418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Alap tornyos KV 560 hp, KV-2 toronnyal 660, nem tudod két lövésből kiszedni, mivel a 90mm-es ágyúkból az összes csak 300-at tud max sebezni, tehát ha a random kegyes veled és beadja a maxot, akkor is csak az alap KV lehet meg két lövésből, kivéve ha kigyújtod vagy ammo racket lősz neki.
  • dolbyy
    Csak én vagyok béna,de nem gyengültek a német tankok mostanában? Csak a francia és amerikai tankokkal tudok mit kezdeni. A leótól a tigricsig semmi,az oroszokat is eladtam mérgemben....
  • Doc Hooliday
    Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat!

Akkor ha jól értem nekem ha németekkel akarok lenni akkor jobb ha az E-50-felé kezdek lefelé fejlesztgetni a tankokat mert ott viszonylag fürgék, és ütőképesek a tankok!?! Jól gondolom?
  • Attiska
    Ha a könnyű gépek szóba kerültek. Érdemes a Leo-t leváltani a 2801-re?
  • lexlutor
    .. hat ez tenyleg csodas.. elobb kinyirjak a he-t amivel a kisebb tankok a csatban meg tudtak valamit csipegetni es keresni, utana a nagyobb tank sebzest is kikapcsoltak. hmm.. ennyire nem kellenek mar a jatekban az alacsonyabb szintu tankok? most ezt csak en erzem uyg, h kinyirjak az utanpotlast?
  • TDantes
    Az átlag sebzése 240, a KV 500-600 között van, nem tudom fejből. Attól függően, hogy a random mennyi sebzést ad be, és persze hová találok , kettő max három lövés.
  • lexlutor
    high tierben lehet, de kozepes es alacsonyban biztos nem.
  • stoppos
    Hát ez a nem akarok bújkálni miatt szerintem minden ág a lájt tankok kivételével ki van zárva. És a lájtból is felejtősek a cseh remekek pölö. Ha száguldozni kell, akkor csakis az orosz. Vagy a luchs ága, de ott még épp pöcsölök a pénzgyűjtésen a leopopóra, szal nem tudom.
  • lexlutor
    .. en inkabb az alaccsony es kozepes kategoriakra gondoltam. high tier az mas teszta. de ez egyenlore annyira nem erinti, mivel kezdo jatekos.
  • R3nton
    hát pont az amcsi med ágat nem ajánlanám senkinek talán az a legszarabb, a német meg a legerősebb a franciával karöltve
  • Gunslinger
    Van egy erős megérzésem, hogy többek között emiatt keres minden tank szarabbul: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/89371-serb-tanks-do-not-earn-bonus-credits-for-damaging-higher-tier-vehicles/
  • R3nton
    milyen 90esről beszélünk ami a lorrainen van abból is inkább 3 kell belőle
  • SirArcheer
    De amiket leírt a német med ág nem megfelelő ?
    E-50-ről sok jót írtak.
  • lexlutor
    alacsony tierben az orosz tankok a szaladgalosak: bt2 vagy az amerikai m2-m3-m5 ag.

nemetek kozul nekem a luch jott meg be, de ez mar scout ag. a leopard sem volt rossz, de avval mar esszel kell jatszani. sokszor inkabb rejtozkodni erdemes vele. de igazabol a scoutok kozul az oroszoka kiralyok.

t50, t50-2 - ezekhez csak az amerikai chaffe merheto.

ami meg ehhez a stilushoz menne, talan a med tankok.. ott sem a nemetek szerintem a favoritok. inkabb az amerikai m4 szeria. abbol is talan a legjobb az m4e8

mondjuk attol is fugg miylen szintre akarsz eljutni.

azt azert tudni kell, h elore mesz es osztod az eszt dolognal figyelembe kell venni, h a gyorsasagnak ara van. megpediga pancel. nagyon vekony pancel.

• TDantes
    Marhaság. 90-es ágyúval két lövés a KV. Max három ha szerencsétlenül találom el. Tudni kéne célozni már nem azért.
  • NH3CL
    Batyafaka: A krumpli egyszerűen fos. 90es ágyúval 100-akat sebez KV-ba, az meg másfél lövéssel végez velem. Ugyanez a helyzet a Pz IV-el, igaz az 3 lövést rám ereszt. Röviden, tömören: SZAR!
  • Doc Hooliday
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy én még nemrég jáccogatom a játékot és ti biztosan tudtok segíteni,sokkal több a tapasztalatotok! Na szóval azt kérdezném hogy melyik ágat válasszam a tank típusoknál mert nem tiszta a dolog teljesen. Olyan tankokat szeretnék kifejleszteni amikkel viszonylag fürgén lehet harcolni, tehát nem bujkálósan szeretném jáccani a játékot hanem menni előre és osztani az észt! Az volna a legjobb ha gyors is lenne az adott tank típus, de lehetőleg ütőképes fegyverzettel!
    Mit ajánlotok??? (Lehetőleg a németekkel szeretnék lenni, ha ott is lennének ilyen tankok!)

Köszi!
  • NH3CL
    bgabor, az nem bug, hanem feature...
  • Gunslinger
    Nekem is csak ctrl-el müxik, sima prntscr nem elég, ki érti ezt?
    Lehet azért van, mert az alap kliens ezer éves, még a bétás verziót peccselgetem fel mindig? Mert régen, még bétában mindenkinek csak ctrl-el működött, a help is így írta.
  • Attiska
    Nekem sima Printscreen-re ne csinál semmit (a zöld felirat sem jelenik meg), Ctrl+PrintScreen-re a játék könyvtárában lévő screenshots mappába menti a képet.
  • Tono34
    Ok, elhiszem, ki fogom próbálni. Köszönöm.
  • Mighty
    Ahogy a többiek is írták. Print Scrn gomb lenyomásával a játék könyvtárába csinálja a képeket. Nem kell Ctrl.

Bár tény, hogy emiatt nem kellett volna lefagynia a játéknak :(
  • bardocz
    Sima prtsc is ezt csinálja...
  • twi452
    nálam alapból a prtscreenre is a screenshots mappába dobja még jelzi is zöld felirattal úgyhogy fura dolgok vannak :)
  • Tono34
    Mert úgy a program saját magától csinálja és helyezi el a könyvtárában.
  • Attiska
    Mert nem írják ugyan, de kell a Ctrl is. Nálam sima PrintScreen-re nem csinál képet.
  • Attiska
    Egy kis őrjöngés a B2-vel.

• Mighty
    Ha csak egyszerűen megnyomod a Print Scrn gombot, akkor csinál képet. Minek kell hozzá a Ctrl?
  • Tono34
    Volt egy nagyon jó köröm, még mindig remegek pedig pár csata is volt azóta..
    T29-el egyedül maradtam a végére 2 is3, 1 JP, 1 Grile, 1 KV3.
    A JP és a Grille 100%-on volt a többi 1 lövéses, nekem 443 HP-m volt.
    A Grillenek szerintem elfogyott a golyója mert sikerült mellém állnia, de nem lőtt.
    Első is3 simán megvolt a 2. rám rontott kilőtte az ágyúmat így nem tudtam visszalőni rá nekem jött és kipukkant :), Kv3-nak sikerült oldalba lőnie 44 HP maradt a kv3 ment a levesbe. JP eközben azért kapott egy kicsit úgy 65%on kezdett el foglalni, de befejezni már tudta :)
    Összesen 9 kill lett, az kellett hozzá, hogy T29-nek előnyös pozicíban voltam :)
    Képet szerettem volna csinálni, ennyi mindenre, de a ctrl+prtsc kombinációra kilépett a játékból.
    Wittman, Kolobanov, Kamikaze, Top Gun biztosan megvolt, mennyi credit, XP volt azt nem tudom :(

Sajnos ezt a képkészítést utána eljátszotta még egyszer, az sima Top Gun ~2400XP-s kör volt (ISU, KV, 2 Tiger, AMX valamelyik).
  • Skill
    valakinek van még olyan kódja ami friss accra jó?
  • ilsalon
    +1 Virusírtó, Firewall beállítás izgatása megfelelő fokra.
  • ilsalon
    Több oka lehet.
    1. Szar a gép.
    2. Szar a progi, amit leszedtél. A EU wot oldalról szedjed.
    3. Szar a rendszered. Szarrá ment Windows csinál ilyenek akármilyen progival.
    4. Szar a WOT. Néha csinál ilyet, le kell szedni újra, újrarakni drivert, gépet ilyesmi.
  • Macilaci235
    mér van az hogy elindítom a telepítőt és lefagy a gép?
  • darki81
    fészbúkról mi?
  • pointer4
    Akkor csak neked, azt hiszem még nem volt :D
  • twi452
    252 ezüsttallér xD

nem vagyok egy különösen jó játékos szóval sosem vettem fel a köreimet nem is nagyon érdekelt soha milyen baromságokat csinálok xD úgyhogy nincs :) szerintem nem is volt egy túl kiemelkedő teljesítmény..egyszerűen bénák voltak és enyhén OP a kv-3 t6-tól lefelé :D na meg mákos helyzet :)
  • haflac
    A legnagyobb ágyújának 200mm felett van a páncélátütése szemből.Ez egy 6-os tank,de nem ellenfél a 8-as tigris 2 sem.A múltkor elértem azt,hogy a kis 2-es tigris meghátráljon,lőttem orrba-szájba,minden lövésem talált és át is ment a kis páncélján.:)
  • TDantes
    Végre még egy.
  • VanDaal
    Ebben az a vicc, hogy teszt szerveren még be is jött. De élesben valahogy nem akar kézreállni. Olyan semmilyen, nem kiemelkedő semmiben még a saját szintjén sem, az MM meg a hab a tortán.
  • sanya01
    +1 rajongó:)