banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Na vicces jatek, Malinovka, top tankunk t29 elenfelnel top tank Tigris, jon a scoutjuk, nalunk 4 tank ugrott, egye fene lassuk tovabb. T29 platontarsaval a Raubvogel nevu t25el elbujik a templom mogott a bokrokban a palya szelenel ugy, hogy forgatni se tudja a tank testet a t29. Az ellenfel jon rank spotol, flankel mindent megcsinal, hullunk is szepen. 3:12nel megkerdeztem szepen (tenyleg szepen) a t29-et hogy ha megtalaja a golyoit a naciban esetleg megprobalhatna csinalni is valamit. Azonnal jott a stfu a Raubvogel nevu mukitol(akit addigra mar szetagyuzott az ellenseges egy szem Hummel)merthogy a haverja a "right position-be" van. Mindegy, baratsagosan elcsevegtunk arrol hogy kinek kellene es hogyan uninstalalni a jatekot, de gondoltam megnezem ki ugat le ilyen hulyegyerek stilusban. Meglepetes, type59 user... . Megirtam neki privatba hogy mit is gondolok rola, megnezve a statjait aztan adtam egy ignore-t neki. Igy legkozelebb azonnal latom a csapatban ha ott van egy okor.
    Miert erdekes ez a tortenet? merthogy ujdonsag nincs benne. Azaz megis.
    Kovi csatam utan vart egy privat message a garazsban a Shao nevu mukitol ugyanabbol a klanbol ( PK ). Jott es elmagyarazta hogy mekkora faszlama nub vagyok en( ebbe sincs semmi uj eddig). Mondom lassuk ez ki az. Nezzetek meg ti is es vonjatok le a kovetkeztetest.( tipp, a 6ik leggyakrabban jatszott tankjanal esett le nekem) Ezek utan mar semmin sem csodalkozom, johet a tobbi 2:15os debil parti is , van meg hely az ignore listan...