418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Szerintem is siralmas így.
    Annak az ágyúnak még minimális HE sebzéssel is 10% körül kéne szednie az E-100-at legalábbis a mostani állapot szerint.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk az OTM mod nélkül nehéz a sebzést mértékét megállapítani, mivel mindenki HP-ban számolta a sebzést korábban, nem százalékban.
  • Nazarov77
    152es kaliber ergo KV is ezt csinálja, de nem figyeltél hogy toronynál meg lower hullnál már levett vagy 300HPt? Kb most is ennyit vesz le, annyi az egész hogy most már célozni kell HEvel is. Az más kérdés hogy kisebb kalibereknél akkor se lesz jobb.
    pl stug 105ösével kemény 3%okat szedtem le löwéből és KV-5ből.
  • Königstigrincs
    hát ja senki sem akar ágyútöltelék lenni :( nem tudom milyen lesz ez a 7.1 de vannak aggályaim efelől hogy nerftelnek dolgokon artyk előnyére ............ már megint- de annyi jó lehet ha marad így legalább tier 8-al mindig felűlre dob be a sorban* talán ha ez így marad akkor nem veszít annyit az értékéből a játék.
  • Redmaster
    Amúgy attól hogy levették a HE sebzését remélem még ugyanannyi modulsérülést (ha nem többet csinál). Vagy így most az is csökken?
  • lexlutor
    ..nem veszes? objet legnagyobb agyujaval,aza a jatek legnagyobb agyujaval egy egesz szazlek sebezes :D
  • Glo
    Ezzel azt érik el, hogy a csata alsó harmadában a tankok mind dezertálni fognak, mert ök csak célpontnak lesznek bent, sebezni tudnak majd..
  • Nazarov77
    Visszavették de annyira nem vészes azok még használhatók, pl E-100 200mmes frontját meglőtte az obj 704 és 1% ment le, de torony találatnál azt hiszem 20%.
  • lexlutor
    ..evvela gondolattal meg avn igy par ember, ennek ellenere ez van a tesztszerveren..
  • lammaer
    "A HE ezentúl akkor fog sebezni, ha weekspotot találsz el"

Ez mekkora hülye ötlet - ha tényleg igy van.

Ha el tudom találni a weak spotot, akkor nem kell a HE, hiszen az AP is átviszi. HE-t tankban akkor használunk (legalábbis én), ha tudom hogy a célpontot APval nem tudom átütni (pl azért, mert messze van igy a weak spot eltalálása esélytelen).

Igy a HE konkrétan értelmetlen.

• Szpecnyaz
    A nagy ágyúk sebzését is visszavették, a T95 155mm-es ágyújával nem tudtam kiszedni egy 30%-os IS3-at (maradt benne 15%).
  • Nazarov77
    Szerintem nem, én úgy vettem észre hogy a nagy kaliberek továbbra is jól sebeznek. 105 és az alattik meg alig. Meg az orosz 122 és 107. Többi nagy ágyú tűrhetően sebez HEvel.
  • ollie
    Pedig de. A HE ezentúl akkor fog sebezni, ha weekspotot találsz el. Ahhoz meg pontosan kell célozni, de mint tudjuk a HE fegyók épp nem a pontosságukról híresek.
  • lexlutor
    ..igen, valoban jo lenne ha igy lenne, csak a megfogalmazas miatt szkeptikus vagyok: "splashnél meg picit kevesebbet"

a picivel ebben a jatekban semmit nem jelent :D
  • bgabor
    Nem arról volt szó hogy Wittmann milyen volt, hanem arról hogy te vagy a béna.
  • spiczi91
    Én a trollgunra lennék kíváncsi, remélem nem jelenti neki nagy érvágást.
  • Glo
    Legközelebb nyomj egy PrintScreent a csata végén a statnál aztán töltsd fel ide, akkor talán elhisszük..

De én is le tudom írni, hogy a KV-mmal felfedeztem minden ISU-152-t, kinyírtam 4 IS7-est, meg túléltem egy GW tiger közvetlen találatát..
  • patchaou
    Mit akarsz kikapcsolni az alt+enteren? És miért nyomkodsz játék közben ilyeneket? Amúgy az windows funkció, valahol windowsban biztos át lehet állítani.
  • bgabor
    Ha a tank/arty viszonyt nézzük, ez igazából jó, mert normális célzásra kényszeríti a high tier artykat. Nem az lesz, hogy lazán, szinte célzás nélkül odavágják a gránátot, mert tudják hogy a 2000-es területsebzés kényelmesen szétvisz mindent a célterületen.

Más kérdés hogy a tank/tank viszonyban ez nagy baj lesz, mert a HE-nek fontos szerep jutott eddig a tankcsatában. Ezekután ha mondjuk egy Tier6 tankot berak a Tier7-8-9 tankok közé, esélye se lesz kárt okozni.
  • Königstigrincs
    Wittman egy jó tankban ült, jó legénység mellett enélkül ő sem vitte volna semmire! ezt is tedd hozzá ,agyas. És igen nagy tehetség is volt.
  • Norelle0220
    Mi ez a piros csík?
  • lexlutor
    ..vegyel vissza kisfiu..
  • Königstigrincs
    irigykedsz lol :) nem értesz te semmit már elírtam mindent mi kell még... mondtam gyere játszuk le nem mersz? pfff akkor meg nem ugass kutyus ! :)
  • ollie
    Na most már ezt én sem hagyhatom szó nélkül. Nem hiszem el, ezt vagy máshonnan másolod, vagy kitalálod. Eleve ellentmondás van a szövegedben, de gondolom ez neked fel sem tűnik. 30%-os winrate már azt jelenti, hogy te aktívan teszel azért, hogy veszítsetek!
  • lexlutor
    de jo.. persze mindenzt csak az elethuseg miatt gondolom!
  • bgabor
    Mi se szoktunk itt senkit se cikizni a statjai miatt, de ez a csávó itt gyakorlatilag Michael Witmannként állította be magát, órási pofával nyomta a gyermekded hülyeségeket, így ideje volt szembesítenünk a valósággal.

Azért az már mégse legyen, hogy a féllábú okítja a többiket, hogy mire kell figyelni a futóversenynél.
  • Renegade
    most már nézi a tetőpáncélt is, az meg ugye gyenge
  • lexlutor
    telitalalatnal tobbet?? ennel is tobbet??? minek? erre volt valami valasz?
  • hNeo
    Fontos: nem tudjátok hogy hogy kell kikapcsolni az ALT+ENTER -t játék közbe. nagyon idegesítő!
    help!
  • Königstigrincs
    hihetetlen megint nyertünk és megint én voltam a húzóerő*** hátrányból nyertünk kiszedtem az e 75* vezérzászlós harckocsimmal a maust meg a is4 e is aztán leálltam kicsit csatázni egy e75 ellen őt is lenyomtam maradt még 998 életem azzal gazdálkodva robogok a ellenséges hadedő bázisa felé amit wiccesen védelem nélkül hagytak de ekkorra már csak én meg egy is meg egy sherman volt a játékban miközben az ellenségnél volt egy hummel meg két kv -3 om meg egy félig lelőtt lőwe
    a lőwet meszziről sikerült kiszednem* aztán már csak a foglalás volt hátra a hummel meglátott és inkább menekülőre fogta de a szárnysegédjeim kivégezték elég hamar. Nagyon jó meccs votl főleg úgy hogy arty sem volt sok és azok sem tier 6 felettiek és még az életem is megmaradt elég szép arány*
  • Renegade
    összefoglalva:

tankok szinte semmit nem fognak sebezni HE-vel (kb negyed annyit mint most)
    artyk meg többet fognak sebezni teli találatnál, splashnél meg picit kevesebbet
  • Nazarov77
    Az nagyon jó tank, rengeteg a lepattanó a frontról.
  • lexlutor
    ..pedig az elejen meg utalatos ellenfel volt, a gyorsasagaval es a szembol vastag, pattogos panceljaval.. mondjuk az mar jo regen volt :)
  • spiczi91
    Micsoda ez a HE sebzés változás? Pár ezer HSZ-t nincs kedvem átnyálazni.
  • Wlanseraf
    De egyébként Wolfyn mindent visz statban:DDDDD 3% találati arány konkrét:D valszeg BOT de kő kemény a statja..
  • Wlanseraf
    Egyébként én nem szeretek valakit leszólni hogy milyenek a statjai, érezze jól magát.. nade erre azért ne verjük magunkat...

Magamat max közepesnek tartom, de ez no komment:P
  • Szpecnyaz
    Viszont a mutáns M6 az nekem egész használható jószágnak tűnik.
  • Nazarov77
    pz V/IVel az a baj hogy tier 6os 75mm L/48al és pocsék cső mozgatással függőlegesen lefele. Meg mivel tier 6 gyakori vendég T8ak között, ahol még HEvel se lehet nagyon mit csinálni. Főleg 7.0ban majd.
  • Wlanseraf
    Nekem megvan még:) semmire kb. úgy fordul mint egy vemhes malac:)
  • Renegade
    alig, mert az ágyúja elég gyenge, ugye 0.7-től pláne rossz lesz, mert még az kevés HE sebzése is elhussan, hébe-hóba mókázni jó vele, meg mivel sok az új játékos, ezért rá szoktak csodálkozni