A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DoctorStryker #81531 A legjobb amikor 10+ artynál (tier 6-8, a kicsikkel az a bajom, hogy gyorsan töltének és állandóan leverik mindkét láncot... ) az artyk vannak a legjobban felháborodva, hogy miért nem mernek az emberek kimozdulni a fedezékek mögül...
és én miért nem megyek ki az is4-l scoutolni... örülök, ha az átlagsebesség eléri a 30-t hegynek felfele meg a 12 pont erre van kitalálva. (El Haluffon).
A másik kedvenc pályám Campernovka ilyen arty számnál beállok az arty mellé és kimegyek teát, kávét csinálni. Ha addigra meghaltam nem baj megyek másik tankal.
De azt a pályát arty nélkül is rühellem. Frontál roham 13:00-l ha egyedül megyek és eljutok a házakig vagy a gödörig(kőig) akkor már nyertes csatánál 1000+ xp és csomó pénz.Csak a csapattársak sírnak, állandóan h noob vagyok meg a stb stb s így elvesztik a legerősebb tankjukat, jöttek volna frontálisan.Ha egy tank átjut akkor a többi is.