banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Azért az túlzás hogy előre borult volna. Meg Porsche nem tudom mit szívott mikor ezen járt az esze:
    Porsche also provided possibility to arm Tiger(P) in future with 150mm KwK L/37or 100mm L/70 gun, but it was never realized. There were also plans to utilize 88mm L/100 gun but they were also neverrealized.

Amúgy annyira nem vagyok elvakult német fanatikus, mert mind a 3 nemzettel játszok :) Tény hogy a németek jönnek be a legjobban, oroszokat meg nem szeretem.
    Csak tényleg mit lehet látni? Patchenként babrálgatják a németeket és amcsikat, oroszokhoz meg nem nyúlnak, ha igen akkor az pozitívan szokott végződni.

Pl sokan panaszkodnak 7.0ban hogy az IS-7 szemből kilőhetetlen lett, köszönhetően a HE semmit sebzésének ( érdemben csak a 150es és afölöttiek tudták sebezni ), és a normalizáció csökkentésnek.
    Mikor teszteltük, a frontját a 128as 100 méterről 1x vitte át az is szerintem mák volt, 120as talán 2x a sok lövésből. Alja se sokkal jobb azt is alig lehet átütni, ráadásul kicsi felület. Ez ugye álló IS-7 volt szemben velem, csatában ha még mozog is meg be van forgatva esélytelen lesz átütni.

Szóval most az IS-7 a 7.0ban: páncél,mobilitás, meg sebzés is mert szépet üt át. 3 in one. Jócskán beforgatott maus lower hulljáról még csak véletlenül se pattogott.
    Ha ez így marad akkor szemből csak artyk tudják kilőni, oldalról meg hátulról nyilván át lehet ütni, de általában szemben állnak velem. Az meg szituáció függő hogy mikor tudom flankelni.