418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Elmegy a picsaba az osszes mnt klanos geci, hogy publicon magyarokat tkznak. Mert szerintuk az vicces, szarrago banda. -
Akkor szidd a csapatodat amiért egyedül hagytak, vagy magadat, amiért Maus-szal egyedül mész :)
1 vs. 1-ben nagyon ritkán találkoznak azért, legtöbbször nincs arra idő hogy az Is-7 így belemenjen az arcába.
Ez olyan mikor úgy hasonlítják össze a JT-t meg az Object-et, hogy melyik tudja a másikat hamarabb kilőni...nem ettől lesz az egyik jobb a másik meg rosszabb TD. -
Nazarov77 #76876 Akkor csak engem utál a játék és nem hagyja hogy alul átüssem? EUn is utálok vele harcolni mert pattogok róla folyton..
Amúgy ez a pocsék fordulás az egész orosz ágra igaz, még egy ok amiért nem szeretem őket a pocsék célzási idő és pontatlanság mellé. ( kivéve pár medet, meg az F1es T-50 és 50-2t. ) Mindenesetre most futottam vele össze Karélián, én IS-4el voltan BL-9el, 4ből 4x pattantam róla, úgyhogy tettem be a HEt ami 3%ot vett le, kb 30 méterre volt a dombon. -
Szóval van 1nm-nyi terület, amit át lehet ütni, ha megvan a kellő távolság. És mit csináljon az ember a Mausszal, amikor az IS-7 belemászik a képébe és csak a torony tetejét tudja lövöldözni, azt a bizonyos gyenge pontot meg egyáltalán nem? -
Próbáld csak ki az Is-7-est. Nem olyan egyszerű ám az a tank ahogy kívülről látszik.
Egy az, hogy csak akkor kemény szemből, hogy ha nincs beforgatva. Fedezék harcban nagyon siralmasan teljesít, ha kigurulok vele akkor még tier 9-es ágyúk is átlövik szemből könnyedén.
Aztán ez még nem is lenne gond, ha értelmesen meg tudna fordulni...de úgy fordul helyben hogy az szánalmas. Egy 360 fokos kör szerintem beletelik neki vagy fél percbe. Aztán próbáld meg így a frontpáncélt mindig tökéletesen szemből mutatni...a tornyát még nem lőtték át soha, az elég jó.
De mondom, a páncél csak akkor jó ha teljesen szemből állsz.
Amúgy úgy vettem észre hogy mindenki a lower hull-t célozza, legalábbis a csata végén az a rész tiszta lyuk általában...mint az E-100-nál.
Patton 300m-ről átvitte...úgy hogy alig látszott ki a széle beforgatva. -
[Jelenlegi magyar klánok - Frissülő]
Ezt kik szokták szerkesztgetni ? A ROR adatait frissíteném napi szinten ha gondoljátok ........ -
Renegade #76872 a kérdés csak annyi, hogy ki mikortól számolja a játék indulását
én egyszerűen azóta, amióta játzom vele, szóval 3 hónapot volt átlagos az IS7, 12-őt meg OP, szóval volt előnye eleget
az egér meg ugye 1 hónapot volt OP, 3-ban átlagos, tizenxben meg játszhatatlan
ezek szerint az IS7 nem csak "hülye biztos" lesz, hanem most már "pro biztos" is, azért ezt egy tank sem mondhatja el magáról -
Gunslinger #76871 Oldalát tényleg nerfelték, a seggén viszont kicsit javítottak. -
Gunslinger #76870 Tigris II miért gyatra? Legjobb t8-as heavy a T32 után. -
Nazarov77 #76869 Hát most akkora előnyt kapott hogy nem lehet átütni szemből.
Nekem csak ezzel van a bajom hogy szemből nem lehet sebezni, hevel minimális sérülés APval meg semmi.
"IS7-et is lehet lőni szemből alul elvileg" gyakorlatilag meg nem. 6.7ben is 3 centire volt tőlem, láttam az egész teknőt alulról és nem vitte át az amcsi 105. Menj fel 7.0 teszt szeróra és meglátod mit tud. Így hogy nem próbáltad nem tudod elképzelni mi a baj vele. -
Oddball29 #76868 Én azt nem értem, mi abban a jó, ha egy OP tankkal terrorizálom a többieket? Sokkal jobban esik egy olyan siker, amit egy átlagos, vagy legalábbis olyan járgánnyal érek el, aminek azért megvannak a gyengéi. -
IS7-et is lehet lőni szemből alul elvileg, ráadásul az oldalsó és hátsó armort nerfelték rajta ... (Sajnos nem saját tapasztalat, ezt olvastam ...)
E100 rangefindert javították most, T30 az eddig is papír volt ...
Az a gond, hogy (T30 kivételével, mert hulldownban az is kemény dió ...) az Is7-es volt a kegkönnyebben kilőhető T10 heavy ... Ez most megváltozik ... Is7 tulajok örülhetnének, de mindenki akinek nem IS7-ese van, most felháborodik ...
Egy kis következetesség kellene (Nem speciel rád gondolok most, hanem úgy nagy átlagban ...) hiszen az Is7 az egyik legjobban slope-olt tank a játékban ... Ez pedig eddig jóformán csak hátrány volt, hiszen amíg a német kockákat tök egyszerű beforgatni, az oroszokat necces ...
Legyen már egy kis előnye ebből ... -
Seriallkillah #76866 nagyon remélem hogy az IS-3-at is meg a tigris II-t is normális 8-as tanká javítják mert mind a 2 igen gyatra, de főleg az IS3 -
Renegade #76865 őőő, az E-100at az nem üti át aki nem akarja, az IS3-asok úgy ütik szemből a hű de pontatlan ágyúikkal, hogy öröm nézni -
Gunslinger #76864 Most már tényleg jó lett az IS-7, én is megfontolom hogy újra menjek vele randomban, mert ha nincs vagy kevés az arty, akkor nagy eséllyel nem is lőnek ki és plusszosan végzek vele. :-)
De mozgékonysága 6.7 előtt sokkal jobb volt, mint akár most 7.0-ban. -
Gunslinger #76863 Próbálgatom teszt szerveren ezt a Pz B2-t, nagy barom voltam, hogy nem vettem meg mikor fél áron volt, annyira király tank, hogy erre szavak nincsenek. Gyakorlatilag csak a t4-es TD-k igazi ellenfelek neki, mert iszonyú gyenge az ágyúja, még egy t3 light-ba is négy-öt lövés kell, Pz IIJ ellen nem tudtam semmit csinálni, de ő sem velem, még HE-vel is lepattantam, aztán ott hagytuk egymást, de a többi tankot elég jól viszi, még a PzIII-at is oldalról meg a tornyán. Az ágyúja nagyon gyenge és még 100%-os legénység mellett is néha pontatlan (E-75-ből raktam át a faszikat), de a páncélja brutál jó és nagyon jól manőverezik. Igazi fun tank. -
Wlanseraf #76862 Én is csak néztem hogy, jé újra száguld az IS-7:D -
Nazarov77 #76861 ez az, 7.0 teszten kell próbálgatni, training roomba csak pislogtam hogy mennyire nem tudok mit kezdeni vele 120,128,150es ágyúkkal -
Nazarov77 #76860 Na de mindjárt felmegyek teszt szeróra és megszerzem, úgyis van IS-4em, csak 7et nem akartam mert ronda. -
Szakesz #76859 Pedig mekkorákat néztem, amikor pillanatok alatt felgyorsult 35km/h-ra, lejtőn lefelé pedig gyorsabban ment a Patton-nél. Ha egyszer elérem EU szerveren, és jön a 7.0, szerintem nem is nagyon fogok más tankkal játszani.
Olyan érzés, mintha közepes tankkal játszanék, csak szemből is át tudok ütni mindent, másfélszer nagyobbat sebzek egy lövéssel, ráadásul tier 9-es tankok is csak tier X ágyúval tudnak átütni olykor. A 0.7.0 előtti IS-7 halvány árnyéka annak, mint amilyenné az előbb említett patchben válik. -
Nazarov77 #76858 De jogosan, azért panaszkodok mert ha jön velem szembe nem tudok vele mit csinálni. Minden tanknak megvan a gyengéje kivéve ennek:
Maus: lower hull, és torony széle szemből, ott még löwével is viszem
E-100: egyértelműen lower hull plusz közelharcban rangefinder.
T-30: maga a hull
majd T10es IS-4en a smiley
IS-7nél nincs mit lőni, mindenhonnan pattog, annyi különbséggel hogy lower hullon picit ritkábban pattan de zöme pattan. És ez még nem lenne akkora baj hogyha nem cseszték volna szét a tankok HE sebzését. -
Nazarov77 #76857 Az de nem normális ez az imageshack, az egy dolog hogy békát rak, de az url is hülye, hol látom a képet, hol csak békát hoz be. -
Gunslinger #76856 Egy nagy büdös pacikukit. Jó ha 50%-ban vitte át nekem. -
Gunslinger #76855 Gondolom a hit boxos kép lesz, már láttam én is. -
Persze, hogy nem csak a tiéd, mindenki az IS7 miatt sír, várható volt, most hogy felhozzák az orosz tankokat a németek szintjére azonnal beindul a hiszti ...
Maust S70-el (IS4) próbáltam lőni randomban olyan 60-80 méterről, és kicsit be volt forgatva, sehol nem tudtam átlőni ...
Jelenleg csak azért van Is7 CW-n mert gyorsabb mint a németek ... ennyi ...
-
Nazarov77 #76853 wtf? előbb még láttam a képet.
kép -
Nazarov77 #76852 Ajjaj nem ússzuk meg!
-
Nazarov77 #76851 Maus beforgatott lower hullját az IS-7 100 méterről kb 6ból 6szor átvitte. -
Nazarov77 #76850 Nem csak az én véleményem:
It has now nearly impenetrable front armor even for Tier IX guns and is very hard to penetrate for Tier X guns (very small weakspot and lots of ricochets on lower hull). In my opinion, the IS-7 may become the best Tier X for random battles, since it's agile, has great gun and probably best frontal armor of all Tier X tanks. Only the sides and rear are weak. I played lots of battles with the IS-7, E100 and Maus on test server and the IS7 makes most fun.
View PostCharcharo, on 20 November 2011 - 03:51 PM, said:
Unfortunately I cant tell whether side was nerfed. I really hope it was, cause otherwise it might seem the new IS-7 is OP.
Is there a way for you to test it? I assume it is easier to penetrate the IS7 from its sides on test-server, but I have no opportunity to test it correctly. Nevertheless, the have hugely buffed the IS-7 in 0.7.0. I wish they would do it similar to weak tanks from other nations (T-34, Tiger (H) and VK4502B for example).
----------------------------------------------
Rear sides richostet alot if you angle your is 7.Front armor is awesom KT cant pen 4x from 40m
Yes, even a Maus has a weaker front armor at close range than the new IS-7. If the sides are as bouncy as before, the IS-7 is really OP.
Let's see if they keep the values of the IS-7 front armor in test2 of 0.7.0. Being unable to penetrate the front without gold ammo is not comprehensible. But since it's a soviet tank; I doubt they will change/nerf it.
-----------------------------------------------------
E-100: Can be penetrated at front regularly with T8-T10 guns. Only rocks with gold ammo.
T-30: Hull armor is a joke, can be penetrated by Tier 6 vehicles.
Maus: Front has big weakspot which can be penetrated at short distance with T8-T10 guns. Extremely slow and easy arty target.
IS-7: Nearly impenetrable front armor and decent speed with good gun. If side-armor is as bouncy as before, the IS-7 is OP.
If the side-armor of the IS-7 has been nerfed seriously in 0.7.0, then it is not OP, but (when talking about random battles) it will become the strongest Tier 10 tank.
---------------------------------------------
Well, the IS-7 front bounced 19 out of 20 shots from the Loewe (234 pen) at about 150 m. I tested it on myself by targeting the lower hull and drivers view-port. Where shall I target in order to penetrate the front? It seems to be made of diamonds...
---------------------------------------------
Na és én itt szeretném ezt lezárni, még nem végleges a verzió de remélem nem marad ilyen ez így tényleg brutális. -
Gunslinger #76849 A valóságban IS-7 60km/h felett tudott menni, ha már historical accuracy...
Szavazás: Ja persze, nem mutat meg semmit, ha az IS-7 lett volna elöl akkor máris hivatkozási alap lenne.
Mausról nagyon durván pattogtam tesztszerveren, sztem detto ugyanaz a szitu, mint az IS-7, annyi különbséggel, hogy oldalról és hátulról is bikább. -
Nazarov77 #76848 Én 6.7ben is utálok szemtől szembe harcolni vele mert pattogok, de át lehet ütni, viszont 7.0ban baromi nehéz, írták hogy golddal is pattognak róla amit én nem néztem. Távol van HEvel szétterrorizálom úgy nem vészes, na de ha semmit se fog érni a he mit csinálok? Megvárom míg egy arty kiszedi? -
Nazarov77 #76847 Az lehet, de a szavazás nem mutat meg semmit. Az a 35km/h meg teljesen korrekt, T30 is annyival megy, maus 20al E-100 meg 30al. Engem a páncélja aggaszt, pl nézzünk egy szituációt, +200 méteres csiki-csuki harc, mondjuk sztyeppén vagy valahol ( artyk nélkül :D ). Én apval büdös életbe nem tudom átütni, HEvel meg majd jobb esetben leveszek 10%ot. Ő meg rommá lő engem lower hullnál, de akár még toronynál is mert azt is átviszi. Maus detto csak az később hal meg, az se tudja átütni, az alsó részét meg végkép lehetetlen nagy távról eltalálni ráadásul onnan is gyakran pattog. -
lammaer #76846 Azért sztem az IS7-et nem kéne bántanod és példának felhozni mint OP orosz tank.
Tier8-al tudom hogy van értelme rá lőni, mivel még szemből is van esély - nem kicsi - átütni. Ugyanez E100 meg Maus esetén felejtős, nem is lövök rá mert minek, ha van más célpont automatikusan állok rá, esetleg kínomban töltök be HE-t és megpróbálom azzal kiröhögtetni magam. Még a seggüket se lövöm, annyira esélytelen. -
Gunslinger #76845 Azt nagy vonalúan elfelejted, hogy az IS-7-et meg pont az előző peccsben nerfelték szarrá és a mozgékonysága még most (7.0) is csapnivaló. Régen sík terepen simán elérte a 40-45km/h-t, most ha 35-öt kipréselek belőle már örülhetek, a fordulásáról nem is beszélve, de béta idején mind a T-54, mind az IS-7 sokkal táposabb volt.
Nem ártana azt sem meglesni, hogy Overlord blogján mindkét német t10 az IS-7 előtt végzett a szavazáson. -
Nazarov77 #76844 Azért az túlzás hogy előre borult volna. Meg Porsche nem tudom mit szívott mikor ezen járt az esze:
Porsche also provided possibility to arm Tiger(P) in future with 150mm KwK L/37or 100mm L/70 gun, but it was never realized. There were also plans to utilize 88mm L/100 gun but they were also neverrealized.
Amúgy annyira nem vagyok elvakult német fanatikus, mert mind a 3 nemzettel játszok :) Tény hogy a németek jönnek be a legjobban, oroszokat meg nem szeretem.
Csak tényleg mit lehet látni? Patchenként babrálgatják a németeket és amcsikat, oroszokhoz meg nem nyúlnak, ha igen akkor az pozitívan szokott végződni.
Pl sokan panaszkodnak 7.0ban hogy az IS-7 szemből kilőhetetlen lett, köszönhetően a HE semmit sebzésének ( érdemben csak a 150es és afölöttiek tudták sebezni ), és a normalizáció csökkentésnek.
Mikor teszteltük, a frontját a 128as 100 méterről 1x vitte át az is szerintem mák volt, 120as talán 2x a sok lövésből. Alja se sokkal jobb azt is alig lehet átütni, ráadásul kicsi felület. Ez ugye álló IS-7 volt szemben velem, csatában ha még mozog is meg be van forgatva esélytelen lesz átütni.
Szóval most az IS-7 a 7.0ban: páncél,mobilitás, meg sebzés is mert szépet üt át. 3 in one. Jócskán beforgatott maus lower hulljáról még csak véletlenül se pattogott.
Ha ez így marad akkor szemből csak artyk tudják kilőni, oldalról meg hátulról nyilván át lehet ütni, de általában szemben állnak velem. Az meg szituáció függő hogy mikor tudom flankelni. -
PetiPetiHUN #76843 Ha a 3.- 4. meccs is olyan elbaszott akkor állok át artyra és mellette még legfeljebb a T-50-et nyomom. -
Gunslinger #76842 Azért azt jó lenne figyelembe venni, hogy az E-50-ből olyan tankot csináltak, amit soha az életbe nem tudtak volna a németek megépíteni ilyen paraméterek mellett. Tehát ez a mit hova és minek terveztek dolog baromira nem releváns. Továbbá szép számmal vannak azért olyan német tankok is, amik megúszták a historical accuracyt, pont pár napja volt szó a Porsche csodák motorelrendezéséről. Tiger P csak hátrafordított toronnyal bírt közlekedni a 88mm L/56-al, különben orra borult volna, most meg 35-el száguldhatsz vele előrenéző 88mm L/71 mellett. Szal azért a németbuziságnak is vannak határai, ugyanúgy vannak elnézések a szovjet és német oldalon is. -
Nem tudom mi zajlik nálunk, de az előző meccsen rajtam kívül volt még két magyar, mindkettő artyval. Egy az ellennél egy nálam. A kv-mat leamortizálták az artyk aztán egy td kivégzett a templom feletti dombon. Most láttam hogy a meccs döntetlenre végződött, lehet tippelni hogy volt e köze ennek a 4-3 artyhoz. -
Azt mégis hogy csinálod? Honnan tudod mennyi arty lesz vagy milyen pálya?
Legfeljebb annyit lehet tudni, hogy ha scoutal mész max 2 lesz, heavyvel meg minimum 2. -
Nazarov77 #76839 Nem OP mert E-50el átmegyek rajta, de ha előre akarják rakni az Ekben a transmissiont akkor az nagy pofán vágás lesz mivel csak 1 repair kitem van és azt jobban szeretem ammo rackre meg ágyúra használni mint motorra front találatnál..
Mellesleg úgy van hogy E szériában hátulra tervezték akkor meg mit kavarnak?
Szóval félreértés ne essék, nem azt mondom hogy OP a T-54, hanem azt ha usát és németeket folyton historical miatt nerfelik akkor T-54nek is kijárna egy travelerse csökkentés, meg top speed 53ra.