418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JasonF
    Köning, nekem van egy M41-esem de hogy magam ellen szóljak én kifejezetten támogatnám az ötletedet. Tényleg lehetne élethűbb a környezeti viszonyokkal a játék. Sok kiegészítést elviselne még ez a játék. Illetve én nagyon hiányolom belőle az egyedire szabhatóságot.
  • maniac78
    Ki van zárva.
    12 000-et keresne egy prémium tank a 8-as tierből? És ha számolod ebből kell a járgányt és a lőszert pótolnod és javíttatnod. Ne haragudj, de ezt nem hiszem el.
  • Königstigrincs
    wotinfo.gportal.hu/]http://wotinfo.gportal.hu/

nem tudom ki hogy van vele de feldobhatná a játékot az időjárási tényezők ,persze jól megírva! kevés textúrával. pl HÓesés, zivatar, porvihar(de nem az a fajta amitől leakadsz) lehetne KÖD , sűrű köd! ez mind izgalmassá tehetnék a játékot a köd sztem. mindenképp jó volna egy ok amiért az arty-k hasznavehetetlenek lennének!
    LEHETNE taktikázni!
  • Gunslinger
    Ez a PzIV Hydro is milyen szarul hoz, a KV sokkal több pénz tejel, közben fele ennyi a javítási költsége. Előbb volt egy csatám Mines-on vele, t8-as csata, eddig ezzel a döggel még csak ilyenben voltam, de lett három killem (PzIII/IV 100%-ról, M5 Stuart 100%-ról, Type59 28%-ról, ) 15/15 lövés, egy KV-5 ellen nem tudtam semmit sem csinálni, lőttem HE-vel veszettül, kb 5-6 lövést belenyomtam, eredménytelenül, semmit nem sebeztem, a láncát sikerült egyszer lelőnöm, de végül győztünk és ezért kaptam 149732 creditet, ami elosztva 10-el nincs 15 ezer, mellé bejött egy 500-as lőszer és egy 4600-as javítási számla, de elég sok modulom sérült mielőtt meghaltam. Összehasonlításul KV-val 2800 körül van a javítási számla, pénz meg simán jön prém nélkül 15-25K között átlagban.

Csak ezt az egy új prém tankot próbáltam eddig, a többi alacsony tierű társa hogy teljesít?
    Ez a tank csak teher, foglalja a helyet a garázsban.
  • Ohyner
    Óhhh je T10-t9 tankok voltak plusz persze egy-egy szerencsétlen t7-t8, ami közé én is tartoztam, mit csinál az összes top tnakunk? elindul lakevillen a völgyben, elmegy középig és megállnak. Az a pár szerencsétlen, aki meg oylan noobságra vetemedett, hogy a várost védje eközben hamar elfüstölt a túlerőtől.

Kőkemény két lövést tudtam leadni. Fasz kivan ezekkel, mindig én kapom a fogyatékos csapatot.
  • bgabor
    A teszt szerveren mindenre tízes szorzó van, pénzre, XP-re egyaránt. Amit keresel, körönként, oszd el tízzel, annyit fog kapni vele normál szerveren.
  • Hypo #76552
    de utálom az egyszemélyes tábonokokat, ugatnak egesz meccs alatt, ráadásul tök hülyeséget, aztán egyedül elmegy lelövik és a többiek a noobok beszarás
  • Animefox
    Köszi
  • Ohyner
    Hát, engem teljesen hidegen hagynak, főként a nagy dömpingben. Talán majd amikor véget ér a Francia tankokra való hokizás akkor megnézem őket. Addig is, azt hiszem jó kis vadászatok lesznek:)
  • patchaou
    A játék főkönyvtárába rakja a képeket
  • Nazarov77
    Szerintem oldódni fog akkor a tier, nem csak 2 ember fogja tolni a franciákat.
  • Ohyner
    elvileg kell mellé a ctrl billentyű is
  • Animefox
    Prt Scr
    Sys Rq miért nem működik ez a gomb a játék alatt??
  • Ohyner
    Ezután miylen izmos lesz felhúzni a francia tankokat. Annyi nagy tank van, hogy gyakorlatilag mindig a lista alján lesznek (főleg t5-t7) és bizony HE nélkül manapság elég nehéz tolni.
    BÉta idejében olyan 1\3 1\4 részt vittem HEből, most hogy húztam az am hevy ágat már 1\2 része a lőszeremnek HE volt.
  • Nazarov77
    A 122es kaliber nem tartozik a kivételekhez, elvileg az is 3% körül sebez wot fórum szerint.
  • Nazarov77
    KV-5re nem szoktam HEvel lőni, pl 90essel is szépen kicsipkézhető persze messziről már nem vinné. Viszont most hogy használhatatlan lett a HE így jól is jár kicsit de inkább sokkal rosszabbul.
    Az artyk meg ugyanúgy bedarálnak HEvel nagyon örülök neki...
    Viszont úgy vettem észre 150es és 130,128,120 kaliber alatt nem ér semmit a HE, ezzel gyakorlatilag kinyírták a priestet, meg a többi keveset sebző artyt :D
    Szegény vk2801 is megjárta, írták hogy GW tigerből a HE 27%ot vett le...
  • Ohyner
    Úgy értettem, hogy őt is nehezebb lesz kilőni, mert azért néha makrancos az armorja, bár tény, hogy a lövege se ér majd sz-t se
  • Nazarov77
    Inkább ront, KV-5nek eleve gyenge az ágyúja T8ba, és a HE sebzések lenullázása után gyakorlatilag használhatatlan lesz T8-9-10 ellen.
  • patchaou
    Csak ezért töltöttem le a teszt cuccost, hogy lássam érdemes e prémtankba fektetni.
  • maniac78
    Akkor végképpen nem értem a helyzetet.
    Nekem +40-50ről infóztak a T59 esetében. Első csata bukta, össz 10 lövést adtam le, 1killem volt és buktunk. Erre kaptam 122 000-t.
  • Ohyner
    Már megijedtem, mentem is egy kört a Löwével, mondom nekem csak a szokásosat hozza:)
  • maniac78
    De ha 10* szorzó lenne arra is akkor keveselném a kapott lóvét rá.
  • patchaou
    teszten
  • patchaou
    Az amúgy tetszik, hogy semmit nem állítottam át, mivel nemtom mi micsoda :) szóval van robbanás füst meg minden istennyila és sokkal stabilabb az fps, mint a sima játékkal wottweakerrel.
  • doomguard
    Nálad a pont. Én is imádom őket vadászgatni, ha van rá lehetőségem, még ha bukjuk is a csatát, legalább ők dögöljenek. :)
    Amúgy meg tényleg gyűlölet, még ha nem is lőnek ki, akkor sem tudsz semmit csinálni. Ma, objekttel mentem, próbáltam rejtőzni, simán kifigyelt, hummeltől bekaptam egyet, main gun+loader+lánctalp
    ok, kijavít main gun, loader felkelt., odébbszüttyög. Hummel megint lő, lánctalp, motor+gunner. Kapom a következőt a gw panhertől, loader, commander viszlát. A csata végére képes voltam 10 km-el szüttyögni, és kb 5 m-ről sem találtam volna el semmit. Összesen egy lövést tudtam leadni, ami pattant... Ráadásul sajnos nyertük, úgyhogy kaptam valami 1,5k xp-t a háromszorozóra. Szal ennyit arról hogy lehet szétb***ni a játékot artyval...
  • Ohyner
    Teszt szerveren vagy élesben?
  • patchaou
    Most is lőttem összesen hármat, ebből kettőt a semmibe és kaptam 152730 kreditet, meg 1339xp-t egy vesztes csatáért amiből hamar kihullottam.
  • maniac78
    Vmi nem kóser velük. Nem kaphatsz ennyit utánnuk. Én is 242k-t puffogtattam össze a szinte semmiért.
  • Ohyner
    ha így marad tesztszerón a HE sebzés nerfje, akkor elég sokat dob majd rajta.
  • patchaou
    Nekem is megtetszett a KV-5, bár csak egy kört mentem vele, ami nem is volt a legjobb, mégis majdnem félmillát hozott :D Lehet hogy születésnapomra meglepem magam egyel.
  • Ohyner
    Nem igaz sorra 500XP-s szar körökre kapom a háromszoros szorzót.
  • maniac78
    A teszt szerveren a prémes tankokra, most nincs 10* szorzó ugye?
    Csak azért kérdem, mert majd szeretnék venni és most tesztelem őket.
  • tigrincses
    ééééééééééééééééééééééééééééé
  • szabii98
    visszavonom, jóez :D
  • szabii98
    ez a Jumbo tényleg ilyen kaki?
    1 meccs, teszt szeró, robogok szédítő 20 km/h-val, megyek a többiek után, 1 lövést adtam le azis mellé és zászlóval győztünk..Kérlek mondjátok hogy ennél már csak jobb lesz...vagy komolyan megfontolom hogy élesben med vagy heavy ág legyen .. :/
  • rrally
    Panter II mai elsőnek nem is rossz.
    Retardált Chaffey berongyolt elém aztán pont fejbe lőttem

Győzelem!
    Csata: Westfield 2011. november 20. 8:35:05
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 3 825 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 42 ;)
    Szerzett kredit: 36 275 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 3 900)
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • Nazarov77
    Még nincs meg a 120as ágyú :)

Győzelem!
    Csata: Ensk 2011. november 20. 8:26:44
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 1 732
    Szerzett kredit: 54 951
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
  • Spheriot
    Én már többre értékelem azt, ha kilőjük az ellenfél összes artyját mint azt ha megnyerjük a csatát :-) , Multkor jól le is idiótáztak... bal oldalt áttörtünk (IS4 top tankként), jobb oldalt vizsont elvesztettük, a végén 6:2 volt az ellenfél javára 3 arty élt az ellenfélből. Kaptam rendesen, hogy nem megyek vissza bázist védeni ( bár semmi értelme nem lett volna), olyan öröm volt azt a 3 artyt még elintézni hogy m1 volt hogy kikapunk...
  • Nazarov77
    *szabtak
  • Nazarov77
    Kicsit méretre szabdak :D