A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
doomguard #76534 Nálad a pont. Én is imádom őket vadászgatni, ha van rá lehetőségem, még ha bukjuk is a csatát, legalább ők dögöljenek. :)
Amúgy meg tényleg gyűlölet, még ha nem is lőnek ki, akkor sem tudsz semmit csinálni. Ma, objekttel mentem, próbáltam rejtőzni, simán kifigyelt, hummeltől bekaptam egyet, main gun+loader+lánctalp
ok, kijavít main gun, loader felkelt., odébbszüttyög. Hummel megint lő, lánctalp, motor+gunner. Kapom a következőt a gw panhertől, loader, commander viszlát. A csata végére képes voltam 10 km-el szüttyögni, és kb 5 m-ről sem találtam volna el semmit. Összesen egy lövést tudtam leadni, ami pattant... Ráadásul sajnos nyertük, úgyhogy kaptam valami 1,5k xp-t a háromszorozóra. Szal ennyit arról hogy lehet szétb***ni a játékot artyval...