418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
53 km / óra :)
Azt hittem ez a T-54 OP dolog már feledésbe merült az E-50-el... -
Nazarov77 #76837 Armour 203 mm turret, 99 mm hull or 120mm (the 120mm variant went only 33mph), LOS = ~200 mm
33mph az kilométerben mennyi?
-
Gunslinger #76836 Jah, az alap lánccal. Oda van írva, hogy: (with upgraded traverse) -
Traverse Speed 48 km/h (with upgraded traverse)
A fejlesztett lánctalppal most is ugyanennyi a fordulási sebessége a normál szerveren. -
Gunslinger #76834 Egyébként a 120mm-es páncélzatú T-54 csak 3 km/h-val volt lassabb.
A toronypáncélzata egyébként vékonyabb, mert a valóságban 203mm volt most meg 200. -
virkir #76833 45 Traverse speed (deg/sec)
Ennyi az online tech tree szerint a fordulási sebessége. -
Nazarov77 #76832 Akkor nem tudom mit rageelnek wot fórumon, mindenesetre igaz amit írtam hogy miért csak a németek kapják a historical accuracy nerfet? -
PetiPetiHUN #76831 Artyval sose hajtok döntetlenre ha 1% esély van a győzelemre akkor megyek és támadok vagy spotolok a végjátékban. Sose értem azokat akik bújkálnak egy kis csutvasz artyval a bokrokba és nem próbálnak meg sebzést bevinni. Volt olyan hogy egyedül voltam 6 ellenfél ellen és még 3-at kilőttem td módba mire végeztek velem.
Ha nincs vagy kevés az arty (vagy városi pálya) akkor a tankkal jobb játszani ha sok van belőlle akkor viszont én is állok át artyra. -
Gunslinger #76830 Mi van??? Eddig is ennyi volt. -
?
Nem változtattak rajta semmit se. -
Nazarov77 #76828 Úgy néz ki csak bekövetkezett a T-54 buff.
These are the stats from Test Server:
T-54
Speed Limit 56 km/h
Traverse Speed 48 km/h (with upgraded traverse)
So my question is this: What game are you playing?
Tök jó hogy itt szarnak a historical accuracyra, a németeknél meg folyton ezzel cseszegetik hogy nerfelhessék. Igazából csökkentették a T-54 páncélját 120ról 100ra, mert túl nehéz volt ami a mozgás rovására megy. Itt meg megy mint a hülye sőt még jobban is fog menni 7.0ban. Mint a múltkor is mondtam most is mondom, 7.0 piszkosul ruszki párti lesz. -
PetiPetiHUN #76827 Hozzászólnék én is az artykhoz egy kicsit:
- A legundorítóbb a splass sebzés szerintem. Ha tankban vagyok teljesen leamortizál szétlövi a láncom meg megöli az embereket tönkreteszi a hátralévő játékot - ami gyakran elég rövid is. Ha artyban vagyok akkor meg azt gondolom hogy már megint mellé sose találok el semmit. Mire megint betölt addigra vége vagy elbújt vagy eltűnt. Mindkét eset roppant idegesítő.
- Általába tankkal megyek (T 34, T 25 AT,) és ha kegyes hozzám MM isten akkor az artyval a duplázót sem csinálom meg. Ha nem akkor viszont artyzok mert az arty-nak sosincs szopóág és kevésbé idegesít ha kilövik az 1500-as javítású M41-et mint ha ellövik 3 modulom a T 34-en ami kb ugyan annyiba kerül.
- Az egész artyzásba az a legjobb ha td módba kell harcolni. Abba van izgalom és dráma (több mint a Dél-amerikai teleregényekbe) az az artyzás sava-borsa. -
Nazarov77 #76826 A terephez alkalmazkodó camo fog bónuszt adni. A simák nem, és nem is kéne mert ritka gagyi lenne hogy sivatagban rohangálsz havas camoval és még jobban is rejtőzöl. -
Nazarov77 #76825 Goldért semmiféleképpen nem éri meg skint venni, ott van creditért is. De a fő oka amiért nem éri meg mert nem lehet kikapcsolni vagy megtartani, szóval ha rohadtul unod már a skint akkor dönthetsz hogy törlöd és pápá gold vagy maradsz azzal a skinnel. -
Orpheuslow #76824 az a baj,hogy szerintem még ezt a szart is képesek lesznek eladni,csupán annyit fognak tenni,ha látják hogy a jelenlegi formájában senki sem költ skinre,hogy álcázási skillt állítanak be rá ,ami hozzáadódik majd az álcaképességére a tankunknak..és hopp..máris lökik majd rá a goldot tonnaszám..akármennyire homályos,kidolgozatlan szar,előnyt fog jelenteni,amit meglehet venni.. -
Wlanseraf #76823 Én nem játszom már 1 hónapja kb..:))) gondoltam megnézem a patch után, de még azért annyit nem toltam hogy mondjak is valami véleményt:) de hogy 225 meg 450 gold egy camo amiből van 6-7 darab tankonkét kicsit vicces:D
Mennyit kéne megint elköltenem? 20000 goldot az összes tankomra:DDDDD lol kategória:D -
Orpheuslow #76822 lehet felváltva használni most a kettőt,a mostani 6.7 maradhat ahol van,a tesztverziót pedig bárhova telepítheted,a tesztszerveres ténykedés semmien befolyással nincs az éles szerverre. -
Orpheuslow #76821 a nevetséges szó jobban illik azokra a skineknek csúfolt szarokra,amiket paintben úgy fél perc leforgása alatt egy ötödikes is kisujjból kirázna..
Talán ha majd látják , hogy élesben az égadta egy világon senki sem fog erre goldot fecsérelni átgondolják hogy ha így folytatják egyre kevesebb pénzt fognak tudni kipréselni az emberekből..és talán elkezdenek fejleszteni.
Addig amíg veszik a goldot megfelelő mennyiségben,úgy ahogy számolnak vele,addig itt pozitív,előremutató változás a játékmenetben nem lesz..
Az meg hogy szebbek az effektek két percig képes lekötni,és frankó,de ennyi..
A tankszázados változások az egyetlen valamire való dolog,amit érdemes várni -
endrodiz #76820 Srácok!
Ha leszedem a 7.0-s tesztverziót, azt fel lehet úgy rakni, hogy mellette a 6.7 is fusson, vagy akkor csak 7.0-m lesz. Ill. mennyiben változik az acc-om oda és vissza állásnál? 6.7 - 7.0 - 6.7 ? -
Wlanseraf #76819 Botrány ahogy pár skin kinéz a 7.0-ban:DDDDDDDDDDDDDD -
Hát mire egy 100-as tűzoltás skillű legénység eloltja a tüzet addigra a fél tankot leégett. Inkább poroltó+álca. -
Kondorwot #76817 Nem az autómata, de azért persze van. Köszi a választ. -
Tűzoltás úgysem ér szart sem, ha van poroltód, márpedig t8-ban illene lennie. Álcázás meg sniperkedésnél számít azért. -
Kondorwot #76815 Megvan KTn a crewnek a 100% javítás. Érdemes camoval továbbmenni, vagy az t8 heavy fölöt már úgysem számít sokat és inkább tűzoltást válasszam? -
Na, ha 4 percig nem talál ellenfelet a matchmaker, akkor kidob, egy érdekes üzenettel:
"Unable to find rivals for the current Platoon, consider reorganizing your team."
Túl tápos volt a csapatunk, nem talált ellent :D
-
Oddball29 #76813 T8-as csata
Victory!
Battle: Erlenberg 2011. november 20. 22:55:23
Vehicle: T25 AT
Experience received: 1 077
Credits received: 29 464
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Master Gunner, Sniper
Csak azért érdekes, mert kivételesen mind a 15 lövésem talált, és az összes sebzett is. Utolsó négy kill 11 hp-val.
-
virkir #76812 Ahogy néztem állandó legalábbis az arty-kat láttam lőni Siegfried Line-on meg Westfield-en is pedig közelükbe sem voltak a csapatból.
Erre a két körre mentem csak be.
A Hummel megy és kell valami pontosabb cucc ezután :) -
Állandóan van vagy csak ha spotolták az ellenséges arty-t ? -
virkir #76810 Ok már felvilágosultam köszi. -
virkir #76809 Na az arty allergiások megnyugodhatnak van tracer megy a counter. -
Az E-75ön elöl nincs hit box a váltónak.
Az E-100 viszont van
-
Egész héten nem röhögtem ilyen jót
-
bgabor #76806 Na mi van, bevezették a netet az IMEI-be? -
virkir #76805 Na ezt nem tudtam akkor jó lesz vigyázni rá. De azért, hogy ennyire középen legyen? Az azért furcsa
-
A parancsnok pont lehajolt colát kérni a sofőrtől :)és az arty huss eltűnt.
-más-
Megyek Tiger:P-vel az én oldalam kihal, de nem állok meg van 3 enemy arty az elsőnél a mi artynk besegít megyek tovább a bokrok mentén hopp egy GWPanter lövök ö is túlélem egy 20%-kal, mellé érek csikorgatunk egyet, bal oldalamon áll és ő szintén a baloldalával áll felém közben lövöm 56%nál tartunk és (már visszasírom mikor egy lövések voltak) erre a másik enemi arty Su-8 oda puttyant egyet,a bal hátsómhoz mondhatni közénk én meghalok a Gw Panter 17%-kal tova gurul anélkül, hogy akár a lánca leesett volna. Zsír -
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. november 20. 21:36:54
Jármű: T1 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 121
Szerzett kredit: 22 887
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
-
Nazarov77 #76802 E-100on eddig is elöl volt a hitbox, csomószor ellőtték az enyémen a motort meg gyulladt is ki. -
virkir #76801 Látom nem jött át így kép alapján.
Nem arty volt hanem egy IS-7 meglőtte az alját majdnem középen és oda lett a motor.
Eddig E-100/E-75/E-50-en nem volt elölről motorsérülés de a német tankokon is csak akkor ha egészen a szélét lőtték nem ott ahol engem. -
Ohyner #76800 Na igen ezek az esetek is megérnek egy misét. Elindulok artyt keresni a T29-el, mivel egyedül maradtam tank. Mit ad isten az előttem úgy 100-150 méterre álló GWpárduc nem ölt meg egy lövéssel, így én is beledurrantottam, persze simán maradt legalább 30%-ban. De mondom nem baj, én hamarabb betöltök. El is kezdett gyorsan iszkolni, a csapattárs arty már nem találta el. Erre 3sec alatt eltűnik, úgy persze hogy mozog (mert két artyból egy sem találta el), és már nincs köztünk 100m.
A történet végét pedig rátok bízom, annyit elárulok, a szokásos forgatókönyv vége lett.
Ebben csak az a bosszantó, ha engem meglát egyszer valaki a legsűrűbb erdő közepében, akkor is legalább két sorozat artylövedék csapódik be mellettem, bármennyire is változatatom a mozgásirányom. -
Nem is tudom milyen tanknál láttam, arti lőszer 1m-r (majdnem egy egész toronyszélesség távra) e húzott el a tornyától és sebezte, de repült is tovább! Nálam is volt ilyen eddig 1x láttam, én tüzeltem és el is találta, meg tovább is repült.