A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Zs4zet #81550 Nem tegnap regisztráltam a fórumra, s egyvalamit nem igazán értek többeknél. Az hogy ki, hogy tud/képes_játszani_az egy dolog (és szerintem legtöbben, akik kisebb képességekkel rendelekeznek is igyekeznek megtenni mindent a csapatukért...), de ennek alapján ki, milyen alapon minősiti a_valós_személyt ennek vagy annak... no az egy másik dolog...
Ugyanakkor a stílus maga az ember, és inkább vagyok a gyökér artys, mint olyan ember, aki képtelen felérni, hogy az ilyen stílussal mindenki csak magát járatja le - emberileg...
Maga a játék pedig álom az álomban, lehet kellemes, vagy kellemetelen, de egy illúzióvilág, és nem a valóság. Sokféleképp lehet játszani, de kiteljesedni, sikereket elérni a valóságban kell, és nem egy játékban, és akkor nincs fusztráció... ;)
Szvsz. de mindenki azt csinál, amit akar. :)