418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
előbbi MM csodája(én se lógjak ki a sorból:P)
-
MitsuMishi #80164 Ha ignore listára teszel valakit akkor játékba kijelzi neked hogy ott van? -
lexlutor #80163 ..meg szerencse h ilyen keves tarck volt a csatakba... de hat ugye a tarackokkal minden rendben van. -
Pár "nagyszerű" meccs :D
-
Na, kioszott egy enemy IS3, noob kemper wallet warrior voltam Karelian Type-al ...
Hiszen kempeltem a bokorban a hillen, és semmit sem tettem ... Rá is kérdezett, hogy miért játszom? Minek veszek egy gold médiumot és kempelek vele a bokorban?
A válasz az volt, hogy a győzelemért és kreditért ... Majd visszakérdezett, hogy ezen hogyan segít a kempelés :)
Nos, megkérdezhette volt a 8 tankból álló támadóéküket, akit leamortizáltam onnan fentről :) Az összes AP-m elfogyott, éa a HE fele, 4 tankkal vezettek mikor fordítottunk, többek között azért, mert sikerült befoglalni a hill-t és onnan leamortizálni a másik oldalon támadó enemy gárdát ... 3 tankunk védte azt a részt, akiket pont emiatt nem tudtak bezúzni ...
Confederate lettem, 2800 körüli XP-vel :) Biztos azért mert noob vagyok ... Ha E50-el, vagy P2-vel lettem volna akkor még többet találok, és meg több XP-t kapok ...
Szóval lehet sniperként használni egy medet, de az nem arról szól, hogy a pálya hátuljából lövöldözünk, hanem hogy megyünk előre, és keressük azokat a pontokat, ahonnan a legtöbbet tudunk segíteni a csapatainknak ... -
virkir #80160 Gáborom te vagy a bgabor911? -
lexlutor #80159 matchmaker..
-
Sunrider924 #80158 Na vicces jatek, Malinovka, top tankunk t29 elenfelnel top tank Tigris, jon a scoutjuk, nalunk 4 tank ugrott, egye fene lassuk tovabb. T29 platontarsaval a Raubvogel nevu t25el elbujik a templom mogott a bokrokban a palya szelenel ugy, hogy forgatni se tudja a tank testet a t29. Az ellenfel jon rank spotol, flankel mindent megcsinal, hullunk is szepen. 3:12nel megkerdeztem szepen (tenyleg szepen) a t29-et hogy ha megtalaja a golyoit a naciban esetleg megprobalhatna csinalni is valamit. Azonnal jott a stfu a Raubvogel nevu mukitol(akit addigra mar szetagyuzott az ellenseges egy szem Hummel)merthogy a haverja a "right position-be" van. Mindegy, baratsagosan elcsevegtunk arrol hogy kinek kellene es hogyan uninstalalni a jatekot, de gondoltam megnezem ki ugat le ilyen hulyegyerek stilusban. Meglepetes, type59 user... . Megirtam neki privatba hogy mit is gondolok rola, megnezve a statjait aztan adtam egy ignore-t neki. Igy legkozelebb azonnal latom a csapatban ha ott van egy okor.
Miert erdekes ez a tortenet? merthogy ujdonsag nincs benne. Azaz megis.
Kovi csatam utan vart egy privat message a garazsban a Shao nevu mukitol ugyanabbol a klanbol ( PK ). Jott es elmagyarazta hogy mekkora faszlama nub vagyok en( ebbe sincs semmi uj eddig). Mondom lassuk ez ki az. Nezzetek meg ti is es vonjatok le a kovetkeztetest.( tipp, a 6ik leggyakrabban jatszott tankjanal esett le nekem) Ezek utan mar semmin sem csodalkozom, johet a tobbi 2:15os debil parti is , van meg hely az ignore listan... -
Arra van állíva, de sajna nem jó. Valami más lehet a hiba. -
Nekem is volt ilyen problémám, de nekem nvidia van. Nálam az segített hogy a driverben az élsimítási módot alkalmazás vezéreltre tettem. Remélem tudtam vele segíteni. -
Ha 1 lövést eleresztek azonnal kinyírnak, fizethetem temérdek zsetont, azt' még jobban felcseszem magam.
Csendben tűrtem a megaláztatást...
-
bgabor #80154 Köszönöm, sikerült.
-
Nazarov77 #80153 Amennyire alul fegyverezett még jó hogy nem nagyokhoz rak, rég játszottam vele nem emlékszek milyen csatákat kaptam. -
Attiska #80152 Valamiért az MM nagyon kedveli a JagdPz IV-et, tíz esetből hétszer top tankként, vagy akörül tesz be. -
Sunrider924 #80151 Koszi, kell meg ide kave, egyszeruen nem lattam hogy az equipment listan legalul van meg 2 sor a destroy es a demount for gold. Mentsegemre mondva nem premium user vagyok es korabban soha nem volt semmi a camo net alatt, az volt mindig a lista aljan. Ugyhogy most se kerestem lejjeb. Koszi. -
bgabor #80150 Sajnálom hogy a te accountod annyira vállalhatatlan, hogy nem mered belinkelni, csak a szád volt nagy. Ez bizony szomorú. -
Szakesz #80149 Rákattintasz arra a slotra, amiben a leszerelendő equipment található, majd a 10 aranyas opciót választod valahol az alján annak a panelnek, ami felugrik. -
Katt a modulra majd legalul van egy arany színű villás kulcs. -
Sunrider924 #80147 Lenne egy kerdesem, FAQot atneztem ott nem leltem valaszra, egeszen pontosan mi a menete az equipment leszerelesnek? utamba van de akarhogy probalkoztam csak destroy opcio van, pedig lenne arany a leszerelesre. -
A cappelőt nem tudtad lőni? :P -
Kiközösítettek a plecsni vadászok. -
Én biztos beléjük löttem volna párat. -
Hmm a nagy szörcsölések(search,keresés) közepette bele akadtam ennek a srácnak a YouTub oldalába
Van egy pár jó videója
http://www.youtube.com/user/HCTerrorist?feature=watch
-
Visszaraktam mindent default-ra a vga driverben, de nem jó. Így viszont játszhatatlan. -
Renegade #80141 mondja az, aki előszerettel linkeli be más acc-át "bizonyítéknak" a sajátját meg nem, linkeld magadnak is a facepalm-et -
És továbbra is csak személyeskedsz
ez mindent elmond rólad
ráadásul egy csapatjátékban keresed az egyéni random teljesítményt lol
-
Attiska #80139 Na, beléptem a nehezek világába, megvan a Tigris. -
ropi88 #80138 hali!
a kv-nál melyik ágyút éri meg kifejleszteni ha még az elején vagyok? -
Madmano #80137 Megvan a z Object704.A JT nem igazán kell.Viszont a T-95-re fáj a fogam.Szívós kis dög,igaz? -
Ilyet még nem baxtam!
Nyertes csata, az életben lévők cammognak capeleni.
Odaérek (vánszorgok) T29-el, egyszerre egy T54-es platoon-al. 4C klánosok. Szabályosan keresztbe álltak előttem ketten, hogy ne mehessek be. Kellett a kollégának a megszálló cím....
Ocsmány egy bagázs volt...
-
Ha jól emlékszem .swf így a flash mappába kell másolni World_of_Tanks_EU\res\gui\flash az eredetit rántsd át egy originál mapába biztos ami biztos. -
lol -
Ha jól veszem ki az AA (anti-aliasing)élsimítás okozza a galibát.
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://forum.worldoftanks.eu/index.php%3F/topic/41418-question-how-to-get-that-red-contour-on-enemies/&ei=O3rbTuGQDYK4hAekhLGpDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CC4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DWoT%2BATi%2Bno%2B%2Bcontour%26hl%3Dhu%26prmd%3Dimvns -
bgabor #80132 Emberek, letöltöttem ezt az ígéretes DamagePanel modot, ami kijelzi a bekapott sebzéseket. Sajnos a readmeje oroszul van, meg tudná mondani nekem valaki hogy miképpen tudom beüzemelni? És kompatibilis e a nemsokára érkező 7.0-patchel? Előre is köszönöm. -
bgabor #80131 Egyszóval annyira bátor azért nem vagy, hogy beírd a profilnevedet, hogy mindenki személyesen győződhessen meg a falrengető teljesítményedről. Sejtettem, várható volt hogy ez lesz. -
Hmhm, sajnos nekem ilyen nem fut. -
Remélem segít, de lehet találsz más megoldást itta fórumon már volt egy pár embernek ez a problémája.
© stork13
2011. ápr. 09. 21:17 | válasz | #30011
Nekem az 5770 akkor csinálta ezt amikor az AtiTrayTools futott. Amikor kilőttem utána jó lett. Azóta is ha megy akkor nincs körvonal. De nem megy. :)
Válasz 'cikasz' üzenetére (#29978)
-
Redmaster #80128 Imádom a KV-3 122-esét. 7 lövés. 7 találat. 7 halál.
Győzelem!
Csata: Steppes 2011. december 4. 14:16:24
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 408
Szerzett kredit: 32 788
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító
Volt egy csapattárs bizonyos Aidas976 A full t-34-ét egy leopárd szedte széjjel szemtől szembeni meccsen úgy hogy ő egyszer nem sebezte meg a leo-t. -
Érdekes, rájöttem, hogy milyen hálás feladat scouttal lenni. Legalább is csapattársaim korábban csak nagy ritkán részesítettek dicséretben. Most pedig ha ügyesen játszom és még életben is maradok, általában bepötyögnek valami hízelgőt. Jó dolog scouttal lenni! -
Amikor ráviszem a tankokra acélkeresztet, akkor nem látszik a körvonaluk. Mit csesztem el? ATI vga-m van, és tegnap valami állítgattam a driverben, de úgy emlékszek utána még jó volt.