosopór.
    A költészetről tud értekezni csak a szaros gatyát nem mossa ki.
  • ximix #76067
    Az MM olyan intelligens nézte hogy biztos stock E-75 volt az IS-3 meg vér profi:))
  • virkir
    Most mit vagy úgy oda...
    Megmondták... fejlesztették a MM-ert. Egy gond van, hogy éppen vagy péntek volt vagy hétfő amikor csinálták.
  • ximix #76065
    Ja azt ismerem az néha elég idegesítő tud lenni köztes terep tárgyakra is néha ráugrik.
  • Bmsrt
    8 győzelem egyhuzamban és mind 1000xp felett...hmmm...na holnap tuti megtorlás lesz még ezért.(a T32 átlag xp-je fel is ugrott 919-re ami magasan a legjobb minden vasam közül)Amúgy ma valamiért adta rendesen panaszra semmi okom nem lehet az összes tankommal dupláztam is,pedig ilyenre már nem is emlékszek mikor csináltam meg minddel a duplát.
  • Sippie
    naja ilyen velem is volt ma, kérdezte is egyik gyere hol a mi T9esünk.
  • hellokitty92
    Pedig már úgy beleélted magad:D
  • hellokitty92
    Szerintem nem a befogással van baja, hanem h auto aim mellett ugrál a célkereszt egyik célpontról a másikra, mikor mondjuk valaki elgurul előtte.:)
  • bujcsik555
    Ésbeszarok, megint, mi két IS3 meg egy KT ellen betesz 1 IS4 meg két E50
  • bujcsik555

• ximix #76058
    A technológiája meg
    - 2x bal klikk "Autó célzás" melletti rubrikára
    - utána 2x bal klikk felette a "Tűz" felirat melletti rubrikára
    - ok
    - meg kérdi tuti biztos elmented-e úgy hogy egy rubrikát üresen hagysz
    - mentés
  • ximix #76057
    Hmm ez gyors volt a játék menüjében az irányítás alatt kitörlöd a jobb egérgombot mellöle és ennyi :)
  • Sippie
    IS-el top tankénk egyedül maradok egy jagdpzIV-el aminek fullos HP-ja van, szemben egy slugger, meg egy kis arty. Slugger egy lövés lenne, de én is neki, letámadom, és belelövök erre persze hogy nem sebzem, lepattan :D:D a 122-es :D:D:D valószínű :D betonslugger, az átlőhetetlen (érdekes ha én vagyok vele, minden szarfoshugy átlő) ki is lő szépen, a hülye nyomorék jagdpz meg 0 killel Mines pályán a bázison kempel, ahelyett hogy esetleg segített volna. A 120 HP-s sluggert aztán nagy bátran kiszedte, és elkezdett 30mp-el a vége előtt foglalni :D:D:D Kitler_1 névre hallgat az agyilag csökött, fejlődésben visszamaradott júzer. Persze mindig nekem kell az ilyen nyomorékokkal egy csapatban lenni.
  • ximix #76055
    Véglegesen ? rá kell keresni lehet már más is foglalkoztatott a téma.
    A célról elhúzod az egeret és jobb klikk aszem meg az E betű.
    Amúgy én meg pont fordítva harcolok külső nézetből és csak ha valami nem tiszta akkor zoomolok. Auto aim-t meg egyáltalán nem használok.
  • Rainbow15
    Az "E" betű amúgy mit csinál? (=disable auto aim, de nem csinál semmit, vagy csak nem tűnik fel)
  • hellokitty92
    Még ha az ellen seggében állok, akkor is sniperrel célzok, nagyitás nélkül. Az auto aim még ilyenkor is nagyon szeszélyes tud lenni és könnyen lepattanó lehet a vége.

Ha egy csapattárs mögött állnék, akkor főleg nem mernék auto aim-ot használni, még ha az ellen 5 méterre áll is!

Nem lehet tudtommal.
  • Rainbow15
    Sajna sokszor azzal lövök közelre (nagyon közelre azért gondolom te sem használsz snipert), le kellene szokni róla, T29-el nem jó bele lőni más hátába :) Akkor ezek szerint ki sem lehet kapcsolni?
  • hellokitty92
    Ne használj auto aim-ot! Csak is sniper modban lövünk, shift vagy egérgörgővel tudod előhozni.
  • Rainbow15
    Hogy tudom megcsinálni, hogy amikor egy csapat társ mögött vagyok, és fölötte/mellette célzok, és közel van hozzá a célpont vertikálisan, és megmozdul egy picit, akkor ne ugorjon rá a gun, és lőjjek bele, és anyázzon, hogy tk-zom?
  • Nazarov77
    Az egy új skill, +5%ot ad.
  • ximix #76048
    Most nézem a legénység melletti skill egy ökölbe szorult kézfej.
  • Nazarov77
    a tetejében még vékonyabb a páncélja ami azért érdekes mert a H verziónak 80mm volt.
  • Gunslinger
    Köszönöm, közben megtaláltam a topicját is:
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/55065-mtls-1g14/
  • Nazarov77
    Azért az vicces hogy a hydronak jócskán több a HPja mint a schmalturmos rendes panzer IVnek ami azért masszívabb.
  • xblades
    és Sippie

Kösz a választ.
  • ximix #76043
    Így talán könnyebb elolvasni :) alul szerepel a neve
    http://cs10952.vkontakte.ru/u74685853/143188688/w_cb3355c6.jpg
    http://cs10952.vkontakte.ru/u74685853/143188688/w_dcc36d8f.jpg
    http://cs10952.vkontakte.ru/u74685853/143188688/w_12b82bbb.jpg
  • MEdievil
    Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2011. november 18. 20:24:28
    Vehicle: T30
    Experience received: 6 390 ()
    Credits received: 98 415

kellemes kör :)

• Gunslinger
    Jajaja, ez nekem is tetszene, én is így képzelném el, de sajnos nem hiszem, hogy így lesz, de majd meglátjuk. Havas camo-t azt tuti nem fogok választani, mert kb. két pályán mutatna jól, a többin kiröhögöm, a pillangós mezőre valóval meg nem lehet annyira tévedni.
  • szabii98
    jaja ez jó ötlet
  • ximix #76039
    Én szeretek fantáziálni valami rendszert azért eltudnék képzelni benne
    pl 3 kiválasztott kamot adnának ennyiért és mapok csoportba lennének szedve (havas; fás,bokros; sivatag) és ezekből a csoportokból választhatnál egy egy kamót amit automatán a rárak a gép attól függően milyen map jön. Így a kiválasztott fehér meszes kamó mondjuk nem vigyorogna a tankodon a pillangós réten és fordítva.