banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    Én is azt mondom, hogy 2+ arty/játék túl sok! Előbb-utóbb a fejlesztők is felfogják ezt, s limitálják a számukat. De nem kell utálni minden játékost, aki ne adj Isten 10-ból egyszer artyval is játszik.
    Becsület? Ebben a játékban? Hahaha... Aranylőszer, arany cuccok, xp-átváltás, tier 8 prémium tankok, olyan meccs-rendszer, ahol Tier 6 tankkal kell Tier 9 ellen harcolnom, néha, s akármit is mondanak egy nehéz tankot csak akkor lehet megkerülni, ha egyes-egyedül van, ami 100 meccsből ha egyszer megtörténik, de még a prem acc is sérti a fair playt.
    Na lássuk csak, melyik a becsületesebb a nulláról prem acc és lőszer NÉLKÜL eljutni egy tier v spg-hez - mint pl. én, ami qrva nehéz és qrva idegőrlő, mivel egy tier 4 spgnek jó ha duplázás esetén 700xp összejön, vagy egy olyan mikor a nulláról, prem acc.-kal, arany lőszerrel és cuccokkal, xp átváltással eljutni egy hónap alatt a legfelsőbb tierekig. Nem kétlem, a legundorítóbb az mikor az utóbbit egy artyval csinálják, de nem a sima arty játékost kéne szekírozni. Ez a játék a harcról szól, és ott nincs becsület. Épp elégszer láttam olyat, hogy egy Tiger II kilőtt egy magatehetetlen T-34-est. Az se kevésbé megrázó élmény! Artyk nélkül pedig minden noob t95-tel vagy maussal játszana, beállnának egymás mellé és ledózerolnának mindent. Kissé unalmasnak hangzik nem de?