A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Erre céloztam. Továbbá arra, hogy korábban a primitívebbje a Löwét szidta, hogy azok nem tudnak játszani, csak Rotschildok és hogy basszák meg. Mindennek az ilyenek általában a chatben is hangot adtak. Namármost, ha én fizetek ezért a játékért (mert mondjuk van munkám és ez nekem kikapcsolódás) és jön néhány primitív ember aki elküld mindenhova, nem örülnék. És ha én nem örülök, a WG sem örül. Ezért mondtam azt, hogy ideje is megszabadulni az ilyen elemektől. Egyébként akinek a havi 3000 forint sok a prémium accra, de mondjuk nem sok egy üveg vodkára vagy egy kiadós csevegésre a baránővel/feleséggel, annak elárulom, hogy továbbra is lehet fizetség nélkül játszani a játékot. Sőt, még tier10-es tankod is lehet, csak tovább tart kihúzni.