banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Egyértelműen az. De nem rossz gép. Kicsit olyan vele a helyzet mint a T34-el, kiváló támogató nehéz hk, de ha top tank vagy akkor muszáj előre menni és akkor nagyon hamar el tud fogyni. Fullosan okos játékkal még a 10,5 cm Kwk45 L/52-vel is nyereséges tudtam lenni prémium nélkül. Nálam a Tier 8-as rangsor: KT > IS-3 > T32 = Vk4502 Aufs A.

Oddball29-el platoonban mentünk, ő M26 és VK, viszonylag jól lépést tudtam tartani vele. Meg is lett az eredménye, hogy jobban együtt tudtam dolgozni vele a győztes csatákhoz képest nem sok csatát veszítettünk. Ha kicsit jobban nézne ki biztos megtartanám. Oddball azt mondta rá úgy néz ki mint egy matchbox tank, és tényleg. Ha megfordítanánk a hasára rá lenne írva hogy Matchbox 1-75. :D