A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #78322 "Nem rontom el más játékát az SPG-immel."
dede... 100 meccsből 99-ben nincs ismerős, ergó pont leszarom hogy vmi ismeretlennek elrontom a játékát. Nekem kb az esetek 99%-ban ismeretlen artik rontják el a játékomat, tán pont az, akinek legközelebb én ütöm ki a heavyjét :)
(jó, rád nem lett volna muszáj lőnöm, de olyan jól elhelyezkedtél ott és ütötted a csapatot hogy véletlenül odakattintottam) :)
Sun - nem, jelenleg a játkmechanika nem teszi lehetővé hogy kizárólag SPGkre vadásszak, max a meccs végén, ergó képmutatás lenne azt mondani, hogy én csak a többi SPGmnek akarok rosszat a saját SPGmben, a heavyknek nem. MINDEN PIROSNAK ROSSZAT AKAROK :)
Természetesen a felvillanó piros négyzet az mindíg prioritás, és az a jó, hogy az SPG lusták és megvárják amig betöltök 30 sec alatt az S51-el, hogy aztán vakon kiszedjem. De ez más tészta.