A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #80787 Én is a T34-et várom, mert már nem lesz prémium. De sztem hidd el, nem fog annyit keresni mint egy type, vagy lowe..
Lesz itt még meglepi. Hát ha abból indulunk ki, hogy 1-2 hónapja egymás utáni hétvégén volt event, és mind2-ben szerepelt a Pz4 mint duplán kereső tank.. Az első hétvége jó volt, lazán megkerestem vele a 70-90k kreditet, az azt követő hétvégén 8-9 killel alig értük el a 45k-t. Ez volt a max. Ja, és ugye a lánctalpat is megbűvölték.
Meg most prémmel a KV hoz kb. 30-at, az áprilisi induláskor ennyi prém nélkül lazán megvolt, sőt még több is, most meg majd fogvicsorgatva izgulok, hogy túléljem a csatát, ill. penetráljak rendesen. Hát sajna eddig csúszott, remélem most már befejezik. De ismerjük őket, nem épp arról híresek. :)
@Szakesz: Van artym, de vastagon nem hoz annyit mint áprilisban, szóval nem játszom vele régóta..