banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Erről eszembe jutott, hogy szívattam meg a múltkor egy Type 59-et M4A3E2-vel. Könnyű préda reményében nekem rontott, de 105-ös HE-vel lelőttem vagy kétharmad hp-ját, az ő lövéseit meg legalább kétszer megpattintottam. Ha nem jár le a meccs, ki is nyírtam volna. 76-os AP-vel szemből max akkor ártok neki (a dagishermannel flankelni azért nem igazán lehet), ha kupolán lövöm, ami ha kicsit is mozog, az én pingemmel lutri. Esetleg arctámadom, de akkor nem tudom a gyenge pontjaimat táncolással meg beforgatással védeni, a lövegpajzs feletti részt meg simán átlövi.

Hát kérem szépen, védik a fizetős vásárlót, a többi "fejlődő" nyuffancs csak azért lesz a pályán, hogy az 59-es hordák nyugodtan lefarmolják őket.