banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Ha jól tudom a jelenlegi EU-s online rekord 52969, tehát ezt a 80-90 ezer közötti számot nem tudom honnan szeded, van valami új rekord? Forrás róla esetleg?

Azt nem tudom, hogy az EU-s játékos szám hogy alakul mostanában, csökken-e vagy növekszik, azt olvastam, hogy az NA szerver játékos száma csappant meg jelentősen az utóbbi két hónapban, de a RU szerver játékos bázisa meg a kiadás óta (tavaly augusztus) folyamatosan emelkedik, ezért is csinálták ezt a multi-cluster dolgot plusz azóta bejött a kínai szerver is a képbe, ami már most közel akkora, mint a RU szerver.

Tehát még ha az EU szerver játékos bázisa csökkenésnek is indult volna akkor is csak egy marginális folt a projektjükben, hiszen az NA és EU játékosbázis együtt nem teszi ki a RU szerver harmadát. Amíg a RU játékosok száma így növekszik (gondolom adókedvezményt kap náluk aki ezzel játszik, más különben nem értem az okát), főleg hogy ott sokan fizetnek is, addig beleszarnak a dologba.