banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Ez a PzIV Hydro is milyen szarul hoz, a KV sokkal több pénz tejel, közben fele ennyi a javítási költsége. Előbb volt egy csatám Mines-on vele, t8-as csata, eddig ezzel a döggel még csak ilyenben voltam, de lett három killem (PzIII/IV 100%-ról, M5 Stuart 100%-ról, Type59 28%-ról, ) 15/15 lövés, egy KV-5 ellen nem tudtam semmit sem csinálni, lőttem HE-vel veszettül, kb 5-6 lövést belenyomtam, eredménytelenül, semmit nem sebeztem, a láncát sikerült egyszer lelőnöm, de végül győztünk és ezért kaptam 149732 creditet, ami elosztva 10-el nincs 15 ezer, mellé bejött egy 500-as lőszer és egy 4600-as javítási számla, de elég sok modulom sérült mielőtt meghaltam. Összehasonlításul KV-val 2800 körül van a javítási számla, pénz meg simán jön prém nélkül 15-25K között átlagban.

Csak ezt az egy új prém tankot próbáltam eddig, a többi alacsony tierű társa hogy teljesít?
    Ez a tank csak teher, foglalja a helyet a garázsban.