418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #77078 multkor volt itt egy "t32 és a többi tank" összehasonlítás, vagyunk itt páran akiknek ez a kütyü hozta a legtöbb xp-t más T8 tankhoz képest, nekem 974 volt még prémes korszakomban (tény nagy része platonban volt egy másik t32-vel) -
T32 külön kategória matchmaker szempontjából elég könnyen meglett a win% 50felett nekem most pontban 56% és van amikor nézem úgy hozunk le meccset hogy az elején azt gondolom ez biztos bukta lesz aztán arra eszmélek szinte nem tettem semmi különlegeset mégis viszonylag egyszerűen nyerünk mintha a másik oldalra rakná csak a noob tankokat meg talán nem olyan sűrű a Tier10 se vele -
Renegade #77076 hmm, asszem marhára nem értetted amit írtam, elvégre izlésről beszéltem
egyébként ha már használhatóság:
az a jobb jármű amelyekkel jobb eredményeket szállítok és/vagy nehezebb legyűrni, ez szvsz rém egyszerű
mondjuk a T32 nagyon meglepett, abszolút nem vettem tankszámba, aztán meg nem értettem, hogy nem tudnak kilőni
"Rohadt érdekes, hogy neked szinte az össze német tank használhatatlan"
na erre csak klasszikussal lehet válaszolni: már egy milliószor elmondtam, hogy ne túlozz ;) -
virkir #77075 Hagyd már, egész gyűjteményem van belőlük.
Kéne valami honlap ahova fel lehetne rakni hátha abba hagyják a játékot. -
lammaer #77074 Ettől leszel depresszáns, ha mindíg azt nézed mi van a tetején, nem azt hogy mi az amit tudsz sebezni/megölni.
Az esetek többségében ugyanis a te csapatodban ott vannak a túloldalon lévő - számodra elpusztíthatatlan - tankok megfelelői.
Namármost, semmi más dolgot nincsen, mint egy nagyfiút a ti oldalakról kipécézni, és szépen őt támogatni, mögötte sertepertélni, alkalomadtán kitörni. A legtöbb játékos csőlátásban szenved, ha rákattannak a nagyfiúra, téged már észre se vesznek :) és akkor máris nem az van, hogy veled szemben csak a legyőzhetetlen ellenfél jön, meg hogy csak 6.667% esély hogy vmi olyasmi jön amit 1vs1 le tudsz győzni.
Azért a Tigris nem olyan szar, hogy ne tudjál kezdeni vele valamit, ha már az ellen elfoglalja magát a nagyfiúkkal. Ez a játék játszható úgy is - és igazából úgy is kell játszani - hogy nem 1vs1 van mindig :)
Természetesen van szitu amikor nincs kiút és meg kell halni, de mindenképpen javaslom, a meccs elején nézd meg mit csinálnak a top tankok nálatok, és amelyik első blikkre valami értelmes, neked tetsző irányba megy, csatlakozz hozzá. -
davidbog #77073 Lehet, hogy fura.
Szerintem a KT mindenben jó.
Az IS-3-nak kicsit gyenge a test páncélzata és pontatlan, lassú célzású a lövege, de a mozgékonysága ezt valamelyest tudja ellensúlyni.
A T32 nálam nem lehet 2. se. 198 mm-es átütésű a löveg. Ha nincs hull down pozició akkor tűzerőben és páncélvédelemben meg se közelíti a KT-t. Arról nem is beszélve hogy a helybenfordulása már-már szánalmas, legrosszabb a tier 8-as heavyk közt. Mondjuk helybenfordulásban az IS-3 se teljesít valami fényesen, de az legalább élesebb kanyarokban se veszít sokat a sebességéből, szemben a T32-vel. Az hogy hülyén néz ki a vékony lénctalpaival és keskeny, hosszúkás tornyával csak hab a tortán.
A Vk4502 Aufs A-val még 100 csatám sincs, szóval az még lehet a 3, de jobb nem nagyon.
Rohadt érdekes, hogy neked szinte az össze német tank használhatatlan.
Kár, hogy nem próbáltad ki a NF-ben a németeket. :) (Mintha próbálkoztál volna, csak nem tudtál regelni.) Asszem sírvafakadtál volna közép szinttől felfele és hamar uninstall lett volna a vége. -
Gunslinger #77072 Gyakorlatilag a 7.0-ban kivégzőlőszerre degradálódott a HE és még úgy is csak nagy kalibernél működik.
Egyébként a bétában a mostani 6.7 állásnál is jobban sebeztek a HE lőszerek. -
Wlanseraf #77071 hehe.. akkor nézd meg Wolfyn nevű zöldséget..:DDD -
davidbog #77070 Lehet erre nem emlékszem, de pár %-os harckocsi ellen jó és hasznos a HE.
Arra emlékszem, hogy egy E-75-öst próbáltunk hátbatámadni reménykedve, hogy egy IS-4 tovább lövi az előtte lévőt. Nem nagyon jött össze, de az E-75-öst széptkaptuk és én végig AP-vel lőttem és a végén sikerült is kilőnöm szemből. Ha átváltok HE-re akkor ez biztos nem lett volna meg, mert annyi HP-m nem volt hogy két-három lövést még letudjak adni egy IS-4 és egy E-75 mellett. -
Renegade #77069 wow, ez egy fura sorrend, de hát izlések és pofonok
most, hogy 3*-os hét van, gondoltam leporolom a KT-t, hát így T32 után olyan érzetem volt mintha egy pontos, ámde használhatatlan tankban ülnék :-( -
virkir #77068 Egyszerűen szánalmas akiket ma kifogok.
Murovanka II. pontból a KT beáll az artyk mellé a bokorba és ki sem mozdul amíg el nem bukjuk.
Himmelsdorf E-100 blokkol majd neki áll feljebb mert szóvá teszem, hogy miatta lőtte le az ellen a fél hp-mat.
Prokhorovka-n IS-7 vérig sértődik mikor az indulásnál a dagileo elé kanyarodik és az megkarcolja a tankját majd 1-5-ig csak azzal foglakozik, hogy kilője.
A folyamatosan kempelő med-ekről már nem is beszélve.
Egyszerűen mintha nyitva felejtették volna a sárgaházat.
-
Szerintem ugyan olyan tápos mint volt e75ben ülve gwpanther elém lőtt mind 2 láncom lent commander nyílás kilőve ágyúcső szintúgy és még a töltőmet is megölte. -
davidbog #77066 Egyértelműen az. De nem rossz gép. Kicsit olyan vele a helyzet mint a T34-el, kiváló támogató nehéz hk, de ha top tank vagy akkor muszáj előre menni és akkor nagyon hamar el tud fogyni. Fullosan okos játékkal még a 10,5 cm Kwk45 L/52-vel is nyereséges tudtam lenni prémium nélkül. Nálam a Tier 8-as rangsor: KT > IS-3 > T32 = Vk4502 Aufs A.
Oddball29-el platoonban mentünk, ő M26 és VK, viszonylag jól lépést tudtam tartani vele. Meg is lett az eredménye, hogy jobban együtt tudtam dolgozni vele a győztes csatákhoz képest nem sok csatát veszítettünk. Ha kicsit jobban nézne ki biztos megtartanám. Oddball azt mondta rá úgy néz ki mint egy matchbox tank, és tényleg. Ha megfordítanánk a hasára rá lenne írva hogy Matchbox 1-75. :D -
Ilyenkor kicsit aggaszt, hogy nekem se sokkal jobbak a statjaim
-
virkir #77064 Ver a Jóisten megint a csapattársakkal csak azt nem értem miért nincs olyan opció, hogy nem kell ellenfél ha ilyenekkel rak össze.
-
újabb észrevétel 7.0-ban: A kilövés után az égő tankokból az olvadék sokkal messzebbre spriccel, majd nézzétek meg : ) -
Wlanseraf #77062 Találkoztam IS-7-el egy Ob261-el oldalról rám tudott lőni 10 méterről, csata vége volt és jól állam rámentem:) telibe vágott HE-vel 400HP vett csak le..
De ki a retek tudja a WOT-ban akkora random factor van benne... -
Hmm ez a VK4502A verzió elég karcsú a Tiger:P is jobban bírta ez így elsőre támogató masina lesz. -
Kondorwot #77060 Kedves 7.0át tesztelő bajtársaktól kérdezmém, hogy a pz IV szánalmasnak sem nevezhető fordulási tulajdonságait javították-e, illetve a top artyk területre ható sebzése csökkent-e valamennyit? HE nerfnek ezt az egy értelmét látnám, valamint ha nem a felső páncéllemezeket találja el a szeretett artysta talán kevesebbet fog roncsolni. Vannak esetleg már ilyen irányú tapasztalatai valakinek? -
Ohyner #77059 AMúgy sok embernek fel sem fog tűnni a HE változás. Megyek egy tigerrel és egy Issel szembe jön egy IS4. Én rögtön HE nézem a hp-t. 5-6 sorozatot adtunk le, és csak én sebeztem, 7-8% lövésenként, a többiek meg lőtték AP-val és csak pattogtak. Persze az IS4 képben volt, nem is lőtte a többieket, csak engem. -
harcipocok #77058 szerintem lánctalpat -
Most lőttem végig csak HE-vel teszt szerón és igen néha nem visz át mert nem is találja el azt a pontot ahol van esélye sebezni a nyílásoknál egy sokkal kisebb tanknak szerintem korrekt hogy javítottak rajta az viszont nem hogy az spg-k ugyan olyanok táposak maradtak el se kell találnia de máris minimum olyat sebez mint a KT. -
MitsuMishi #77056 Egy SU-152-re mit fejlesszek előbb? Lánctalpak vagy ágyú? -
Oddball29 #77055 Erről eszembe jutott, hogy szívattam meg a múltkor egy Type 59-et M4A3E2-vel. Könnyű préda reményében nekem rontott, de 105-ös HE-vel lelőttem vagy kétharmad hp-ját, az ő lövéseit meg legalább kétszer megpattintottam. Ha nem jár le a meccs, ki is nyírtam volna. 76-os AP-vel szemből max akkor ártok neki (a dagishermannel flankelni azért nem igazán lehet), ha kupolán lövöm, ami ha kicsit is mozog, az én pingemmel lutri. Esetleg arctámadom, de akkor nem tudom a gyenge pontjaimat táncolással meg beforgatással védeni, a lövegpajzs feletti részt meg simán átlövi.
Hát kérem szépen, védik a fizetős vásárlót, a többi "fejlődő" nyuffancs csak azért lesz a pályán, hogy az 59-es hordák nyugodtan lefarmolják őket. -
Adjunktus #77054 tessék.
Saját kezűleg lőttem T-55 célokat Repeszrombolóval és Kumulatív gránáttal is.
A kumulativ átégette mint a szart,erre nem is térnék ki.
A repesz már érdekesebb volt.Közvetlen találat esetén,ami nem feltétlenül érzékeny helyen érte,szinte semmi hatása nem volt.A tornyon oldalról lekaptuk a rozsdát.Szemből a frontpáncélról szintén.Amit a torony és a test találkozásához lőttünk,a forgózsámolyhoz,az feljebb nyomta a találati oldalon az egész tornyot pár centivel.Gondolom deformálódhatott a forgózsámoly.Elméletileg ha kiugrott a fogas koszorúból,akkor megbénulhatott a torony,bár ezt nem tudtuk megnézni rendesen,mert egyébként is roncsokra lőttünk.
A lánctalpat közvetlenül nem találtuk el,csak oldalról a kerekeket.Az első feszítőgörgő mögötti kerék hajlott kifelé.és kiugrott a vezető pöckökből.A lánctalpnak önmagában nem lett baja.Volt egy két meghajlott csapszeg de az lehetett korábbi dolog is.
Az igazi úgy lett volna,ha felszerelt működőképes gépre lövünk,amibe legénység is van.Utána elmondhatták volna az"élményeiket",de sajnos csak ez volt.
Valahol megvan még egy régi VHS kazetta az egész lövészetről,alkalom adtán előkeresem. -
Azokról az ágyukról van szó amik HE-re készültek igaziból is A Stug 105mm és a KV152mm... ezek képesek egy lövésből kiütni egy tankot.PL a KV a 152mm-el ágyúval még a Maus-t is sebzi.
-
Meg azért kell mindig az tetejét nézni, mert ha van egy pz4 az ellennél is, van rá 6,667% esélyem, hogy pont az jön velem szembe de ezt degradálódik kb 0 ra, mert feltehetőleg kempel inkább és vár. -
hát ezek a skinek rondák ,ezért én sem fizetek, ilyen tehetségtelenséget amiket ezek elkövettek, wicc. jobb az alap szűrke mint bármi más............
Fekete kellene* mint amilyen sad-nél is van.
http://wotinfo.gportal.hu/ -
Mert volt 2 T50 1 A20, meg 2 arty meg 1 Vk kb, a többi a nagyfiú, de most is ugyanez... -
harcipocok #77049 gonoltam, hogy hátha megmaradnak, ha fizetnék értük 50 aranyat. eszerint hiába reménykedtem. -
NEkem volt hogy az AP nem sebzett semmit ugyanis ez a szar játék simán berak a Tier6-7 ellen is... HE még csak csak kapart valamit, de nem mindegy hova célzok... ennyi erővel a HE tényleg felesleges... -
Nazarov77 #77047 Lammaer megválaszolta a kérdésed, én annyit fűznék hozzá hogy gold pocsékolás. ha 1 gold lenne akkor se vennék. Bőven elég a credites repair medi kit, poroltó. -
Nazarov77 #77046 Azért mert piszkok, így kiiktatják a farmolás lehetőségét a derp gunokkal, hogy aztán vegyenek prémium tankot/accot. Érdekes véletlen hogy wot oldalon pont az anyagi állapotról van szavazás. -
lammaer #77045 Más nem is volt?
Miért mindig a legtetejét kell nézni az ellenséges csapatnak? -
Persze, csak nem az ami a gyári toronyra megy, mert még nincs meg a nagy 75 ös, de felmentem most wotra első csata, lowe, IS-3, KT meg persze 2 Type meg a jó kurva anyja, mit csináljak ellenük ? -
lammaer #77043 Kérdés: a fogyó eszköz szerinted miről kapta a nevét? :) -
harcipocok #77042 halihó ! túl vagyok a 400. csatámon. közelebb áll nekem a Hetzer és a Stug 3. Annyi lenne akérdésem, hogy a kiegészítő úgynevezett fogyó eszközöket megveszem 50 aranyért azok csak egy csatára vannak vagy rajta maradnak ? -
Valaki emlegette a világító JT-ket ... na az előbb nem világított a JT, ami 70!!! méterről szedte szét az IS4-emet ...
Mondjuk az elején látszott, hogy még a MM is nekünk kedvez ... volt egy valag médiumunk, meg 3 db T5-ös scout ...
Enemynél velük szemben KT-k ... f@sza ... -
Basszus....
Eddig leadtam 25.000 lövést és abból jó ha 5 volt HE...
Engem a lentebb leírtak ezek szerint nem nagyon érintenek!
-
lammaer #77039 Nemtom a ruszkik miért a játéknak azon a részén babrálnak (HE, penetration) amit már többé kevésbé megszoktunk és panasz se nagyon van rá...