banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Mekkora mázlista vagy. :) Párszor én is csináltam ezt a facehugger féle támadást a Vk4502 Aufs A-val. A legnagyobb aminél bejött E-75 volt. De kevés olyan volt, amikor nem ütötték át a tornyot. Persze volt olyanis amikor én voltam a szerencsés. Ha tapasztaltabb az ellenfél akkor át fogja lőni a tornyot. Vagy legalábbis nem rajta fog múlni, hanem a +/-25%-on.

A Henschell-toronynál nem nagyon érvényesül a sloped armor buff, mivel majdnem függőleges a torony eleje. Az oldalát meg szemből is át lehet ütni. Amúgy ez az egész valós páncélértékeken alapul csak nem igazán sikerült reálisra a sloped effekt lemodellezése. Ami érthető, mert ha reális lenne, akkor szemből szinte nem tudnák kilőni egymást magasabb szintű harckocsikkal. Szóval inkább sloped armor nerf, mivel a lövedék kompenzáció, beforgatási kompenzáció a páncélzat gyengítése miatt van.