banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Königstigrincs
    hihetetlen megint nyertünk és megint én voltam a húzóerő*** hátrányból nyertünk kiszedtem az e 75* vezérzászlós harckocsimmal a maust meg a is4 e is aztán leálltam kicsit csatázni egy e75 ellen őt is lenyomtam maradt még 998 életem azzal gazdálkodva robogok a ellenséges hadedő bázisa felé amit wiccesen védelem nélkül hagytak de ekkorra már csak én meg egy is meg egy sherman volt a játékban miközben az ellenségnél volt egy hummel meg két kv -3 om meg egy félig lelőtt lőwe
    a lőwet meszziről sikerült kiszednem* aztán már csak a foglalás volt hátra a hummel meglátott és inkább menekülőre fogta de a szárnysegédjeim kivégezték elég hamar. Nagyon jó meccs votl főleg úgy hogy arty sem volt sok és azok sem tier 6 felettiek és még az életem is megmaradt elég szép arány*