A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #77560 Ram helyett fejleszd ki maxra a SU-85-öt. Valami eszméletlen gép. A KV ágyúja van rajta, csak éppen nem látni mérföldekről, mint a KV-t és negyedakkora célfelületet nyújt.
Én úgy használom, hogy a legénységnek már 75%-on van az álcázás képessége, és valami döbbenetes. Lazán lövök vele úgy több tankra (107essel!!), hogy az álca miatt egyszerűen nem látják hol vagyok. Elkezdem lőni az egyiket, továbbra sem lát. Kilövöm, jön a következő, az se lát. Namost ez már egy sima TD-nél is durva hatás, de ha az ember mindezt az über 107-essel vezeti elő, az eredmény valami eszméletlen. Legjobb pillanataimban már 8-9 killes csatákat is mentem vele. És nem kell a bokorban sunyítani vele, nyugodtan lehet támadni a második vonalban.
Nagyon durva az, amikor a szinte biztosan vesztes csatát az ember egy kicsi SU-85el megfordítja, majd megnyeri. Az ellenfél meg csak pillog, hogy most akkor mi a franc történt itt, légitámadás? :D