418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #80805 Minden mikro tranzakciós játék ilyen.Csak a havidíjasok nem.
Előbb utóbb elnyomja a mohóság a józan észt.
Először kijön a játék.Még nem tudják mire számítsanak,nem is repülnek el annyira és élvezhetővé,könnyen játszhatóvá teszik mindenki számára.
Aztán ha jön a siker,meg elkezd csordogálni a lecsó,akkor szokott elmenni velük a hajó. -
a draw distance állításával a spottolási távolság az nem csökken ugye? -
idiota Type59 cempicován -
Desmodromic #80802 Sállálállálá, a második! 
Győzelem!
Csata: Westfield 2011. december 7. 17:13:34
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 294 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 021
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés -
Ez elfogadható! Nem a prémesekkel van nekem bajom (egy ideig még én is az vagyok), de szeretnék egy olyan játékot kapni, mely prém nélkül élvezhető, prémmel viszont új lehetőségeket nyit meg. S valahol az az érzésem, hogy a wargaming időről-időre kurtitani fogja a nem prémes felhasználók jogait, egészen addig ameddig már nem is fogunk tudni játszani vele. Amúgy szerintem is megérdemel a WoT némi ellenszolgáltatást a játékért, a prémium masinák ezért is lennének jók, mivel esélyt adnak egy élvezetesebb játékra, egyszeri befektetéssel. -
virkir #80800 Mi van nem utálnak még eléggé?
-
Háh, és az SPG lövedék is drágább lesz. -
http://bang.rjctd.com/files/file/3-zoom-out-mod-avatar-input-handlerxml/
Cseréld le az eredetit ezzel. -
Repair cost of T40 TD: -250%
Nem semmi :D -
virkir #80796 Miért?
A te haverjaid ezt megcsinálják arty nélkül is. -
egonn #80795 Na most lehet sírni! Az artykat kinevettük,most itt a feketeleves! -
Armisael #80794 A Spaced armor miért is jó nekünk, hogy így ki van hangsúlyozva? -
Jó a gmail-os acc vagy a youtub-os is ha jól emlékszem. -
Balancing Changes -
MuldR #80791 Volt valami mod amiben madartavlatbol lehetett latni a jatekot. Nem tudja valaki, honnan lehetne leszedni? -
Rue East #80790 Overlord azt írta, hogy a Löwe/KV-5-höz hasonló credit hozama lesz -
Nem. Ott is van a zárójelben, hogy ez az eladásnál számít. -
Oddball29 #80788 Ha olyan szinten hoz, mint az M6A2E1, az már nekem elég.
Nagyon rosszabb nem lehet, ha shop-ban is árulják majd. -
malystryx #80787 Én is a T34-et várom, mert már nem lesz prémium. De sztem hidd el, nem fog annyit keresni mint egy type, vagy lowe..
Lesz itt még meglepi. Hát ha abból indulunk ki, hogy 1-2 hónapja egymás utáni hétvégén volt event, és mind2-ben szerepelt a Pz4 mint duplán kereső tank.. Az első hétvége jó volt, lazán megkerestem vele a 70-90k kreditet, az azt követő hétvégén 8-9 killel alig értük el a 45k-t. Ez volt a max. Ja, és ugye a lánctalpat is megbűvölték.
Meg most prémmel a KV hoz kb. 30-at, az áprilisi induláskor ennyi prém nélkül lazán megvolt, sőt még több is, most meg majd fogvicsorgatva izgulok, hogy túléljem a csatát, ill. penetráljak rendesen. Hát sajna eddig csúszott, remélem most már befejezik. De ismerjük őket, nem épp arról híresek. :)
@Szakesz: Van artym, de vastagon nem hoz annyit mint áprilisban, szóval nem játszom vele régóta.. -
Ry0K3N #80786 Changed gold prices in gold for the following tanks (used when selling a tank for conversion into credits):
- M6A2E1: 10000 -> 7500
- PzV_PzIV: 1500 -> 3000
Ezeket meg lehet egyáltalán még szerezni? -
Ry0K3N #80785 Több mint 100 új hsz, mondom megint kiadtak valami változtatást és most megy a flém. Egyből overlord blog Changes in Game Economy arty credit nerf
-
lexlutor #80784 irigylesremelto turelmed van! :) -
Az emberek el vannak kényeztetve, és csak egyre jobban...
Sírnak mint a fürdős kurva, de ha nem ezért akkor azért. Nem kell vele foglalkozni... Le Noob-ozod, és mész tovább :D -
Nazarov77 #80782 Remélem a többi arty player is ezen a véleményen van:
well guess i'm not going to play arty any more takes forever to get exp already now credits gayyy -
Annyit játszok amennyi jól esik, nem többet. Persze megvan a véleményem a dolgokról, de alapvetően szeretem ezt a játékot. Nem zavar ha sok az arty, ha kilő az arty, ha az ellenfélnél 3-mal több tier pont van, nem zavar ha hülyék a társaim, mert az ellenfélnél ugyanolyan hülyék. Nem zavar, hogy nem lesz OverTargetMarker, majd használok stickykeyst. Nem zavar, hogy kevesebb a CW meccs, majd megyek ESL-re, stb. Ami iszonyatosan zavar, az az, hogy senkinek semmi nem jó soha. Erre mondom, hogy az ilyeneknek le lehet kopni. Nem kell játszani evvel a játékkal. -
Hogy kell írni Overlord blogjára ? Csináltam LiveJournal acc-ot, ki is választottam a blogon, megadtam a nevem, erre ezt írja:
Your OpenID credentials could not be verified. -
lexlutor #80779 .. hidd el, majd ha 8000nel leszel a te turelmed is meg fog kopni erosen.. -
Azonos nevem van WoT-ban. -
Plata #80777 Tier 10 tank?Még is mi a rossebnek?Már a t9 heavy is unalmas.Amúgy mellesleg a legtöbb prém tank tulaj hülye barom,tisztelet a kivételnek.Utálom őket csapattársként.De ellenségként nem igazán.Egyébként nem tudjátok az idén is lecserélik a zászlókat majd karácsonyfára?Tavaly nagyon randa volt.És majdnem nyárig bent hagyták. -
lexlutor #80776 csak ha mar a turelemnel tartunk, te megis hanyt kort jatszottal evvel a jatekkal?
mert mondjuk premiumot pont azert evsz az ember mert nem akar annyit seggelni.. szerintem. -
PS: Ja igen, ez kimaradt: A primitív ember jellemzője lehet az, hogy nincs meg benne az ehhez szükséges türelem. Na ők nem kellenek. -
Erre céloztam. Továbbá arra, hogy korábban a primitívebbje a Löwét szidta, hogy azok nem tudnak játszani, csak Rotschildok és hogy basszák meg. Mindennek az ilyenek általában a chatben is hangot adtak. Namármost, ha én fizetek ezért a játékért (mert mondjuk van munkám és ez nekem kikapcsolódás) és jön néhány primitív ember aki elküld mindenhova, nem örülnék. És ha én nem örülök, a WG sem örül. Ezért mondtam azt, hogy ideje is megszabadulni az ilyen elemektől. Egyébként akinek a havi 3000 forint sok a prémium accra, de mondjuk nem sok egy üveg vodkára vagy egy kiadós csevegésre a baránővel/feleséggel, annak elárulom, hogy továbbra is lehet fizetség nélkül játszani a játékot. Sőt, még tier10-es tankod is lehet, csak tovább tart kihúzni. -
A T4-es artyval két nap alatt prémmel kifarmoltam ~22e xp-t és kb 500e creditet. -
Nekem meg volt pár hónapja, elég mozgékony volt, pontos, gyorsan lőtt, és még a hatótávja is jó volt. Viszont max. kb. 150-200 HP sebzett egy tier 5-ön! Szóval semmi, de semmi veszélyt nem jelentett a nagyobb tankokra. Vagy mindenki prémium lőszert használ? Áhhh... nem értem a ruszikikat. -
stork13 #80771 Már húzzák... -
lexlutor #80770 .. mondjuk ez a cw dologra kell onnantol lesz vicces habejon a cw freez.. szoval lehet huzni a masik ket ag tarackjait is :D -
lexlutor #80769 .. Overlord azt irta a credit income alapjan kerultek kivalasztasra a nerfelt tarackok.. -
Bocsi, de a WoT egy vállalkozás s mint ilyen, profit orientált. Ha nem lennének pénzéhesek, akkor a játék sem születhetett volna meg. Vagy szerinted merő szívjóságból rakták össze nekünk ezt a játékot? -
majonur #80767 Jaja, de jo is lenne ha a sok "igyenelo" abbahagyna es maradna az sok hulye type 59, lohetnek egymast mint a ruszki szerveren. Tenyleg marha jo lenne, te kis idiota. -
Kondorwot #80766 Nem ismerem M37-et. Lehet, hogy balance miatt? Jobb volt pénzben mint a többi azonos tierű arty?