418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    A test-szerveren csak de nem lesz megvásárolható(Su-85I).
    Az első prémium Td valószínűleg a Jadgtiger 88mm/L71-lesz amit venni is lehet majd
  • Destydeme
    Sziasztok!
    Ez a személyzet átültetés,h van?Ha pl:70%-os pzII-es személyzetet átültetek PzIII-asba,akkor nincs semmi,csak 60%-ról idnulnak,vagy újra kell képezni őket pl(gyors 50%-ra?)Köszi.
    U.I.:Mindig az lesz,h mihelyt 1-el nagyobb tankom lesz,simán kaphatok 3-4-el nagyobb ellenfelet?
  • MuldR
    Milyen premium TD? Hol?
  • Koridor
    Az MM-nek ismét sikerült igazságosan elosztani a Type59-et, mellesleg megjegyezném hogy az ellenfél -BD-s brigádja beseggelt a H1-re és nem mozdult onnan.
  • bgabor
    A dragon age 2 tényleg nem lett túl jó, de azért a Bioware többnyire tényleg vérprofi cuccokat szokott kiadni a keze közül. SWKOTOR, Mass Effect 1-2 mind zseniális cuccok.
  • bgabor
    Ez igaz, de ott van mondjuk a találati arány, ami már nagyon sokat elmond az adott játékos képességeiről. Ezenkívül a lejátszott meccsek számát összevetni az össz killek számával is érdemes. Mások az összes okozott sérülést szokták a lejátszott csaták számához igazítani.

Nem csak olyan adatok vannak a statisztikákban, amiket befolyásolnak a többi csapattárs teljesítménye.
  • Bmsrt
    Örülj neki!
    Végre egy arty ami scoutol magának!
    (persze gondolom mennyire örültél neki hogy a csapatodat "bővíti" ez az észlény...)
  • egonn
    ATSOK2 csatakezdéskor gw panterrel azonnal nekiszaladt az ellenségnek:( kb 20 sec -ig élt! Szép az adatlapja:(
  • lammaer
    30 meccsnél %-ot nézni eléggé értelmetlen. Statisztikailag mindenképp :)

• lexlutor
    .. erre sem lehet mindig merget venni.. pz2vel az aranyom jo 30% :) zsinorba jott vagy 8 buko kor, akarmit csinalhattam. ugyanaz a tier pz35, avval meg 60% feletti. nincs akkora kulonseg a ket tank kozott, csak annyi h a pz2vel mentem cirka 30 kort a pz35el meg 170et :)
  • Gunslinger
    Jaja, teljesen egyetértek. Van amikor úgy nyerek zsinórban többször, hogy szinte egy lövésnyit sem tudok hozzátenni a csatához, aztán veszítettem már el böllérmedálos meccset is, nem is egyet. Totál random az egész. Nem azt mondom, néha egy-egy jó játékos komolyabban is bele tud szólni egy csata menetébe, de ez ritka ahhoz, hogy statisztikában élesen kimutatható legyen. Egy jól összeszokott három fős top tank platoon már inkább döntő tényező, de még az ő befolyásukat sem tenném 25% fölé, mert ha nincs velük a random ereje, akkor leves a kör.
  • noname23
    Ez lol a nagy US ahol azért azt gondolnám többen vannak kitömve hogy játszanak mmo-t erre az a legkevesebb a RU nál meg az egész ország játszik vagy mi.
  • noname23
    Egy ember nem befolyásol sokat volt ismerősöm aki állandóan afk-zott még régebben mert nem volt ideje játszani és neki kb 45% körül volt az adott járművel a win/lose %-ja az össz meg 49%-on.
    Ha kb 15körrel le vagy maradva egy járműnél a győztes köreidtől akkor az már 40%-ot mutat azon a gépjárművön és van amikor zsinórban tudsz nyerni/veszteni annyit szóval szerintem humbuk az egész hogy ezt figyelni kéne mert mutat valamit persze ha majd 20 30%-ot mutat akkor tényleg veled van a hiba de addig meg hagyjuk már ezt random csatáknál mert nincs értelme akkor volna ha CW vagy TC-ről volna szó és az emberek ismernék egymást mert az a csapat hibája lenne de így miről beszélünk.
  • Gunslinger
    NA=US

RU szerveren 100-120k környékén szoktak lenni,van amikor sokkal többen, 130k-ra van méretezve a kapacitás, onnan már lehal a dolog, ezért kellett a multi cluster. Prémium felhasználók is érdekes módon nagyobb arányban vannak a RU szerveren, mint EU-n, Overlord az egyik fórum topicban írta is, hogy a RU szerveren sokkal nagyobb gond kezd lenni a Type 59 dömping, nem ritka, hogy 14 van belőlük egy csatában, ezért lehet hogy darabszám korlátozás lesz bevezetve.

NA szerver korábban 25k környékén mozgott, mostanában állítólag 15k inkább az átlag, ezt a blogban írták valahol, ahol panaszkodtak a játékosok.

EU szerveren 40k, ahogy írtad is, viszont érdemes megjegyezni, hogy az országok méretéhez viszonyítva a legkevesebben Franciaországból játszanak (játékos számot nézve top 5-ben sincsenek benne), talán emiatt is fontosabb a WG-nek a francia tech tree, mint a brit, mert egy viszonylag nagy bázist próbálnak majd ezzel megnyerni. Lengyelek a top 1 és utána asszem a németek.
  • Plata
    Az első rész jobb, a kettő butított verzió,gondolom hogy a csökött agyú amerikai játékosoknak ne legyen olyan nehéz.
  • ollie
    1 játékos súlya a csapatban kb 7%, de ezt nyilván módosítja a tankja is, mert ugye nem mindegy, hogy tier 5-9 csatában vagy a KV-val, vagy tier 3-5-ben. Szóval elvileg kb 46-47%-os nyerési arányra lehetne számítani, amennyiben valaki soha semmit sem tesz.

De lehet, hogy rossz az okfejtésem.
  • malystryx
    Igen, ezt ma olvastam a Hardwired-en, mindenesetre akármi is lesz, szép lesz. De persze a C&C más stílus mint ez.
    Az ipon-os cikk akkor így már lehet füst, de nem én írtam :))
  • PetiPetiHUN
    Ha nem csinálnék semmit akkor mennyi lenne a nyerési arányom?
    Ez azért érdekel, hogy kik azok akik kifejezetten kárára vannak a csapatuknak. 40% alatt már dolgozni kell azon hogy veszítsél vagy az még összejöhet simán is?
    Csak elméleti kérdés, statisztikák nézegetése közben gondolkoztam el rajta.
  • hellokitty92
    North American

Oroszon simán vannak 200k-n ha jól tudom, rengetegen játszanak arra felé. Az US szerver még az EU-nál is jóval kissebb népességű.
  • noname23
    NA?

Tényleg szervereken hányan vannak általában EU-t azt tudom 40e környéke szokott lenni csúcsidőben de a többin RU US?
  • hellokitty92
    Ma duplán megver a játék a fogyatékos csapattársakkal, elképesztő milyen ostoba játékosok játszanak ezzel a játékkal, bár erre nap mint nap ráácsodálkozom... ma csak három 4 killes csatám volt t20-al, amit elvesztetünk. Lassan már kínomban úgy kezdem a csatákat, h mindenkit lenoobozok a csata elején, h csata alatt ne kelljen ezzel foglalkoznom:$

Lehet nem túl szép dolog, de legalább jól esik...

• Gunslinger
    Ha jól tudom a jelenlegi EU-s online rekord 52969, tehát ezt a 80-90 ezer közötti számot nem tudom honnan szeded, van valami új rekord? Forrás róla esetleg?

Azt nem tudom, hogy az EU-s játékos szám hogy alakul mostanában, csökken-e vagy növekszik, azt olvastam, hogy az NA szerver játékos száma csappant meg jelentősen az utóbbi két hónapban, de a RU szerver játékos bázisa meg a kiadás óta (tavaly augusztus) folyamatosan emelkedik, ezért is csinálták ezt a multi-cluster dolgot plusz azóta bejött a kínai szerver is a képbe, ami már most közel akkora, mint a RU szerver.

Tehát még ha az EU szerver játékos bázisa csökkenésnek is indult volna akkor is csak egy marginális folt a projektjükben, hiszen az NA és EU játékosbázis együtt nem teszi ki a RU szerver harmadát. Amíg a RU játékosok száma így növekszik (gondolom adókedvezményt kap náluk aki ezzel játszik, más különben nem értem az okát), főleg hogy ott sokan fizetnek is, addig beleszarnak a dologba.
  • Wlanseraf
    + a Bioware szerintem jó kis C&C kalapálna nekünk:)
  • egonn
    Úgy nézem maradok a wot-nál! A magyar fejlesztésnek C C Generals szaga van:( Hiába tesznek be zrínyit meg tasst:( A bioware hiperszuper M1A2B3C4 abramsa nem fog meg bármien csicsás is lessz!
  • Nazarov77
    Remélem jó lesz az új C&C, összes részével játszottam.
  • Wlanseraf
    Mért volt benne eddig?:)))
  • ilsalon
    A fizika az hárommal jobbnak néz ki, mint a wotban.
  • Wlanseraf
    Csak tippelték a tankost!!! azóta van C&C játék is a tippek között:) és az EA tegnap előtt lefoglalt 12 domaint!! C&C Alliances névvel:) tehát itt tartunk.
  • DummyBoy
    Én nem játszottam az első résszel, de nekem bejön a DA2 ...
  • ilsalon
    Ezt egész elképzeltem:

Másodpercenként fogsz lőni az Apocalypsis tankka. Kétszer meglövöd az ellent, akkor már növekszik a rage számláló. Majd ráereszted a rakétasorozatot. Hatalmas robbanások és füst. A végén villog az: !!!AWESOME COMBO!!!
  • malystryx
    A készülő játék..
  • malystryx
    /Off
    Baldur's Gate 1-2
    Neverwinter Nights
    Star Wars: KotOR
    Jade Empire
    Mass Effect 1-2
    Dragon Age

és még ugye sok más játék használta a motorját... Ezek azért elég nagy nevek, még ha nem az én stílusom, DE IGAZ!
    /off
  • egonn
    Tankos bioware?
  • ollie
    márpedig a Bioware amihez hozzányúl, az brutál jó szokott lenni.

ja, persze... Dragon Age 2
  • ilsalon
    Most nem találom a táblázatot, de úgy emlékszem a rejtőzködése az egyik legjobb a játékban. A látótávolsága meg tényleg szar.
  • malystryx
    Helyesbítek, tavaly áprilisban prém nélkül kezdtem, a KV-val simán kaptam egy jó körre 30-40k közt, most jó ha prémmel kapok 30-at...
  • malystryx
    Az ojject is papír, legalábbis ha észrevesznek, akkor is csak 2 lövés... De igazából minden... Főleg az artyknak.

Más.. Most vettem észre, hogy az emberek jó része eltűnt a szerókról. Már nem 80-90 ezer között van a létszám, hanem 40 ezer körüli van állandóan. Meg is értem azokat. No comment. Most nem öntöm szavakba miért, mert megint le leszek hurrogva, hogy ne szidjam ezt a drága játékot.
    Jön a SWTOR, meg a Dio3, azok is remélem elszívják a játékosokat. Akkor majd rájön a ruszki, hogy nem kéne belenyúlni minden egyes csatába, meg tekergetni a dolgokat. Prémiummal annyit keresek a KV-val, mint tavaly áprilisban amikor indult az egész. Kicsit letekerték a kreditszorzót is. Miért kell ez az egész? Miért lenne baj, ha valaki esetleg a csatái 80%-át megnyerje, mert TUD! (nem magamra értem) De ott kezdődik a baj, hogy ezt nem is engedik! 2x vettem gold-ot, de többet nem fogok. Ezért nem. Remélem a magyar Sword of Justice vagy a Bioware tankos játéka jobb lesz, márpedig a Bioware amihez hozzányúl, az brutál jó szokott lenni. Fel lesz adva nekik a lecke.

• egonn
    Jaja, a látótáv hagy maga után ....De sztem a bújkálása az jó!
  • virkir
    Tapasztalatom szerint a SU-85 minden csak nem jól rejtőzködő és a látótávolsága is vetekszik öregapám szemével aki a kocsma elött tapogatva keresi a biceglit. :)
  • ilsalon
    Ja én is ezt mondom. A rejtőzködésre és a nagy puskára kell támaszkodni. Viszont, ha meglátnak, szitává lőnek. Su76-tól 85-ig brutális a rejtőzködés. Ezt kell kihasználni. Lehetőség szerint nem szabad hagyni az ellenfelet lőni.

A Su76-ot kimaxolva azért szertem, mivel az itt játszó kis gépek jellemzően képzetlen legénységgel mennek, így nem is látnak messzire. Én viszont remekül elbújok egy fűszál mögött is és messzebbre látok. Négy-öt lövés tuti belemegy mire olyan jözel jön, hogy észrevegyen. És ez legtöbbször elég is.