A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #76800 Na igen ezek az esetek is megérnek egy misét. Elindulok artyt keresni a T29-el, mivel egyedül maradtam tank. Mit ad isten az előttem úgy 100-150 méterre álló GWpárduc nem ölt meg egy lövéssel, így én is beledurrantottam, persze simán maradt legalább 30%-ban. De mondom nem baj, én hamarabb betöltök. El is kezdett gyorsan iszkolni, a csapattárs arty már nem találta el. Erre 3sec alatt eltűnik, úgy persze hogy mozog (mert két artyból egy sem találta el), és már nincs köztünk 100m.
A történet végét pedig rátok bízom, annyit elárulok, a szokásos forgatókönyv vége lett.
Ebben csak az a bosszantó, ha engem meglát egyszer valaki a legsűrűbb erdő közepében, akkor is legalább két sorozat artylövedék csapódik be mellettem, bármennyire is változatatom a mozgásirányom.