418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Like
-
több olyan tank is van amire alapból nem mehet venti. Már kérdeztem korábban hogy azoknál mi a helyzet a legénység 100% + venti + csoki esettel, ha ventit rá se lehet rakni. Újabb rejtély :) -
SovereignXY #81563 Nem szóltam. Én vagyok a hülye. Több midnen van hozzá mind a többihez. Így le kellett görgetni és ott figyelt a venti. Kicist benéztem :) -
Ry0K3N #81562 De a tegnap előre kiszedett kódért sem kapok már semmit :( azt írja elfogadja de nem küld semmit :( -
SovereignXY #81561 Venti nicns hozzá. Ha lenne tennék :)
ezért gondoltam a mozgásközbeni stabilizátorra. -
Hát nem :D
Kérdeztem is pár hónapja, hogy nyitott tankra mi a tökömet ér a ventilátor ? :D
Meghallhatták a WG-nél :D
Lekerül róluk.
Már csak az a kérdés, hogy javítanak-e annyit rajtuk suttyomban, hogy kompenzálják ennek a levételét. -
DoctorStryker #81559 Az artyk túlságosan is erősek a többi géphez, túlságosan pontosak. Szinte lehetetlen kilőni őket.
Ha át is verekedem magam a csatatéren T30-l vagy IS4-l vagy akár pattonal csak akkor látom meg ha 50m megközelítem, és lehetetlen egyetlen egy lövésből kilőni mert a max sebzést artyra még sosem adta be.
De ez lényegtelen mert mire átjutok az egész téren át kb a hp-m fele van csak meg jó esetben. S nem bírok ki az arty közvetlen találatát, mivel ő már rég rajtam tartja a célkeresztjét...
-
mini #81558 Még egy csoki. :) -
hogyhogy mi lesz a sorsa? nem kaphatnak ventit? -
R3nton #81556 Nyilván nem velem találkoztál E-50el hanem vmi stock szarral, mert gyakorlatilag 2esével szoktam elintézni a patton t-54 kombókat:) -
mini #81555 Feltételezve, hogy medként használod ami nem td, tehát legalább 60 km/h sebesség eltéréssel, ez igen könnyen kivitelezhető.
-
Az jó, akkor most ha befektetek 600k-t, akkor visszakapok 1.2m-et pár nap múlva, hmmm. -
Seriallkillah #81553 A vételi árát kapod meg -
Azt valak itudja, hogy a gw tiger gw panther ventijének mi lesz a sorsa? Lekerül a garázsba, vagy visszaadják az árát ha eltűnik ?
Volt már hasonlóra példa? -
Seriallkillah #81551 tény hogy az elején 1-2 hónapnyi pénzt bele kell szánni de utánna tényleg meg a napi fél órával kitermelem téma.
Én két éve tolom és 3 accountot tartok fent ingame pénzből mondjuk napi 2-3 órát tudok ott ülni előtte. -
Zs4zet #81550 Nem tegnap regisztráltam a fórumra, s egyvalamit nem igazán értek többeknél. Az hogy ki, hogy tud/képes_játszani_az egy dolog (és szerintem legtöbben, akik kisebb képességekkel rendelekeznek is igyekeznek megtenni mindent a csapatukért...), de ennek alapján ki, milyen alapon minősiti a_valós_személyt ennek vagy annak... no az egy másik dolog...
Ugyanakkor a stílus maga az ember, és inkább vagyok a gyökér artys, mint olyan ember, aki képtelen felérni, hogy az ilyen stílussal mindenki csak magát járatja le - emberileg...
Maga a játék pedig álom az álomban, lehet kellemes, vagy kellemetelen, de egy illúzióvilág, és nem a valóság. Sokféleképp lehet játszani, de kiteljesedni, sikereket elérni a valóságban kell, és nem egy játékban, és akkor nincs fusztráció... ;)
Szvsz. de mindenki azt csinál, amit akar. :)
-
egészen biztos hogy elég napi fél óra, egy zsírúj reggel alap hajóval, alap felszereléssel, alap ... akármivel? :D
Tényleg nem ismerem, pár éve próbáltam de hamar abbahagytam, pedig az űrös téma vonz, talán a havidíj riasztott el, nem is tudom. -
DoctorStryker #81548 Én is kiszoktam osztani őket meg a campelő csapattársakat nem egy chat bant kaptam emiatt.. -
Seriallkillah #81547 Amúgy Löwe-s account eladó átadható e-mail-el.
SK -
Seriallkillah #81546 Akkor valóban nem ismered a játékot. Szerintem bőven sokkal többet ülsz a wot előtt mint amennyibe az kerülne hogy ne kelljen fizetni. :) elég napi fél órát ott ülni hogy meglegyen. Mi is corp társakkal levezetni járunk wot-ozni -
havidíjas fizetés? no thx :P
annyi időm meg nincs hogy kigrindeljem gép előtt azt hogy ingyenes legyen (hallottam hogy valami ingame creditért is lehet venni előfizut vagymi) -
Lehet tudni, hogy kb. mikor érkezik a 7.0? -
Seriallkillah #81543 Rühellem a med-eket. Szerintem tier 5-6 felett már nem kellene med-nek lennie. Aki meg rühelli az arty-kat az trollkodjon be nekik. Én is utálom és amikor kilőnek mindig megkapják :). Ez van ilyen ez a játék. Figyeljétek meg majd akkor lesz csak itt síránkozás amikor behoznak valami op arany arty-t. Olyan lesz mint most a type59 esete hogy minden csatában lesz 1-2. Amúgy meg akinek nem tetszik a WOT jöjjön EVE online-ozni. Az legalább valamennyire kiegyensúlyozottabb.
SK -
DoctorStryker #81542 Közel ~5k lejátszott meccsel a hátam mögött van tapasztalatom, nem csak a számat jártatom. -

De nekem tényleg nő tőle a zepenisem :D -
ilsalon #81540 Na megetettem a trollokat. -
DoctorStryker #81539 T54 pattog elől meg a tornyán. Sokan ott hibázzák el, hogy amikor meglátják megpróbálják elölről meglőni, én inkább megvárom, hogy elmenjen mellettem el akkor a törzs hátsó traktusát célzom, nagy %-ban a motor kapja a találatot és a sportkocsiból csak egy trabant lesz. -
ilsalon #81538 Annyi ilyen kemény csávó van itt, aki állítja, hogy ezzel megeszi azt, amazzal meg megeszi reggelt ezt. Érik már megint egy SG fórumos Himmelsdorfos Aréna gyakorló. 
Szerintem:
- ha egyszer sikerült legyőznöd egy tier hatos géppel egy tier nyolcast, még nem jelenti azt, hogy innentől mindig le fogod
- ha párszor szerencséd volt és kinyírtál egy több tankos támadó bandát, nem kell arcoskodni, lehetsz akármilyen skilles, szerencséd volt
- attól, hogy bemásolod a kettőezer xp-s körödet sem leszel itt nagyobb szerszámú bárki másnál, hiszen ilyet mindenki tud bemásolni (kivéve Mátyás)
- ha egyszer kijelentesz valamit, akkor azt is el kell tudni fogadni, hogy más is megteheti, valamint, hogy akár te is lehetsz az, aki téved -
Azt akarja mondani, ha nem egy alma ül a másik tankba, akkor esélyed sincs :D -
DoctorStryker #81536 Ha lehet akkor magyarul beszélj. Nem értek cigányul... -
Adjunktus #81535 Gyáááá déé kemééény a gáádzsóó! -
Attiska #81534 A 10,5 KwK 42/L28 végnapjai. Emléke örökké élni fog.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. december 9. 10:07:13
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 2 780 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit: 33 850
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító -
mini #81533 Sz.tem senki sem fog elgondolkodni rajta. Az v-vi arty farmolni továbbra is kiváló lesz. A vii-viii száma pedig a fejlesztési "ktg-ek" okán magas.
obj212-obj261 311.000 xp
gwtiger-gwe 251.000 talán. -
DoctorStryker #81532 Nem tudom de én pattonal megeszem a T-54 -t és a E-50-t is...
jövőhéten indul az Swtor byby wot... -
DoctorStryker #81531 A legjobb amikor 10+ artynál (tier 6-8, a kicsikkel az a bajom, hogy gyorsan töltének és állandóan leverik mindkét láncot... ) az artyk vannak a legjobban felháborodva, hogy miért nem mernek az emberek kimozdulni a fedezékek mögül...
és én miért nem megyek ki az is4-l scoutolni... örülök, ha az átlagsebesség eléri a 30-t hegynek felfele meg a 12 pont erre van kitalálva. (El Haluffon).
A másik kedvenc pályám Campernovka ilyen arty számnál beállok az arty mellé és kimegyek teát, kávét csinálni. Ha addigra meghaltam nem baj megyek másik tankal.
De azt a pályát arty nélkül is rühellem. Frontál roham 13:00-l ha egyedül megyek és eljutok a házakig vagy a gödörig(kőig) akkor már nyertes csatánál 1000+ xp és csomó pénz.Csak a csapattársak sírnak, állandóan h noob vagyok meg a stb stb s így elvesztik a legerősebb tankjukat, jöttek volna frontálisan.Ha egy tank átjut akkor a többi is.
-
mini #81530 Biztos lesz sírás-rívás az op szovjet medek miatt, hiszen még így is hiányzik némi hp és átütés is náluk. Szerencsétlen amcsikról szót sem ejtve. Megint ezrek mennek diablózni. -
VanDaal #81529 Azért nyilván nem az a célja a fejlesztőknek sem, hogy eltűnjön a tüzérség, vagy mindenki abbahagyja, akinek eddig az volt a kedvence. Gesztusként én mindenképpen értékelem, hogy megnehezítik az életüket. Aki elvakult arty imádó volt, az ezután is az lesz, de legalább több áldozatot kell hoznia a szenvedélyéért. Aki meg csak hobbiból vagy farmolási célból arty-zgatott, az lehet elgondolkodik rajta, hogy inkább keressen egy tankot erre a célra. Vagy szerintem már az is eredmény, ha eddig mondjuk napi 10 kört ment valaki arty-val, akkor ezután csak mondjuk 8-at fog, vagy 7-et, mert annyival kevésbé fogja élvezni. Én már ennek is örülnék :) -
Abdul Alhazred #81528 igen kb erre jutottam én is...
Ha bejelentkezek ki tudom választani az EU-s és az US regiot is. sajnos az US regioban használtam fel a 750 goldos bonuszkódot... :(
simán benéztem.
viszont egy másik kódot meg direkt az EU-s acc-on aktiváltam de ott nem történt semmi vele elfogadta és kész.
A computerbild-es kódoknak végük van?
-
VanDaal #81527 A heavy-k esetében én személy szerint nem érzek ekkora problémát. Az indokolás szerint az E széria péncélja már eddig is a spaced armor elvén működött, így ezzel csak egy szintbe hozzák vele az oroszokat. Ez csak a KT-nak jelenthet így hátrányt az IS-3-mal szemben, de mivel eddig meg jóval erősebb volt nála, ezzel szerintem inkább csak kiegyenlítettebbek lesznek az erőviszonyok a heavy-knél. Bár ez csak magánvélemény, aztán majd úgyis kiderül, hogy is fog mindez működni élesben. Viszont a medeknél tényleg érdekes tendencia, hogy tier7 és 9 között minden németnek gyengítették az amo rackjét és minden másnak erősítették... Félek, ennek csúnya következményei lesznek. -
DoctorStryker #81526 Sajnos igazi nerfet nem kaptak az artyk. 100 több a lőszer pff... 20% kevesebb pénz pff így is van hogy 30-40k+ -ba vannak. Vicces, egynéhány arty legyorsulja a közepes tankokat..
Ettől még hatosával fognak várni minket az artyk, mert a sok gyökér akik nem szánják rá az időt, hogy a tankok gyenge pontjainak megtanulását, azok inkább beleülnek az artyba. Mert ott nem kell erre figyelni... elég ha előre tud az ember gondolkodni pár másodpercel és le tudja követni az ellenség mozgását.
Jó maradjon ez a sebzés de, 2,5* nagyobb célzóterület vagy 1/2 , 1/3 sebzés de a pontosság maradjon...