418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Század! Bocs :D mindig össze keverem....
  • lammaer
    Szakasz vagy kampani? :)

Épp most hajhászok vki platonra duplázgatni... van egy rakat tankom, T7-8
  • Solten
    Ez a ralovunk mi sem tortenik elofordult velem is: elemszalad a KV telibetrafalom 5 METERROL a 88-assal, se critical se semmi... ??? Utana ramfordult az AMX 13 90, 10 meterre volt, kapott egyet az oldalaba, semmi sem tortenik... :DDD Ezen mar csak rohogok, mikor kilovom 200 meterrol a 70-el rohano T-50-et ugyanezzel az agyuval.

LOVE THIS GAME!!!!! Es akkor fizessek is erte..?? Hm.
  • Sippie
    és a tizedik meccsemen a fostos T34-el, hogy nehogymár forduljon a kocka a 1. percben kilőtt egy szarházi tetvedék GWtiger egy lövésből full HP-ról... ühüm.
  • Master91
    Fél óra múlva valaki bajnok szinten szakasz? IS-3 és KT jelentkezne!
  • lammaer
    Ja, csak ne tegyél be screenshotot ide hogy éppn vagizol mennyi killed van, mi meg kiszúrjuk hogy bohóc skinezel.

Mert sok köpködést fogsz érte kapni :)
  • lammaer
    "Már az összes "webgl" sort engedélyeztem, de akkor sem"

Talán ez a hiba: egyet engedélyezz, a webgl.force-enabled -et. Ugyanis fölötte pl egy olyan van (webgl.disabled), amit ha true-ra kapcsolsz, akkor pont KIKAPCSOLOD az egész webgl-t :)

Ki van zárva hogy ennek a webgl-nek videókártya igénye legyen.
  • Solten
    Nem tiltott. Amugy is a geped rendereli, csak te latod, ugy mukodik mint a skin mod-ok.
  • Eagle16
    Olvass.
  • hadtjuk
    Úgy látszik, hogy ez a csoda nem fog nekem megjelenni. Már az összes "webgl" sort engedélyeztem, de akkor sem. Én arra gyanaxom, hogy nagyon rossz a grafkártyám. Áh...

Ja, ami eszembe jut: A faq-ba meg lehetne említeni, hogy ha valaki új accountot kezd, akkor a "world of tanks giveaway" szavakkal tud keresni olyan oldalt ahol regisztrálva, kap kulcsot (key), ami az 5 kezdő garázson kívül add +1 egyet, egy kis prém tankkal, +300 gold, +1 nap prém. Csak a regisztrációnál és felhasználásnál nézzen körül, hogy használható a kulcs az EU-s szerveren. (Nekem elsőre sikerült az Amerikai szerverre felhasználom a kulcsot :-(
  • SilverWolf8
    Tank of the Mounth!!!!! csak én látom, hogy semmilyen extrát nem kaptunk? vagy ez már divat itt? nem rég jöttem vissza fél év kihagyással, de azt hittem ez vmi akció event lesz. Már nem azért de egy iylen költségvetéssel dolgozó játéktól elvárnám, hogy ilyen leírások, minden tankhoz alapból járjanak..
  • VanDaal
    Grat!
  • SilverWolf8
    Add nekem az accod, egy e-100 bármikor elfér:) Amúgy elég sok mindenben igazad van, én az MM rendszer hibáit egyszerűen elhárítom: csak heavy tankokkal megyek:D miután a kis pz38 at berakta ilyen überhigh tier ellen és He vel lövöldöztem le anno 1%-okat (ma már azt se lehet, meg ha lelövöd se kapsz érte szartse) elegem lett a medből:) a heavykkel élvezem a játékot de ami felháborító az a prémium meg a normál közti különbség. régen nem volt ilyen. 2 1 héten át próbáltam összeszedni 1 milla kreditet, kv3 ra sluggerrel, meg királytigrissel, de naponta elmozdultam kb 50 000-et. erre költöttem a prém számlára, azt van olyan mecs h KT-val +30 000... meg 1500xp, elég sűrűn jön. Eddig rá se gondoltam hogy valaha lesz E-75öm, erre ma összeszedtem 15k xp-t, ami eddig egy hétbe telt. Nagyon okosan csinálják de ez eléggé undorító...rákenyszerítenek h fizess:)
  • Sippie
    8 vereség, 1 győzelem. Ühüm, tenkjú WG <3
  • Master91
    Csata: Karelia 2012. február 1. 20:25:14
    Jármű: AMX 40
    Szerzett tapasztalat: 6
    Szerzett kredit: 0

Haver felakatt AMX el, dezertálnia kellett :D
  • mozesapo
    Eddigi legjobbam E-75-el

Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2012. február 1. 20:18:44
    Jármű: E-75
    Szerzett tapasztalat: 3 966 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 73 642
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • twi452
    ez nem volt szép :P :D
    viszont baromi jól lehet ezekkel a kis genyókkal tolatni simán el lehet spurizni hátrafelé ha házak között megy az ember :D
  • saslaca
    Nekem is az a kedvenc tankom. Rálövök egyszer és már füstölög is :D
  • twi452
    ez az amx 13 75 nem is akkora szar :) néha különösen jó móka főleg ha van pár nagydarab med is a csapatban :) így már egyre jobban várom a 13 90est amivel már szinte sebezni is lehet szépen :D
  • Master91
    Firefox böngésző sávába ( ahova írod hogy www.sg.hu ) be írod: about:config

Rá fog kérdezni hogy biztos be akarsz e lépni, stb stb.
    Ha bent vagy, nyomsz Ctrl + F -t, meg jelenik a kereső sáv, oda be írod webgl.
    Meg jelenik 5-6-7 webgl-es sor. Ki keresed a "webgl.enabled_for_all_sites" VAGY a webgl.force-enabled sort. Rá kattintasz, hogy a végén az érték " true" legyen. Újra indídod a Mozzilát, kész is.
  • Wlanseraf
    mivan?:)
  • Sippie
    Ma megint csudajó a játék, lófaszt sem találok el a csoda T34 csodahyperszuper ágyújával, teljesen összeszűkült célkeresztel. Már a legtöbb csatámban úgy vagyok vele hogy nem is lövök, kár pazarolni a lőszert.
  • charlie0930
    Valamit csináltak a pingel? Eddig stabilan 60-nal futott a játék de pár napja csak 18-30-al megy ugy hogy nem raktam fel semmit hozzá sem nyultam, Ez másnál is igy van vagy csak nálam?
  • hadtjuk
    Leírnád (Leírnátok) magyarul, hogy mit kell engedélyezni. Ha már neked sikerült. mert én még mindig szaraxom.
  • Master91
    Meg van! Működik is Firefoxal!

type about:config into the address bar, search for "webgl", and double-click "webgl.enabled_for_all_sites" to set it to true

csak én a webgl.force-enabled sort állítottam true-ra!
  • Master91
    Hogy kényszerítetted?
  • Zodiac
    van egy olyan parancs is, hogy chrome.exe -enable -webgl, de nekem ez sem jött be, felraktam a legújabb operat és azzal sem.
  • Master91
    Ezt meg csináltam:
    1) Close any open Chrome windows
    2) Find the Chrome shortcut you use (normally on the desktop or in the start menu) and right click on it.
    3) Select 'Properties'
    4) Add the '--ignore-gpu-blacklist' flag without the quotes at the end of the 'Target' box

Előtte ellenőriztem http://doesmybrowsersupportwebgl.com/ ezzel, azt írta hogy inincs WebGl-em. Most meg azt írja hogy van, de a tankoknál "MODEL is loading" és semmi nem történik ... :/
  • Toby0501
    XP-t használok és simán megy Firefoxszal, annyi, hogy kényszeríteni kell a webgl használatát.
  • TDantes
    Meguntam. Nem igaz hogy mindig mindennel késnek.
    Össze-vissza állítgatnak mindent. Hopp véletlenül levettük a credit szorzót. Majd pár hónap múlva vissza állítjuk
    Nem érdekli őket az emberek véleménye sem. Kivéve ha a ruszki szerveren lévőkről van szó.
    Semmilyen problémát nem oldanak meg.
    Szinte az összes szánalmas bug megmaradt ugyanúgy.
    A sok ígéret, meg új játékmód ...semmi meg nem valósult ebből sem.
    Fogják magukat és csak úgy nerfelgetnek tankokat( most például a Vk36-on miért kellet a páncélt csökkenteni? Ebben mi a szar volt a logika)
    Aztán ez a hülye random marhaság. Egyszer kirobbantom a másikat a térképről. Máskor meg minden lövés lepattan mindenről.
    Az MM rendszer siralmas.

Ma pl: megvettem az ARL-t, fel rá a legerősebb ágyú. Leadtam hat lövést egy KV3-ra és semmi. Critical, meg lepattanók. A KV3 persze engem kilőtt.
    Most hirtelen olyanja volt, hogy nem sebezhetem.

Anno fizettem ezért egyrakás pénzt, több gold-om nem maradt, többet fizetni nem fogok, ebből a sok hülyeségükből megy egy időre elegem van, tehát Delete gomb.
  • Renegade
    jaja
  • Zodiac
    Bazz, thx az infót. Akkor majd otthon.
  • Master91
    Igen, nem fog menni. XP -n NINCS WEBGL !!!siralmas!
  • R3nton
    de ilyen bugot már, hihetetlen.
  • darki81
  • TDantes
    Tök mindegy, letöröltem. Állítgassanak amit akarnak
  • R3nton
    remélem ha átképzem majd a batchatre megjavul
  • darki81
    azt megfigyeltem hogy ezek minden nap minden szart állítgatnak
    ez az mm is egy vicc, na meg a credit..
    már kb 3 napja ki van unlockolva a 9-es vk, és kv-val kell szarakodnom már napok óta hogy meg tudjam venni :S
  • Zodiac
    Ha letöltöd akkor is ugyanúgy kell a WebGL :( Itt a céges gépen se chrome se firefox alatt nem akar menni :(
  • Wasp91