418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #78360 sosem fogom megszokni a retardált játékosokat :-(
prém nélkül:
Defeat
Battle: Mines 2011. november 26. 16:53:34
Vehicle: E-50
Experience received: 843
Credits received: 52 670
Battle Achievements: Sniper -
Bár nekem nem volt, de a fórumon kevesen szerették egy kicsit úgy kell használni mint egy hagyományos TD-t hátulról támogatni a többieket szerintem, de akik kínozták magukat vele azok majd elmondják a részleteket is talán, ha felépülnek valaha és kiengedik őket onnan ha túlélték egyáltalán.. -
Kellemes most a StuGIII. az event miatt csordogál a mani szépen :) -
bodit #78357 sziasztok abban kérnék segitséget hogy most keztem az amerikai ágat és az m3 lee kinyir idegileg hogy a francba lehet ezel kifarmolni a t1-et vagy csak szerintem egy használhatatlan szar.....kupac vagy van valami truk amit nem ismerek? -
Sunrider924 #78356 Hat ugy tunik az ellenfeleim is ebbe a csapdaba estek, mert ugye belemasztam a kepukbe es mint mondtam pattantak folyamatosan. Masok is erositettek meg ilyen eseteket ugye meg E75 elleneben is, szoval nem zorog a haraszt... -
Ha nem gátol a játékban, akkor úgy állítod be magadnak ahogy jól esik :D De a Te esetedben 16:10-nél vannak rendesen az arányok, mint ahogy nálam is. -
Ejjj de jójátékez :D
A nagy lődözésben feltolattam ide oszt innen se előre se hátra egy métert sem bírtam menni.
Az még csak hagyján hogy én nem tudok játszani, de a csapattársam meg még be is írja a közösbe hogy hol akadtam fent......
Már csak én voltam életben meg egy sturmpanzer az enemynél, persze hogy odajött és kinyiffantott. -
Bmsrt #78353 Oké akkor megtartom a 16:10-est.Bár 6000 menet után fura hogy minden kicsit kisebb.:) -
1440*900-hoz a 16:10 való, de látszik is a 4:3-nál hogy szét van húzva, nézd meg a tank mögött a szellőzőt hogy el van lapulva. -
Bmsrt #78351 16:10:
Vs
4:3:
Szerintetek melyik a jobb? -
Bmsrt #78350 Vagy csak már ezt szoktam meg?
Majd megyek egy-két kört más beállítással és meglátom. -
Bmsrt #78349 Az az alapfelbontása Acer AL1916W de nekem 4:3-ba néz ki legjobban,mármint a többi olyan zavaró. -
A monitorodnak is az az alap felbontása ?
Ha igen akkor az 1440x900-hez a 16:10 való a beállításoknál ha jól nézem.
Graphic_display_resolutions
-
hellokitty92 #78347 Nem, a vk45a tornya ugyan akkora mint a kt tornya! Az e75 stock tornya pedig az összes toronynál szélesebb! Az ágyúk mantletjei közt meg minimális, vagy egyáltalán nincs eltérés, még a régebbi és az újjabb modellűek(de amúgy azonos ágyúk) közt sem.
Max mivel a vk45a tornya erőlébb van, az optikai csalódás csapdájába estél. -
Bmsrt #78346 Oké megnézem köszi! -
állítsd 16:9 re a képarányt, közben nézz ki magadnak pl egy lánctányért tiszta olvális az egész. eleinte fura lesz de aztán megszokod:D hasonló cipőben jártam sokáig énis. :) -
Sunrider924 #78344 Pont azon agyaltam, hogy mikent tudnam egy kepre tenni a 3 altalam emlitett tankot, KT, Ausf A es E75(stock). Azt ertettem a valaszodbol hogy szerinted is a stock e75 laposabb es szelesebb. En is ezt mondtam. Meg hogy az Ausf A az karcsubb mint KT es E75. A viszonyitasi fegyver az a kisebbik 105os. -
Bmsrt #78343 Fogalmam sincs,1440x900-as felbontáson használom lehet azért?
-
hellokitty92 #78342 Idő közben megnéztem, vannak érdekességek azért. Mivel vk45-öm nincs, ezért egy kt modelljét erőszakoltam meg. L/52-es ágyúval néztem a tornyokat.
Az első a vk45a tornya a kt-n, nem illeszkedik rendesen a 2 modell, van egy jó nagy hézag a torony és a test közt, nem értem miért. Amúgy a kt és a vk tornya szerintem teljesen megegyezik méretben, csak úgy mint a mantlet.(megnéztem és talán nem kavarodtam bele a modellekbe:D)
Következő kép stock e75 torony, először L/68-al, majd L/52-vel. Minimális a lövegpajzsok közti eltérés. Később még visszatérek az e75 tornyaira.
Következő kép a vk45p fejlesztett tornya.
Végezetül az e75 tornyai, látszik h a stock torony szélesebb, de valamivel laposabb mint a fejlesztett.
-
képarányt picit elszabtad nem? vagy csak utólag tűnik rossznak? -
Bmsrt #78340 Ez igaz,magam is Derp-fan vagyok de ilyet még nem pipáltam hogy PII-őn T5-ös ágyút toljon valaki...szokatlan. -
Szakesz #78339 Ezeknél az ágyúknál kétesélyes a történet. A csata végén úgyis kiderül, hogy jól jártál-e a howitzeres Panther II-vel vagy sem. -
Sunrider924 #78338 Pontositok, en nem talaltam meg a valasz gombot es Bmsrt topicjara valaszoltam volna. Te annak valaszolj akinek akarsz. -
Szakesz #78337 Arra válaszoltam, amire akartam. -
Bmsrt #78336 Áh a legjobb ez:
Panther II fejlesztet torony plussz hovitzer... -
Sunrider924 #78335 Nezd meg jobban, kinezetre igen, meretre nem ugyanaz. Az E75os a legszelesebb, az Ausf A a legekskenyebb. -
Sunrider924 #78334 Nem sikerult a valasz gomb, en arra valasozltam hogy egy hulye osszeallitasnal lattam meg sokkal roszabbat is, a tigris a howitzerrel az kiverte nalam boven, de KV2 torony 76osal azt is elkuldtem melegebb eghajlatra... -
hellokitty92 #78333 Ha jól emlékszem a torony és az ágyú mantlet modelje egy az egyben ugyan az mind3-nál.
A kt henschel tornyánál az a lényeg, h miután lőttél és töltesz fordítsd el a tornyod valamelyik írányba, h ne merőlegesen érjen az ellen lövése hanem szögben, beforgatva mint a testnél, valamivel több lesz így a lepattanó, úgy vettem észre. Persze ehez az is kell h ne úgyanabban a ritmusban lőjetek egymásra az ellennel...:) -
Szakesz #78332 Az olyan összeállítástól jobb óvakodni. -
Üdv érdemes kifejleszteni a tigrisnél a legnagyobb motort, vagy hagyjam inkább a KT-re? Hol könnyebb a fejlesztése? -
Sunrider924 #78330 Tigris fejlesztett torony es 10,5os howitzerel az jobb? -
Bmsrt #78329 Most meccsen Tiger I fejlesztett toronnyal 75-ös löveggel...milyen összeállításokat nem használnak egyesek hát ez kész! -
Pongyi #78328 Értem köszönöm:) -
Sunrider924 #78327 Az en megfigyelesem az valami olyasmi volt hogy a fejlesztett tornyon az agyu mantletje gyakolratilag kitolti a torony elejenek az egeszet nem ugy mint a KT vagy az E75nel ahol sniper modban azert van hely boven. Ausf Anal nincs hely ergo a mantletet lovik. A jobb jatekosok tudjak mitol varazsszo a kupola de azokbol keves van. -
Renegade #78326 ez az artys téma miért jön elő mindig, mehetne akár fejlécbe is:
ha sokat artyzol utáni fognak, fogadd el!
ha bohóc skinezel noobozni fognak fogadd el!
(a miért? kérdésre a vélasz, katt után)
lehet így kevesebbett jönne elő a téma :-) -
davidbog #78325 Mekkora mázlista vagy. :) Párszor én is csináltam ezt a facehugger féle támadást a Vk4502 Aufs A-val. A legnagyobb aminél bejött E-75 volt. De kevés olyan volt, amikor nem ütötték át a tornyot. Persze volt olyanis amikor én voltam a szerencsés. Ha tapasztaltabb az ellenfél akkor át fogja lőni a tornyot. Vagy legalábbis nem rajta fog múlni, hanem a +/-25%-on.
A Henschell-toronynál nem nagyon érvényesül a sloped armor buff, mivel majdnem függőleges a torony eleje. Az oldalát meg szemből is át lehet ütni. Amúgy ez az egész valós páncélértékeken alapul csak nem igazán sikerült reálisra a sloped effekt lemodellezése. Ami érthető, mert ha reális lenne, akkor szemből szinte nem tudnák kilőni egymást magasabb szintű harckocsikkal. Szóval inkább sloped armor nerf, mivel a lövedék kompenzáció, beforgatási kompenzáció a páncélzat gyengítése miatt van. -
Bmsrt #78324 Én úgy kezdtem az S-51-hez anno hogy:
-"Itt a bosszú nyamvadt artykok!!!"
Aztán megütött a valóság,hogy nem látom őket a meccs végéig 90%-ban és lőttem mindenre ami mozgott,és még jobban arra ami nem mozgott... -
Sunrider924 #78323 Figyu jatszottal velem arty-ban, lathattad hogy en hogy kezelem oket. En mindent felulirok prioritasban ha csak megsejtem hol lapulhat egy nyomorek, meg S51ben se sajnalok akar 3 blindshotot is egyert. Addig vadaszom oket amig el nem megy a kedvuk tole. A jo jatekos az mindenben jo, azt el is ismerem, de jo jatekosra artyba jut 300 bena fakezu vaksi okor, aki nem nez terkepet, leszarja hogy a csapatanak hol kellene segitseg, frag ehseg miatt kilovi a sajat csapattarsat stb. Ezeket en irtom tuzzel-vassal. -
lammaer #78322 "Nem rontom el más játékát az SPG-immel."
dede... 100 meccsből 99-ben nincs ismerős, ergó pont leszarom hogy vmi ismeretlennek elrontom a játékát. Nekem kb az esetek 99%-ban ismeretlen artik rontják el a játékomat, tán pont az, akinek legközelebb én ütöm ki a heavyjét :)
(jó, rád nem lett volna muszáj lőnöm, de olyan jól elhelyezkedtél ott és ütötted a csapatot hogy véletlenül odakattintottam) :)
Sun - nem, jelenleg a játkmechanika nem teszi lehetővé hogy kizárólag SPGkre vadásszak, max a meccs végén, ergó képmutatás lenne azt mondani, hogy én csak a többi SPGmnek akarok rosszat a saját SPGmben, a heavyknek nem. MINDEN PIROSNAK ROSSZAT AKAROK :)
Természetesen a felvillanó piros négyzet az mindíg prioritás, és az a jó, hogy az SPG lusták és megvárják amig betöltök 30 sec alatt az S51-el, hogy aztán vakon kiszedjem. De ez más tészta.
-
Bmsrt #78321 Úgy látom te tényleg a tanítványa vagy!Védd csak a "mestert"!Így tovább!:D(amúgy hozzád szóltam vagy rólad írtam valamit?Csak tigrincsre reagáltam erre beszólsz...)