banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Meguntam. Nem igaz hogy mindig mindennel késnek.
    Össze-vissza állítgatnak mindent. Hopp véletlenül levettük a credit szorzót. Majd pár hónap múlva vissza állítjuk
    Nem érdekli őket az emberek véleménye sem. Kivéve ha a ruszki szerveren lévőkről van szó.
    Semmilyen problémát nem oldanak meg.
    Szinte az összes szánalmas bug megmaradt ugyanúgy.
    A sok ígéret, meg új játékmód ...semmi meg nem valósult ebből sem.
    Fogják magukat és csak úgy nerfelgetnek tankokat( most például a Vk36-on miért kellet a páncélt csökkenteni? Ebben mi a szar volt a logika)
    Aztán ez a hülye random marhaság. Egyszer kirobbantom a másikat a térképről. Máskor meg minden lövés lepattan mindenről.
    Az MM rendszer siralmas.

Ma pl: megvettem az ARL-t, fel rá a legerősebb ágyú. Leadtam hat lövést egy KV3-ra és semmi. Critical, meg lepattanók. A KV3 persze engem kilőtt.
    Most hirtelen olyanja volt, hogy nem sebezhetem.

Anno fizettem ezért egyrakás pénzt, több gold-om nem maradt, többet fizetni nem fogok, ebből a sok hülyeségükből megy egy időre elegem van, tehát Delete gomb.