418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #77598 Úgy emlékszek hogy kell, de ki tudod számolni. -
bgabor #77597 Emberek, a Tiger P-re kell új lánc a hosszú 88-as ráapplikálásához? -
bgabor #77596 Mi is pontosan a te felhasználói neved a játékban? -
Bazz, még meg sem ittam a kv-m és ilyenekkel kell sokkolni? -
FairCO #77594 "1_Man_Showt is én győztem le 7 csatából 5x is hanem többször , legyűrök bárkit aki azonos tierű tankal jön ellenem! Ez nem kamu!"
ha ez vagy te, akkor inkább hallgass ..
-
FairCO #77593 .. magyarázd már meg a hülyeségedet bazz ..
legalább azt ne vezesd már félre, aki még csak most kezd bele a játékba, és ide jön olvasgatni.
gyorsabb a cap a zászlónál?! .. akár így is lehetne, adna egy kis pluszt a játékba, de NEM ÍGY VAN.
javaslom, dobd ki a stopperedet. -
Adjunktus #77592 Ugye megmondtam,hogy jönnek a mentális csapások?... -
1_Man_Showt is én győztem le 7 csatából 5x is hanem többször , legyűrök bárkit aki azonos tierű tankal jön ellenem! Ez nem kamu! Akkor mondtátok hogy nem tudok játszani mikor úgy akadtam mint a háborodás de már nem akadok simán megy a játék most már kvittek vagyuk, amúgy is nem hallgatok olyan ember tanácsára aki úgy ért el eredményeket hogy fasza gépe van meg netje , úgy könnyű célozni bakker ilyenektől tanács nem kell! Én tudom milyen az hogy szar körülmények közt játszani , tudom most már hála azt is hogy milyen jó körülmények közt ez a nem mindegy apafejek!
Mondtam aki akar egy két pofont tőllem azt szívesem lezúzom. CSAk a kamuzást hagyátok ki a fórumból ennyit kérek! -
hát pedig ez igaz ti vagytok bénák hogy nem tudjátok megcsinállni, no comment! láma em eg 400 meccsenként tudsz egyedül foglalni, lol azért gondolj bele nem kell minden csatában elölre indulni bakker én mondjam hogyan játsz? én minden 10.csatán egyedül foglalok aztán jönnek a többiek utánnam az megint más kérdés hogy sikerül -e. de többnyire igen.
Azért mondtátok ezt mert lehet ti elsem éritek a célt hogy foglalhassatok, nem igaz hogy nem veszitek észre O-o wiccccccccesek vagytok.
Az hogy ha valaki nem tud számolni az az ő baja a hír igaz és kész én Így csinálom.
hellokitty ne magyarázz gyere játszuk le aztán meglátod. dumálni könnyű-- utóbbi válaszra : igen matyas * -
hellokitty92 #77589 Ismét kikapom a remek csapattársakat, most is úgy indult a csata h először kilépett a mausunk, majd egy vk45b is, pedig csak 1 arty volt oldalanként. Hát persze h kikaptunk mint a szar. -
hellokitty92 #77588 Mármint nálad lenne értő kezekben?! Gondolj bele mire lehet képes egy valóban jó játékos kezében!:) -
úristen -
lammaer #77586 Ilyen gonoszak az emberek? :) -
Wlanseraf #77585 Egyszerű a válasz! ezt biztos az artysok terjesztik hogy aki abban a hitben jó be áll a zászlóhoz... így könnyű jól telibe verni:DDDDDDDDD -
lammaer #77584 Néha alapdolgokról is elfelejtkezem. Hát van training battle is :D
Megyek is aludni inkább, miután mentem egy kört a hósiklóval. -
Kipróbáltuk. Teljesen egyszerre kezdődött, én a zászló tövében álltam, haver a legszélén teljes húzás alatt egyszer sem volt különbség. Szóval myth busted. (te vagy matyas am ?) -
lammaer #77582 Mondjuk a 3 tankos cap speed limitről se tudtam, nem is tünt fel eddig :) -
Szerintem hagyjátok rá nyugodtan, úgysem lehet igazatok :D -
lammaer #77580 Amúgy kiváncsi lennék hogy mérted le... összesen 5 invadered van (egyedüli foglalás victoryval ugye alapból hozza, azt írtad akkor látszik igazán), ez kb 1100 meccsenként 1. Namost nehezen tudom elképzelni hogy miután meghallottad ezt a "pletykát", sikerült kivárni azt a pár száz meccset hogy elvégezhesd a méréseidet.
De mondom: írd be hogy mérted és mik az eredmények, azt meglátjuk. Nekem is várni kell átlagosan 400 meccset hogy egyedül cappeljek :) -
nem nem, nem,, számolj rá a szélén aztán haladj a zászlóhoz és észreveszed a különbséget. és egyedül*** -
Ez kamu. Lehet, hogy a nagy koncentrálás közepette, mialatt próbálsz beállni az origóra, beáll valaki más is foglalni melléd. :) -
lammaer #77577 Azt írtad lemérted. Mennyi az annyi? -
lammaer #77576 Amúgy keresgélek a fórumokon, és olyat írnak, hogy a cappelés sebesége max 3 tankig nő. Tehát afelett már nem, ergó 3 tank ugyanolyan sebességgel cappel mint 4 vagy több.
Nem lehet hogy ez kavard be neked? Mert könnyen hihetted azt, hogy a 3 tankkal azért cappeltek ugyanolyan gyorsan mint az ellen több mint 3-al, mert közelebb vagytok a zászlóhoz...
topik -
ez nem kamu, észrevhetően gyorsabb. -
lammaer #77574 Méréseid szerint mennyit számít az ha pont középen állsz? -
Mert ostobaság. Egy tank másodpercenként 1%-ot húz, még akkor is, ha a kör szélén állsz. -
na szóval, azt nem értem hogy mért nem teszik ezt mások is:)!!! -
látszik hogy egyedül még sosem foglaltál bázist vagy ha igen akkor erre a részletre nem figyeltél. én azt nem értem csupán hogy mikor foglalás van én automatiuksan középre megyek minél közelebb ha lehet a zászlóhoz mert megéri gyorsabban számol,. ezt már kiveséztem walaky-vel is régen és ő is így látta a dolgot. úgy tűnik sokan leragadnak a lövöldözésnél és nem figyelnek a részletekre. -
lammaer #77570 Rengetegszer volt olyan, hogy 1-1 vagy 2-2 ember húzta a zászlókat mindkét oldalon, és egyből lehetett látni hogy a foglalás sebessége azonos, tehát az számít ki kezdte előbb. -
a hír igaz.aki nem hiszi próbálja ki nállam legalábbis bejön , le is mértem" -
de próbáld ki de egyedül foglalj:) igaz hidd el én szoktam ilyenekre figyelni"" -
lammaer #77567 Sose hallottam még ilyet, és meccseken is az látszik, csak a tankok száma befolyásolja a sebességet, az nem hogy milyen közel vannak a középhez.
Biztosan nem igaz. -
1110 életem maradt***** IGEN igaz, próbáld ki régi dolog. -
Valaki felvette a játékban, hogy zászló húzásnál minél közelebb állsz a kör közepéhez annál gyorsabban húzódik. Ez igaz ? -
ISTEN király ez KT! KIRÁLYTIGRISSEL mentem és megint a 8. tierel legfelűlre dobott be* ellenségnél volt egy lőwe kiszedtem harcban ő rámlőtt de lepattant*** aztán jött a kv5 haverja szép sorban kiszedtem őt is ő rámlőtt hát nem lepattant:) 45- fok*
imádnivaló aztán bepróbálkozott egy hummel is d képzelhetitek mi lett belőlle, egy lövés volt szemből neki is kampec* háháhá mondja még valaki hogy rossz a KT csak rossz kezekben rossz! jóban KIRÁLYCSÁSZÁR!
még annyit ha foglaláskor ha láttok tankot aki nem fedezék híján megy a ellenséges kör szélére szóljatok már rá hogy spurizzon a zászlóhoz mert minél közelebb van a zászlóhoz annál gyorsabban pereg a számláló! aki nem hiszi próbálja ki ,köztudottnak kellene lennie. -
lammaer #77563 És most újból beiratkozom az első elemibe :) -
lammaer #77562 Azért mert csak 13 marad.
Jó beugratós kérdés volt :) -
Hmm, ha az egyik oldalon egyedül hadakozom 5 ellenséggel, akkor középen és a másik oldalon miért nem tud átmenni 14 tank? -
bgabor #77560 Ram helyett fejleszd ki maxra a SU-85-öt. Valami eszméletlen gép. A KV ágyúja van rajta, csak éppen nem látni mérföldekről, mint a KV-t és negyedakkora célfelületet nyújt.
Én úgy használom, hogy a legénységnek már 75%-on van az álcázás képessége, és valami döbbenetes. Lazán lövök vele úgy több tankra (107essel!!), hogy az álca miatt egyszerűen nem látják hol vagyok. Elkezdem lőni az egyiket, továbbra sem lát. Kilövöm, jön a következő, az se lát. Namost ez már egy sima TD-nél is durva hatás, de ha az ember mindezt az über 107-essel vezeti elő, az eredmény valami eszméletlen. Legjobb pillanataimban már 8-9 killes csatákat is mentem vele. És nem kell a bokorban sunyítani vele, nyugodtan lehet támadni a második vonalban.
Nagyon durva az, amikor a szinte biztosan vesztes csatát az ember egy kicsi SU-85el megfordítja, majd megnyeri. Az ellenfél meg csak pillog, hogy most akkor mi a franc történt itt, légitámadás? :D -
Valóban nem sok köze van ahhoz amit én írtam :D Simán router reset kellett és csoki. Csak azért írtam be, mert ennél rosszabb nem lehetett volna.