A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #76827 Hozzászólnék én is az artykhoz egy kicsit:
- A legundorítóbb a splass sebzés szerintem. Ha tankban vagyok teljesen leamortizál szétlövi a láncom meg megöli az embereket tönkreteszi a hátralévő játékot - ami gyakran elég rövid is. Ha artyban vagyok akkor meg azt gondolom hogy már megint mellé sose találok el semmit. Mire megint betölt addigra vége vagy elbújt vagy eltűnt. Mindkét eset roppant idegesítő.
- Általába tankkal megyek (T 34, T 25 AT,) és ha kegyes hozzám MM isten akkor az artyval a duplázót sem csinálom meg. Ha nem akkor viszont artyzok mert az arty-nak sosincs szopóág és kevésbé idegesít ha kilövik az 1500-as javítású M41-et mint ha ellövik 3 modulom a T 34-en ami kb ugyan annyiba kerül.
- Az egész artyzásba az a legjobb ha td módba kell harcolni. Abba van izgalom és dráma (több mint a Dél-amerikai teleregényekbe) az az artyzás sava-borsa.