418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    sosem fogom megszokni a retardált játékosokat :-(

prém nélkül:

Defeat
    Battle: Mines 2011. november 26. 16:53:34
    Vehicle: E-50
    Experience received: 843
    Credits received: 52 670
    Battle Achievements: Sniper
  • ximix #78359
    Bár nekem nem volt, de a fórumon kevesen szerették egy kicsit úgy kell használni mint egy hagyományos TD-t hátulról támogatni a többieket szerintem, de akik kínozták magukat vele azok majd elmondják a részleteket is talán, ha felépülnek valaha és kiengedik őket onnan ha túlélték egyáltalán..
  • ximix #78358
    Kellemes most a StuGIII. az event miatt csordogál a mani szépen :)
  • bodit
    sziasztok abban kérnék segitséget hogy most keztem az amerikai ágat és az m3 lee kinyir idegileg hogy a francba lehet ezel kifarmolni a t1-et vagy csak szerintem egy használhatatlan szar.....kupac vagy van valami truk amit nem ismerek?
  • Sunrider924
    Hat ugy tunik az ellenfeleim is ebbe a csapdaba estek, mert ugye belemasztam a kepukbe es mint mondtam pattantak folyamatosan. Masok is erositettek meg ilyen eseteket ugye meg E75 elleneben is, szoval nem zorog a haraszt...
  • patchaou
    Ha nem gátol a játékban, akkor úgy állítod be magadnak ahogy jól esik :D De a Te esetedben 16:10-nél vannak rendesen az arányok, mint ahogy nálam is.
  • hawken
    Ejjj de jójátékez :D
    A nagy lődözésben feltolattam ide oszt innen se előre se hátra egy métert sem bírtam menni.

Az még csak hagyján hogy én nem tudok játszani, de a csapattársam meg még be is írja a közösbe hogy hol akadtam fent......
    Már csak én voltam életben meg egy sturmpanzer az enemynél, persze hogy odajött és kinyiffantott.
  • Bmsrt
    Oké akkor megtartom a 16:10-est.Bár 6000 menet után fura hogy minden kicsit kisebb.:)
  • patchaou
    1440*900-hoz a 16:10 való, de látszik is a 4:3-nál hogy szét van húzva, nézd meg a tank mögött a szellőzőt hogy el van lapulva.
  • Bmsrt
    16:10:

Vs
    4:3:

Szerintetek melyik a jobb?
  • Bmsrt
    Vagy csak már ezt szoktam meg?
    Majd megyek egy-két kört más beállítással és meglátom.
  • Bmsrt
    Az az alapfelbontása Acer AL1916W de nekem 4:3-ba néz ki legjobban,mármint a többi olyan zavaró.
  • ximix #78348
    A monitorodnak is az az alap felbontása ?
    Ha igen akkor az 1440x900-hez a 16:10 való a beállításoknál ha jól nézem.

Graphic_display_resolutions
  • hellokitty92
    Nem, a vk45a tornya ugyan akkora mint a kt tornya! Az e75 stock tornya pedig az összes toronynál szélesebb! Az ágyúk mantletjei közt meg minimális, vagy egyáltalán nincs eltérés, még a régebbi és az újjabb modellűek(de amúgy azonos ágyúk) közt sem.

Max mivel a vk45a tornya erőlébb van, az optikai csalódás csapdájába estél.
  • Bmsrt
    Oké megnézem köszi!
  • tenkenorman
    állítsd 16:9 re a képarányt, közben nézz ki magadnak pl egy lánctányért tiszta olvális az egész. eleinte fura lesz de aztán megszokod:D hasonló cipőben jártam sokáig énis. :)
  • Sunrider924
    Pont azon agyaltam, hogy mikent tudnam egy kepre tenni a 3 altalam emlitett tankot, KT, Ausf A es E75(stock). Azt ertettem a valaszodbol hogy szerinted is a stock e75 laposabb es szelesebb. En is ezt mondtam. Meg hogy az Ausf A az karcsubb mint KT es E75. A viszonyitasi fegyver az a kisebbik 105os.
  • Bmsrt
    Fogalmam sincs,1440x900-as felbontáson használom lehet azért?
  • hellokitty92
    Idő közben megnéztem, vannak érdekességek azért. Mivel vk45-öm nincs, ezért egy kt modelljét erőszakoltam meg. L/52-es ágyúval néztem a tornyokat.

Az első a vk45a tornya a kt-n, nem illeszkedik rendesen a 2 modell, van egy jó nagy hézag a torony és a test közt, nem értem miért. Amúgy a kt és a vk tornya szerintem teljesen megegyezik méretben, csak úgy mint a mantlet.(megnéztem és talán nem kavarodtam bele a modellekbe:D)

Következő kép stock e75 torony, először L/68-al, majd L/52-vel. Minimális a lövegpajzsok közti eltérés. Később még visszatérek az e75 tornyaira.

Következő kép a vk45p fejlesztett tornya.

Végezetül az e75 tornyai, látszik h a stock torony szélesebb, de valamivel laposabb mint a fejlesztett.

• tenkenorman
    képarányt picit elszabtad nem? vagy csak utólag tűnik rossznak?
  • Bmsrt
    Ez igaz,magam is Derp-fan vagyok de ilyet még nem pipáltam hogy PII-őn T5-ös ágyút toljon valaki...szokatlan.
  • Szakesz
    Ezeknél az ágyúknál kétesélyes a történet. A csata végén úgyis kiderül, hogy jól jártál-e a howitzeres Panther II-vel vagy sem.
  • Sunrider924
    Pontositok, en nem talaltam meg a valasz gombot es Bmsrt topicjara valaszoltam volna. Te annak valaszolj akinek akarsz.
  • Szakesz
    Arra válaszoltam, amire akartam.
  • Bmsrt
    Áh a legjobb ez:

Panther II fejlesztet torony plussz hovitzer...
  • Sunrider924
    Nezd meg jobban, kinezetre igen, meretre nem ugyanaz. Az E75os a legszelesebb, az Ausf A a legekskenyebb.
  • Sunrider924
    Nem sikerult a valasz gomb, en arra valasozltam hogy egy hulye osszeallitasnal lattam meg sokkal roszabbat is, a tigris a howitzerrel az kiverte nalam boven, de KV2 torony 76osal azt is elkuldtem melegebb eghajlatra...
  • hellokitty92
    Ha jól emlékszem a torony és az ágyú mantlet modelje egy az egyben ugyan az mind3-nál.

A kt henschel tornyánál az a lényeg, h miután lőttél és töltesz fordítsd el a tornyod valamelyik írányba, h ne merőlegesen érjen az ellen lövése hanem szögben, beforgatva mint a testnél, valamivel több lesz így a lepattanó, úgy vettem észre. Persze ehez az is kell h ne úgyanabban a ritmusban lőjetek egymásra az ellennel...:)
  • Szakesz
    Az olyan összeállítástól jobb óvakodni.
  • Pales27
    Üdv érdemes kifejleszteni a tigrisnél a legnagyobb motort, vagy hagyjam inkább a KT-re? Hol könnyebb a fejlesztése?
  • Sunrider924
    Tigris fejlesztett torony es 10,5os howitzerel az jobb?
  • Bmsrt
    Most meccsen Tiger I fejlesztett toronnyal 75-ös löveggel...milyen összeállításokat nem használnak egyesek hát ez kész!
  • Pongyi
    Értem köszönöm:)
  • Sunrider924
    Az en megfigyelesem az valami olyasmi volt hogy a fejlesztett tornyon az agyu mantletje gyakolratilag kitolti a torony elejenek az egeszet nem ugy mint a KT vagy az E75nel ahol sniper modban azert van hely boven. Ausf Anal nincs hely ergo a mantletet lovik. A jobb jatekosok tudjak mitol varazsszo a kupola de azokbol keves van.
  • Renegade
    ez az artys téma miért jön elő mindig, mehetne akár fejlécbe is:

ha sokat artyzol utáni fognak, fogadd el!
    ha bohóc skinezel noobozni fognak fogadd el!
    (a miért? kérdésre a vélasz, katt után)

lehet így kevesebbett jönne elő a téma :-)
  • davidbog
    Mekkora mázlista vagy. :) Párszor én is csináltam ezt a facehugger féle támadást a Vk4502 Aufs A-val. A legnagyobb aminél bejött E-75 volt. De kevés olyan volt, amikor nem ütötték át a tornyot. Persze volt olyanis amikor én voltam a szerencsés. Ha tapasztaltabb az ellenfél akkor át fogja lőni a tornyot. Vagy legalábbis nem rajta fog múlni, hanem a +/-25%-on.

A Henschell-toronynál nem nagyon érvényesül a sloped armor buff, mivel majdnem függőleges a torony eleje. Az oldalát meg szemből is át lehet ütni. Amúgy ez az egész valós páncélértékeken alapul csak nem igazán sikerült reálisra a sloped effekt lemodellezése. Ami érthető, mert ha reális lenne, akkor szemből szinte nem tudnák kilőni egymást magasabb szintű harckocsikkal. Szóval inkább sloped armor nerf, mivel a lövedék kompenzáció, beforgatási kompenzáció a páncélzat gyengítése miatt van.
  • Bmsrt
    Én úgy kezdtem az S-51-hez anno hogy:
    -"Itt a bosszú nyamvadt artykok!!!"
    Aztán megütött a valóság,hogy nem látom őket a meccs végéig 90%-ban és lőttem mindenre ami mozgott,és még jobban arra ami nem mozgott...
  • Sunrider924
    Figyu jatszottal velem arty-ban, lathattad hogy en hogy kezelem oket. En mindent felulirok prioritasban ha csak megsejtem hol lapulhat egy nyomorek, meg S51ben se sajnalok akar 3 blindshotot is egyert. Addig vadaszom oket amig el nem megy a kedvuk tole. A jo jatekos az mindenben jo, azt el is ismerem, de jo jatekosra artyba jut 300 bena fakezu vaksi okor, aki nem nez terkepet, leszarja hogy a csapatanak hol kellene segitseg, frag ehseg miatt kilovi a sajat csapattarsat stb. Ezeket en irtom tuzzel-vassal.
  • lammaer
    "Nem rontom el más játékát az SPG-immel."

dede... 100 meccsből 99-ben nincs ismerős, ergó pont leszarom hogy vmi ismeretlennek elrontom a játékát. Nekem kb az esetek 99%-ban ismeretlen artik rontják el a játékomat, tán pont az, akinek legközelebb én ütöm ki a heavyjét :)

(jó, rád nem lett volna muszáj lőnöm, de olyan jól elhelyezkedtél ott és ütötted a csapatot hogy véletlenül odakattintottam) :)

Sun - nem, jelenleg a játkmechanika nem teszi lehetővé hogy kizárólag SPGkre vadásszak, max a meccs végén, ergó képmutatás lenne azt mondani, hogy én csak a többi SPGmnek akarok rosszat a saját SPGmben, a heavyknek nem. MINDEN PIROSNAK ROSSZAT AKAROK :)

Természetesen a felvillanó piros négyzet az mindíg prioritás, és az a jó, hogy az SPG lusták és megvárják amig betöltök 30 sec alatt az S51-el, hogy aztán vakon kiszedjem. De ez más tészta.

• Bmsrt
    Úgy látom te tényleg a tanítványa vagy!Védd csak a "mestert"!Így tovább!:D(amúgy hozzád szóltam vagy rólad írtam valamit?Csak tigrincsre reagáltam erre beszólsz...)