banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Königstigrincs
    ISTEN király ez KT! KIRÁLYTIGRISSEL mentem és megint a 8. tierel legfelűlre dobott be* ellenségnél volt egy lőwe kiszedtem harcban ő rámlőtt de lepattant*** aztán jött a kv5 haverja szép sorban kiszedtem őt is ő rámlőtt hát nem lepattant:) 45- fok*

imádnivaló aztán bepróbálkozott egy hummel is d képzelhetitek mi lett belőlle, egy lövés volt szemből neki is kampec* háháhá mondja még valaki hogy rossz a KT csak rossz kezekben rossz! jóban KIRÁLYCSÁSZÁR!
    még annyit ha foglaláskor ha láttok tankot aki nem fedezék híján megy a ellenséges kör szélére szóljatok már rá hogy spurizzon a zászlóhoz mert minél közelebb van a zászlóhoz annál gyorsabban pereg a számláló! aki nem hiszi próbálja ki ,köztudottnak kellene lennie.