418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tbundy
    prémium azért sérti, mert kedvezőbb csapatba sorsol vele

medek, de akár a hevik sem arra valók, h az artikat szemből kilőjék,a mondatod többi részét nem másolom, h ha vki úgy használja őket ahogy kell..

• maniac78
    Ebben igazad van, de ott is ilyen pontosak voltak?
    Ott is a pofádba röhög amikor ráfodulsz a retkes TD, vagy szuperheavy tankoddal és egy lövéssel lapátra tesz?
  • TDantes
    A világháborúban nem volt szatellit módban lövöldöző GW Tiger okoska.
  • baly94
    Az arty elleneseknek: nőjetek fel vagy hagyjátok abba a játékot. Ha egy meccsen túl sok arty van, arról nem ők tehetnek, hanem a fejlesztők, hogy nem korlátozzák az artyk számát. Az pedig, hogy téged idegesít senkit nem fog zavarni, én se örülök, mikor E-75-ben kinyír az arty harc közben, de ki mondta, hogy egy harc igazságos? A világháborúban is biztos megkérdezték kértek e artyt a pofátokba... Egyszóval fölösleges ezen sírni, én is használok artyt, néha jó vele menni.
  • davidbog
    Hm, állításod szerint 3-ból 1 viszi át, Eagle 10-ből 4-5-öt ír. Hasomló arány. Nem olyan rossz ez. Kicsit sok lesz a lőszerszámla. :) Lehet marad az SPG mint végső megoldás. Bár ettől a WG-sek nem lesz sokkal jobb. Attól már inkább, hogy a premium lőszerekre jobban rászolrulnánk...

Azért én még nem venném biztosra hogy így is marad ez a rendszer. Volt, hogy a tesztszerver alatt is változtak a dolgok.
  • Gunslinger
    Nekem is visszaállítja meg én az F2-F7 lévő gyorsparancsokat átállítottam a numerikus billentyűkre, mert úgy nekem gyorsabb és sosem ütök mellé, szoktam látni játékosokat, hogy nyomják a Back to base-t aztán rögtön utána az Attackot, gondolom azért van, mert félrenyomnak. De a tesztszerveren is ugyanezek a beállításaim és ott érdekes megjegyezte.
  • TDantes
    A prém acc nem sérti a fair play-t. Attól hogy ha én prémiumos vagyok, még ugyanúgy kell kilőnöd. Nem lett több, vagy esélyed. Hülyeséget mondtál.

A T-34 nem magatehetetlen egy Tiger II ellen. Ugyanis a T-34 nem arra való ,.hogy tier 8 nehéz tankokat lőjjön ki szemből. Ha úgy használja valaki ahogy kell, lazán megszívathatja a Tiger II-őt is. Megint hülyeséget mondtál.

Arty nélkül minden noob T95-el vagy Maus-al...szerintem meg arty nélkül mindenki élvezni a játékot. Sőt, szerintem ne nagyon noob-ozz le senkit, miközben arty-ban vered a fütyköst.

• Nazarov77
    Nekem a halál utáni post efectet rakja folyton vissza EUra. Közös helyre van mentve a beállítás gondolom bekavar a kettő.
  • davidbog
    Nagyon szépen köszönöm. Ezek szerint ebből is kihagyták az elöl lévő modult. Mondjuk ennél nem is akkora baj, mert se a páncélzata se a lövege nem kiemelkedő tier 8-ban, nem egy OP gép.

Nazarov77: Lehet tudnak róla. Elég feltűnő a sok lánckerék. Azért lehet írok nekik fórumra, vagy e-mailt, hogy figyeljenek jobban pontosabban dolgozzanak, mert ez így gáz. :)

Nehogy elhidd, nem én fogok ezeknek semmit se irogatni semmilyen nyelven.
  • Gunslinger
    Az mitől lehet, hogy amióta feltettem a tesztverziót, azóta a normál játékom folyamatosan elfelejti a saját billentyűzet kiosztásomat a játékból kilépés után?
  • tbundy
    ilyennel az elmúlt fél évben kb 1x találkoztam...
    ahogy vannak gyenge artisták, úgy vannak medek és hevik közt is nagyon bénák (tiertől függetlenül)
  • TDantes
    Normális tankod baszod? T1 meg Slugger? Tier IX-X körüli TD vagy tank! Slugger meg T1...röhejes vagy.
  • flashpointer
    közben továbbfejlesztettem a tüntetéseket arti ellen: Hummellel belogolok és kilövöm az artijainkat egy how to demonstrate jellegű szövegel, így ha engem kilőnek ezután, akkor azt annak veszem hogy sikeres volta felhívás!
  • HunAnFionn
    Csak egy n00b mond ilyeneket, aki x játék után sem képes megszokni az artyk jelenlétét!
  • HunAnFionn
    Én is azt mondom, hogy 2+ arty/játék túl sok! Előbb-utóbb a fejlesztők is felfogják ezt, s limitálják a számukat. De nem kell utálni minden játékost, aki ne adj Isten 10-ból egyszer artyval is játszik.
    Becsület? Ebben a játékban? Hahaha... Aranylőszer, arany cuccok, xp-átváltás, tier 8 prémium tankok, olyan meccs-rendszer, ahol Tier 6 tankkal kell Tier 9 ellen harcolnom, néha, s akármit is mondanak egy nehéz tankot csak akkor lehet megkerülni, ha egyes-egyedül van, ami 100 meccsből ha egyszer megtörténik, de még a prem acc is sérti a fair playt.
    Na lássuk csak, melyik a becsületesebb a nulláról prem acc és lőszer NÉLKÜL eljutni egy tier v spg-hez - mint pl. én, ami qrva nehéz és qrva idegőrlő, mivel egy tier 4 spgnek jó ha duplázás esetén 700xp összejön, vagy egy olyan mikor a nulláról, prem acc.-kal, arany lőszerrel és cuccokkal, xp átváltással eljutni egy hónap alatt a legfelsőbb tierekig. Nem kétlem, a legundorítóbb az mikor az utóbbit egy artyval csinálják, de nem a sima arty játékost kéne szekírozni. Ez a játék a harcról szól, és ott nincs becsület. Épp elégszer láttam olyat, hogy egy Tiger II kilőtt egy magatehetetlen T-34-est. Az se kevésbé megrázó élmény! Artyk nélkül pedig minden noob t95-tel vagy maussal játszana, beállnának egymás mellé és ledózerolnának mindent. Kissé unalmasnak hangzik nem de?
  • Nazarov77
    Erről a dupla meghajtásról remélem nem szerez tudomást a fejlesztő bagázs, már ugranának is neki a porsche hitboxoknak, ami szívás lenne ferdinek mert mindenki alul lövi.
  • Trabant93
    Egy su-26 és egy type együttes hatása:

• Gunslinger
    Javítás: Nem KwK44/2, hanem PaK 44/2.
  • Looserke
    na elite lett a TIgerII, de nem adom el hanem megveszem mellé az E75öt és átrakom a legénységet, mivel elite a tigrisII így ott hamarabb húzom fel a legénységet 75%-ról :)
  • ximix #76619
    Ilyen hosszú kép linket még nem is láttam az sg.hu se bír vele csak fele fért ki a 22' monitoron keresztben 37946 karakter :)
    Katt

Így lementettem majd feltöltöttem :)

• Gunslinger
    Most normál szerveren azért szemből is simán bele lehet lőni 100+ sebzéseket HE-vel IS-7-be, most csak nullázott. Szemből sztem extra durván ellenálló a T7, KwK44/2 és BL-10 kivételével semmi nem vitt át, szemtől szembe IS-7 másik IS-7-el még a hasán is csak kb. 3-ból egyszer vitte át.

Viszont mentem két kört IS-4-el, az elején a gyenge pontokat ugyanúgy átlövik, mint eddig, KT is simán átlőtte a vezető kukucskálóját háromból háromszor és összességében sem éreztem pattogósabbnak, mint eddig volt.
  • Eagle16
    Az lenne a legjobb ha mindkét oldal tankjai hagynák az SPG-t megdögleni...akkor talán egy idő után eltűnnének. Szépen be kell engedni a felderítőt mindkét oldalon, hadd intézzék el egymást, vagy hadd lőjék őket ki a felderítők.

davidbog: az amcsi 120-as ágyú 100m-ről 10-ből kb. 1-szer átlövi a frontját. Alul sokkal sűrűbben, 10 lövésből kb. 4-5 átmegy.
  • Cortes
    Na meg egyszer, mert lehet hogy nem sikerult.Sziasztok az Over target markers-t hasznalom de a sebzeseket nem jelzi, akarmit allitok is be. Valaki tud segiteni? Koszonom
  • Cortes
    Sziasztok az Over target markers-t hasznalom de a sebzeseket nem jelzi, akarmit allitok is be. Valaki tud segiteni? Koszonom
  • davidbog
    A teknő front része mennyire lett ellenállóbb a tier 9-10-es gépeknél a változtatások miatt? Ott se nagyon lehet átlőni őket?

Ha a Patton eleve csak HE-vel lőtt, akkor a HE nerf nélkül se lett volna esélye. Mondjuk 270 méterről AP lőszerrel a normál EU szerveren sincs sok esélye.
  • hNeo
    és aki azt hiszi az artival könnyű az téved.
    a csaták nagy részében jön egy scout vagy med. a tankosokat nem érdekli a csapatmunka és hagyják az artit meghalni.

higyjétek el artival sokkal többet káromkodok, mint tankkal.
    sokkal!
  • hNeo
    így van.
    mint korábban is mondtam én artival és tankkal is megyek.

arti üti a hevit, hevi a medet, med az artit. ennyi.

kell az arti, hogy balansz legyen.
  • Nazarov77
    A Löwe az Löwe mindegy hogy EU vagy ruszkik ellen megyek :D
    Amúgy EU szerveren meglett vele az 1050. kill kb +-700 csata alatt, egyértelműen ez a kedvenc tankom.

• Gunslinger
    Azért közel sincs akkora kempelés arty mentes csatákban, mint amikben vannak artyk.
  • JasonF
    Ha artyk nem lennének igen, valószínű hogy a med-esek és TD-k a hvy-ket utálnák ki a játékból főleg hogy HE sebzés ilyen drasztikusan esett, meglátjuk mi lesz belőle. De hozzáteszem hogy akkor is menne a campelés ha T9-T10es hvy-k meg pár TD,med harcolna egymással kiadja fel hamarabb alapon a fedezékét. Ide ésszerű kiegyensúlyozottság kellene de ez csak az én véleményem.
  • HunAnFionn
    Arty-patrióta???? Barátom, valamit nagyon félreértettél, épp hogy az artyk elleni védelemről rizsáztam, lehet, nem elég hatékonyan, de nem védtem az artykat! Csak azt mondom, hogy próbáljatok artyval is játszani, ennyi, talán megszeretitek, talán nem. Legalábbis kiismeritek, megtudjátok mire képes és mire nem. De felőlem nyugodtan állhattok egy helyben a mező közepén is.
  • Gunslinger
    Hát én így látom. Generálnak egy kasztot, ami ellen csak artyval lehet hatékonyan harcolni, aztán artykat hagyják vagy tápolják még egy picit, aki meg a két kaszt közé szorul annak reszeltek. Nagyon nem tetszik az irány ami felé ez a játék halad. Az IS-4-el nem mentem teszt szerveren, de kíváncsi vagyok pattogósabb lett-e.
  • Sippie
    aha, szóval inkább feláldozzák a normális sebzést, csak azért hogy bizonyítsák az igazukat hogy az arty az jó... no komment.
  • Gunslinger
    Viszont ez a mocsok brigád most megcsinálta, hogy tényleg kelljenek az artyk, jobban mint eddig. Ma négy kört nyomtam IS-7-el teszt szerveren, ebből kétszer kilőtt aty, kétszer nem volt arty a csatában, akkor mindkétszer steel wallt kaptam, félelmetes mennyire nem bírtak megsebezni. Ez az IS-7 nagyon masszív egy dög lett a kompenzáció és HE hatékonyság csökkentés után, főleg spall linerrel felszerelve. Egy Patton folyamatosan 0 sebzéses HE lövéseket lőtt belém szemből, esélye sem volt, kb. 270 méterre volt tőlem, pár lövés után megunta és minden mindegy alapon rámrontott, ahogy közeledett lőtt párat tök sikertelenül, mire az oldalamba ért már 4%-ra lelőttem, még benyomott az oldalamba egy 40 hp-s(!!!) sebzést, gondolom HE-vel, aztán kivégeztem, tökre sajnáltam az ürgét, mert egyszerűen egy legmagasabb tierű med tankkal sem volt egy pillanatig sem esélye, ezek után képzelem milyen lehet egy Maus-al végigdöngetni a pályán, ha nincs arty.
    Tök simán hozom IS-7-el a 4-5-6 killes csatákat teszt szerveren, ha nem lennének artyk legjobb pénzfarmoló tankok a T30 kivételével a t10 tankok lennének, csak irtózatos erőfeszítések árán lehetne kiszedni őket, egy 3 fős IS-7 platoon most az abszolút győztes csapatot jelenti a tesztszerveren.
    Úgy hogy kellenek a geci artyk sajnos.
  • Trabant93
    Akkor én kérek elnézést,nem tudhattam ,hogy ő az,vagy sem :)
  • Met
    + kilövéssel fenyegetnek ha nem megyek scoutolni nekik
  • Adjunktus
    Nem nevesítettem.
    Azokról beszélek,akik kizárólag artyval mennek,osztják az észt,másokat ugráltatnak,beszólogatnak,nooboznak,verik a nyálukat ha kilőnek valakit.
    Kilövik aki nem spottol nekik vagy éppen nem arra megy ahová ők szeretnék.
    Ha pedig szar van a palacsintába akkor mindenki noob és kilépnek a játékból mielőtt meghalnának.
    Ezek az eredeti férgek,akiknek a játékbeli viselkedésük,nyilván egyenesen arányban áll a valós jellemükkel.
  • HunAnFionn
    Tudtam, hogy nem álljátok meg anyázás nélkül. Bocs, hogy segíteni akartam. Arty ellen mozogni kell és fedezéket használni, nekem eddig terjedt a tudományom. Qrvára nem okoskodni akartam, de ez úgy látszik nem tűnt fel.
    Bazz 14 tankomra jut 1 arty, 5-ből 2 meccsen engem is telibe kap egy rohadék. Most pl. egy gw panther szedte le a t29-esem egy lövéssel. Mégse kezdek el fórumokon dühöngeni, hogy milyen xar is ez. Xarnak xar de ez van! Az artykat nem irthatod ki a WOt-ból, legfeljebb limitálni lehet a számukat, ami mindenkinek előnyös lenne, nem csak a tankoknak, de ameddig ez a helyzet ezt kell szeretni. Megszoksz vagy megszöksz!
  • Gunslinger
    Ez Overlord33_RU, de ettől még nem ő az.
  • Animefox
    Sajnos én nem vagyok olyan kaliberű játékos hogy mindenem maxolva legyen, rajtam kivül a játékosok nagy része még küszködik ezzel biztos, de ha a legénység és a készletem megfelelő ha pár másodpercre is leállok emiatt már bőven elég a következő golyó nyomban követi az előző lánctalp leszakítósat...