A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #80529 Az ojject is papír, legalábbis ha észrevesznek, akkor is csak 2 lövés... De igazából minden... Főleg az artyknak.
Más.. Most vettem észre, hogy az emberek jó része eltűnt a szerókról. Már nem 80-90 ezer között van a létszám, hanem 40 ezer körüli van állandóan. Meg is értem azokat. No comment. Most nem öntöm szavakba miért, mert megint le leszek hurrogva, hogy ne szidjam ezt a drága játékot.
Jön a SWTOR, meg a Dio3, azok is remélem elszívják a játékosokat. Akkor majd rájön a ruszki, hogy nem kéne belenyúlni minden egyes csatába, meg tekergetni a dolgokat. Prémiummal annyit keresek a KV-val, mint tavaly áprilisban amikor indult az egész. Kicsit letekerték a kreditszorzót is. Miért kell ez az egész? Miért lenne baj, ha valaki esetleg a csatái 80%-át megnyerje, mert TUD! (nem magamra értem) De ott kezdődik a baj, hogy ezt nem is engedik! 2x vettem gold-ot, de többet nem fogok. Ezért nem. Remélem a magyar Sword of Justice vagy a Bioware tankos játéka jobb lesz, márpedig a Bioware amihez hozzányúl, az brutál jó szokott lenni. Fel lesz adva nekik a lecke.