A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na, kioszott egy enemy IS3, noob kemper wallet warrior voltam Karelian Type-al ...
Hiszen kempeltem a bokorban a hillen, és semmit sem tettem ... Rá is kérdezett, hogy miért játszom? Minek veszek egy gold médiumot és kempelek vele a bokorban?
A válasz az volt, hogy a győzelemért és kreditért ... Majd visszakérdezett, hogy ezen hogyan segít a kempelés :)
Nos, megkérdezhette volt a 8 tankból álló támadóéküket, akit leamortizáltam onnan fentről :) Az összes AP-m elfogyott, éa a HE fele, 4 tankkal vezettek mikor fordítottunk, többek között azért, mert sikerült befoglalni a hill-t és onnan leamortizálni a másik oldalon támadó enemy gárdát ... 3 tankunk védte azt a részt, akiket pont emiatt nem tudtak bezúzni ...
Confederate lettem, 2800 körüli XP-vel :) Biztos azért mert noob vagyok ... Ha E50-el, vagy P2-vel lettem volna akkor még többet találok, és meg több XP-t kapok ...
Szóval lehet sniperként használni egy medet, de az nem arról szól, hogy a pálya hátuljából lövöldözünk, hanem hogy megyünk előre, és keressük azokat a pontokat, ahonnan a legtöbbet tudunk segíteni a csapatainknak ...