A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nos, ma esti best of IS4 - meglett az S70 :) Alapvetően imádom :)
De ... szépen leamortizálva 0 AP-vel és 300 HP-val beleszaladtam egy E75-be (le volt sebezve, de nem emléksze mennyire ...) ...
Odáig jutottunk, maradt 200 HP-ja, erre nekemjött ... Nekem pedig épp betöltődött a következő HE ... És akkor jöhet a kegyelemdöfés - gondoltam vidáman - didnátgótrú - miazaznyád? - és kilőtt ... (előtte 3 HE lövés sebezte ...)
Következő csatában enemy Object 704 szembefordult, pofánlőttem - didnátgótrú ... hmmm ... megint - didnátgótrú ... ??? ... namégegyszer - didnátgótrú ... o.O
Ekkor ment az enemy 8 - 0 -ra ...
@MM: Kezd fejlődni, hiszen már képes arra, hogy ha 2 scout van a csatában akkor egy oldalra tegye őket, a stockokat berakja a fullok ellen, és elszeparálja az artykat a scoutoktól ... mire 1.7 lesz, addigra már lehet képes lesz ezeket mixelni is ...
Bár én annak örülnék a legjobban, ha továbbvinnék ezt a vonalat ... pl: egyik oldal csak arty, másik csak med meg scout ... vagy folytatódjon a szeparálás, de szeparálja el a heavy , med és td tankokat is az artyktól ... Hú, mekkora népünnepély lenne :)