banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Viszont ez a mocsok brigád most megcsinálta, hogy tényleg kelljenek az artyk, jobban mint eddig. Ma négy kört nyomtam IS-7-el teszt szerveren, ebből kétszer kilőtt aty, kétszer nem volt arty a csatában, akkor mindkétszer steel wallt kaptam, félelmetes mennyire nem bírtak megsebezni. Ez az IS-7 nagyon masszív egy dög lett a kompenzáció és HE hatékonyság csökkentés után, főleg spall linerrel felszerelve. Egy Patton folyamatosan 0 sebzéses HE lövéseket lőtt belém szemből, esélye sem volt, kb. 270 méterre volt tőlem, pár lövés után megunta és minden mindegy alapon rámrontott, ahogy közeledett lőtt párat tök sikertelenül, mire az oldalamba ért már 4%-ra lelőttem, még benyomott az oldalamba egy 40 hp-s(!!!) sebzést, gondolom HE-vel, aztán kivégeztem, tökre sajnáltam az ürgét, mert egyszerűen egy legmagasabb tierű med tankkal sem volt egy pillanatig sem esélye, ezek után képzelem milyen lehet egy Maus-al végigdöngetni a pályán, ha nincs arty.
    Tök simán hozom IS-7-el a 4-5-6 killes csatákat teszt szerveren, ha nem lennének artyk legjobb pénzfarmoló tankok a T30 kivételével a t10 tankok lennének, csak irtózatos erőfeszítések árán lehetne kiszedni őket, egy 3 fős IS-7 platoon most az abszolút győztes csapatot jelenti a tesztszerveren.
    Úgy hogy kellenek a geci artyk sajnos.