banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    IS-el top tankénk egyedül maradok egy jagdpzIV-el aminek fullos HP-ja van, szemben egy slugger, meg egy kis arty. Slugger egy lövés lenne, de én is neki, letámadom, és belelövök erre persze hogy nem sebzem, lepattan :D:D a 122-es :D:D:D valószínű :D betonslugger, az átlőhetetlen (érdekes ha én vagyok vele, minden szarfoshugy átlő) ki is lő szépen, a hülye nyomorék jagdpz meg 0 killel Mines pályán a bázison kempel, ahelyett hogy esetleg segített volna. A 120 HP-s sluggert aztán nagy bátran kiszedte, és elkezdett 30mp-el a vége előtt foglalni :D:D:D Kitler_1 névre hallgat az agyilag csökött, fejlődésben visszamaradott júzer. Persze mindig nekem kell az ilyen nyomorékokkal egy csapatban lenni.